Lägenhet till salu i Farsta

Välkommen till Farsta, ett naturnära område fint belägen i Stockholms söderort med bra kommunikationer till Stockholm City.

Läs mer

Letar du efter lägenhet till salu i Farsta? Här kan du hitta ljusa och rymliga lägenheter i centrala områden med nära tillgång till vackra grönområden. För den som gillar naturen finns utflyktsmål som tar dig på en resa genom Stockholms vackraste miljöer med närhet till både skog och vatten. Föredrar du stan ligger Stockholm city endast en kort bilresa bort och här finns även goda transport kommunikationer med buss och t-bana.

För den som letar efter lägenhet till salu i Farsta finns det många områden att välja bland och oavsett vart du väljer att bo har du alltid nära tillgång till storstadspulsen i Stockholm city. Här finns lägenheter för barnfamiljer, för dig som drömmer om den första egna lägenheten och för dig som vill byta ut villan till en bekväm och modern lägenhet.

Föredrar du att bo nära centrum hittar du fina lägenheter i områdena kring centrala Farsta och i Hökarängen. Letar du efter nybyggda lägenheter till salu i Farsta kan du hitta moderna bostäder i områden såsom Stortorp och runt Telestaden men även i centrala Farsta. Vill du bo lite utanför stan hittar du vackra och rymliga familjelägenheter med nära tillgång till Mälaren i områden såsom Fargersjö och Farsta Strand.

Väljer du att köpa lägenhet i Farsta har du oftast gångavstånd till det mesta du kan tänka dig. Farsta centrum är ett modernt köpcentrum och en centralpunkt för området. Här finns ett stort serviceutbud med över 150 butiker – allt från restauranger, caféer, gym, apotek, bibliotek och mycket mer. Här har du också möjlighet att njuta av den vackra sjön Magelungen som är en av Stockholms största sjöar. Hit lockas många besökare för att njuta av den fina stranden och ta del av både träning och lek med ett utrustat utegym. Under vinterhalvåret besöker många området för att åka skridskor och för att motionera i de belysta promenadslingorna.

Oavsett om du letar efter nyproduktion eller en klassisk lägenhet till salu i Farsta, är våra erfarna mäklare här för att hjälpa dig att hitta den perfekta bostaden för dig, där inget hem är det andra likt.

Söker du lägenhet till salu i Farsta, är du välkommen att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ditt område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.