Thorsten Levenstams Väg 2C Sköndal
Sköndal

Thorsten Levenstams Väg 2C

Modern gaveltrea med högt i tak!

Såld

Modern gaveltrea med högt i tak!

Det här är en bostad som väcker beundran och begär. På Thorsten Levenstams väg 2C väntar denna underbara och perfekt planerade gaveltrea. Byggd 2020 med genomgående exklusiva materialval och stilrena detaljer. Öppna sällskapsytor, generös takhöjd om 3,10 meter, otroligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck och en stor balkong mot innergården är vad som utmärker bostaden. Lyxigt HTH kök med stenbänkskiva i kvartskomposit Coral Clay, och integrerade vitvaror från Electrolux. Badrummet är rymligt och utrustat med designbadkar samt tvättmaskin och torktumlare för maximal komfort. Två luftiga sovrum som bägge rymmer dubbelsäng. Genomgående vacker enstavsparkett i mattlackad ek, och vid entrén en oerhört praktisk klädkammare om 3 kvm med skjutdörrar. Till lägenheten hör också ett källarförråd. I och med att uppvärmningen sker via luftkanaler i golvstommen uppnås en jämn temperatur oavsett årstid. Dessutom behövs inga element och det blir lätt att möblera. I huset finns också cykelverkstad, samt cykel- och barnvagnsförråd som nås med hiss eller direkt från innergården. I föreningen finns tillgång till bilpool (OurGreenCar) samt el-lådcyklar att hyra. Att föreningen dessutom äger marken är ett extra stort plus!
Detta är onekligen ett avundsvärt läge. Med möjligheten att snurra handduken om dig och ta cykel ner till sjön Drevviken för ett morgondopp. Du bor med närhet till det mesta och behöver aldrig stressa, varken till jobb eller en mysig fika på stan. Med bussen är du vid Gullmarsplan på ca en kvart.
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

3 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.