Ågesta broväg 44, 2 tr Farsta
Farsta

Ågesta broväg 44, 2 tr

Fräsch fyra med öppen planlösning & inglasad balkong mot innergård.

Till salu

Fräsch fyra med öppen planlösning & inglasad balkong mot innergård.

Välkommen till denna fantastiskt fina och mycket ljusa gavelfyra med modern öppen planlösning och stilrena materialval, belägen i trevliga Riksbyggen Brf Ågesta Broväg med byggår 2009. Stilrent kök samt matplats med öppen planlösning mot vardagsrum. Tre rogivande sovrum samt bra förvaring i en stor klädkammare. Rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en separat gästwc. Stor inglasad balkong i västerläge bjuder på sen eftermiddags- och kvällssol. Källarförråd om ca 5 kvm ingår. Förutom värme och vatten ingår även bredband 200 Mbit, källarförråd, kabel-tv och bostadsrättstillägg i månadsavgiften. Föreningen tillhandahåller grovtvättstuga samt föreningslokal med övernattningsmöjlighet. Den fina innergården har lekplats, bänkar och grillmöjligheter. Föreningen tillhandhåller även p-platser samt garage (separat kö till dessa). Stabil och välskött förening med låg belåningsgrad.
På Ågesta Broväg bor man bekvämt! Endast några minuters promenad till såväl pendeltåg (15 min till stan), T-bana och goda bussförbindelser till bl a Huddinge.
I närkvarteren finns förskola, populära hamburgerrestaurangen Bun Meat Bun, sushi samt en kiosk. Några 100 m längre bort finns även en pizzeria samt Coop. För den träningssugne finns ett gym lite längre bort på gatan - Puls & Träning. I Farsta strand har du nära till vacker natur vid sjöarna Magelungen och Drevviken samt Ågesta friluftsområde som även har golfbana. I närbelägna Farsta centrum (ca 10 minuters promenad) erbjuds shopping, restauranger och service för alla smaker.
Helt enkelt ett hem som är lätt att trivas i - varmt välkommen på visning!

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

 • utgångspris: 3 995 000 kr
 • Boarea: 94 kvm föreningens information
 • Antal rum: 4 rum
 • Våning: 2 av 5, hiss finns
 • Avgift: 5 187 kr I avgiften ingår värme, vatten, bredband, tv (basutbud) samt bostadsrättstillägg.
 • Förening: Riksbyggen Bostadsrättsförening Ågesta Broväg
 • Byggnadsår: 2009
 • Område: Farsta, Stockholm
utgångspris

3 995 000 kr

Visningar

2 Okt 14:00 - 14:30
Välkommen att göra din visningsanmälan via knappen ”Boka visning” på mäklarens hemsida.
3 Okt 17:00 - 17:30
Välkommen att göra din visningsanmälan via knappen ”Boka visning” på mäklarens hemsida.
Ansvarig mäklare
Nina Eklund

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Ågesta broväg 44, 2 tr

 • Öppen planlösning
 • Gavelläge med stora fönster i tre väderstreck
 • Stor inglasad balkong i västerläge mot innergård
 • Rymligt badrum samt separat gästwc
 • Källarförråd tillhör
 • 5 minuters promenad till pendeltåg & tunnelbana
 • Förening med grovtvättstuga & föreningslokal/övernattningslägenhet
 • Nära till vacker natur och badsjöar

Rumsbeskrivning

Välkommen in i hallen! Här sätter du fötterna på ett praktiskt klinkergolv. Säkerhetsdörr mot trapphuset, och målade väggar. Intill hallen finns en helkaklad gästwc, samt en högt uppskattad klädkammare som nås från två håll. Närmast hallen har vi det första av tre sovrum. Fönster mot gatan och försett med parkettgolv och målade väggar samt en tapetserad fondvägg.
Vardagsrummet stoltserar med fönsterpartier som löper längs med hela långsidan. Ljusa material- och färgval, allt för att förstärka det fina ljusinsläppet. Rummet upplevs stilrent och tidlöst. Här ryms en stor soffgrupp, mediamöbel, bokhyllor samt ditt allra bästa sällskap! Parkettgolv, målade väggar samt en tapetserad fondvägg.
Vi stiger in i köket som ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet. I köket möts vi av klassiska vita luckor i kombination med bänkskivor av ek och mörkgrått kakel som stänkskydd. Här får kocken gott om svängrum och utmärkta hjälpmedel i form av den maskinella utrustningen bestående av spis med häll, fläkt, inbyggnadsmikro, diskmaskin samt kyl och frys. Dina gäster placerar du vid matbordet invid fönstret och den franska balkongen. Parkettgolv och målade väggar.
Två rymliga sovrum som ligger vägg i vägg, bägge med ett lugnt och insynsskyddat läge, och med plats för dubbelsäng. Garderober enligt planritning. Parkettgolv och målade väggar.
Stort badrum som har helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns badkar, handfat med underskåp, handdukstork spegelskåp samt tre vägghängda skåp. Under en praktisk arbetsbänk - perfekt för att sortera och vika tvätt - står tvättmaskin (2021) och torktumlare (2022).

Visa mer

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Nina Eklund

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 187 kr, I avgiften ingår värme, vatten, bredband, tv (basutbud) samt bostadsrättstillägg.
Antal rum
4 rum + kök
Boarea
94 m² föreningens information
Våning
2 av 5, hiss finns
Andel i förening
1,1265 %
Andel av årsavgift
1,12663 %

Föreningen

Namn
Riksbyggen Bostadsrättsförening Ågesta Broväg
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
95 lägenheter, 1 lokal
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Nej, marken innehas med tomträtt. Nuvarande avtal löper t.o.m. 2028-03-31.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Föreningen består av tre hus i fem våningar som färdigställdes 2009. De innehåller totalt 95 lägenheter bestående av 28 tvåor, 37 treor, 26 fyror och 4 femmor. Total boarea är 7 399 kvm. Det finns en mindre lokal om 86 kvm samt garage och p-platser. Tomten är långsmal och gränsar mot en ekbacke som ger liv åt utsikten från lägenheterna.

Föreningens hemsida; http://www.agestabrovag.se.
FÖRENINGENS EKONOMI
Inga beslutade avgiftsförändringar finns (2022-09-22).
Tv och Bredband
Fastigheten har fiberanslutning med CAT-6-kabel (gigabit) till alla lägenheter. Dessutom finns ett koaxialnät till alla lägenheter. Varje lägenhet har ett kopplingsskåp med möjlighet till trådat nätverk till alla rum. (Router och/eller switch måste man tillhandahålla själv.) Tjänsteleverantörer är Stockholms Stadsnät och Tele2.
Gemensamma utrymmen
Föreningen har en gemensam lokal för medlemmarna att hyra. Den rymmer ca 12 personer och finns vid Ågesta Broväg 44. Där finns även övernattningsmöjlighet finns för två personer. Lokalen kan hyras för 100-300 kr beroende på aktivitet.
Det finns en grovtvättstuga med en tvättmaskin på gårdssidan vid Ågesta Broväg 32. Föreningens grovtvättstuga är avsedd för att användas för grovtvätt och kan användas endast en gång per månad och lägenhet.
Cykelrum och barnvagnsrum finns även till förfogande och varje lägenhet har ett källarförråd. Det finns även 7 extra förråd som går att hyra.
Golvytan på dessa är 11-13 kvadratmeter, men alla har olika varianter av snedtak eller låg takhöjd som begränsar. Hyran ligger på 220:-/mån till 450:-/mån. Separat kö till dessa.
Det finns ett miljörum med källsortering.
Utöver detta har även föreningen en trivsam gård med grill, samt lekplats.
Parkering
Föreningen har totalt 60 st parkeringsplatser varav 18 st under tak. 500 kr/mån under tak och 400 kr/mån utan. Alla parkeringsplatser har eluttag för motorvärmare. Det finns även ladd-platser - kostnad för dessa - se föreningens hemsida. Separat kö till samtliga platser, inga lediga platser finns. För att ställa sig i kö - kontakta Riksbyggen.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Inga större renoveringsbehov finns i dagsläget, annat än normalt löpande underhåll.

dokument

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2009
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Ekonomi

utgångspris
3 995 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2012-11-16

Allmänt om området

Farsta är ett lugnt och trevligt område i södra Stockholm som är beläget mellan sjöarna Magelungen och Drevviken och som för de flesta av oss är känt för sitt stora och trevliga köpcentrum som invigdes 1960 och återinvigdes 2010 efter renovering och upprustning. Området är rikt på både skog och natur med fina strövområden. Det finns flera badplatser och bra fiske på gång- och cykelavstånd. Vintertid plogas bana för långfärdsskridsko på både Magelungen och Drevviken som sommartid erbjuder både strand- och klippbad. I området finns även rika möjligheter till fritidsaktiviteter med simhallar, tennisbanor, badmintonbanor och fotbollsplaner. I närliggande Ågesta friluftsområde finns dessutom skid- och motionsspår, Ågesta ridklubb och ridskola, Ågesta Golfklubb med 27 hålsbana samt brukshundsklubb och natursköna strövområden.

Kommunikation

Farsta Centrum erbjuder mycket bra kommunikationer i alla riktningar. Du tar dig t.ex. med T-bana till city på cirka c:a 20 minuter. Det är också bra bussförbindelser till bl.a. Högdalen, Huddinge och Haninge. Från Farsta strand, som endast ligger en T-banestation från Farsta centrum går pendeltåg mot Stockholm samt Västerhaninge/Nynäshamn var 15:e minut. Resan till Södra station tar c:a 16 minuter och till T-centralen c:a 18 minuter. För dig som är bilburen tar Nynäsvägen dig bekvämt till och från såväl Stockholm som Haninge och vidare till Nynäshamn.

Närservice

Farsta Centrum är ett mycket populärt centrum med sina c:a 150 butiker och restauranger en viktig knutpunkt för de boende i området och men också för de invånare som bor på södra delen av Stockholm. Här samsas matbutiker, Systembolag, klädbutiker och inredningsbutiker med caféer och restauranger m.m. Här finns också bland annat vårdcentral, tandvård, arbetsförmedling, banker, spelbutiker, begravningsbyrå, närpolis, postcenter och en egen kulturskola. Sommartid förekommer också en trevlig torghandel med blommor och frukt. Med andra ord erbjuder Farsta Centrum alla tänkbara varor och tjänster som man rimligtvis kan behöva.
Läs mer på http://köpcenter.com/farsta-centrum.
Vad gäller förskolor och skolor så finns c:a sextio förskolor i Farsta och 16 grundskolor.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.