Såld lägenhet på Russinvägen 7 i Hökarängen
Hökarängen

Russinvägen 7

Compact living när det är som bäst!

Såld

Compact living när det är som bäst!

Välkommen till denna moderna och stilrena en och en halva i charmiga Hökarängen! Byggd 2021 erbjuder denna fina lägenhet en smart och funktionell layout som kommer att få dig att bli förälskad vid första ögonkastet.

Med en högt belägen balkong mot skogsbacke kan du njuta av frisk luft, naturen och solsken. Det är den perfekta platsen att koppla av med en bok eller bjuda in vänner på en trevlig grillkväll under sommarmånaderna.

Det generösa sovloftet utnyttjar ytan optimalt och skapar extra utrymme i lägenheten. Här kan du skapa ditt eget mysiga sovområde och samtidigt ha gott om plats för vardagslivet nedanför.
Den öppna planlösningen tillsammans med takhöjden på närmare 4 meter skapar en känsla av luftighet och rymd samtidigt som det blir en naturlig samlingsplats för både vardagliga aktiviteter och umgänge med gäster. Det stilrena köket är välutrustat och erbjuder allt du behöver för att göra matlagningen till en fröjd.

Föreningen accepterar juridisk person, dessutom är det tillåtet att hyra ut lägenheten i andra hand utan tidsbegränsning. I huset finns garage samt källarförråd, varav ett förråd hör till lägenheten. Ytterligare en positiv faktor är att föreningen äger marken.

Perfekt belägen endast ett par minuters promenad till tunnelbanan och trivsamma Hökarängens centrum med shopping, caféer och restauranger. Natursköna Fagersjöskogen med promenadvägar och löpspår ligger också i närområdet.

Kort sagt är detta ett fantastiskt boende söder om söder med närhet till både kultur och nattliv. Hökarängen är ett område som blir alltmer eftertraktat - vilket är fullt förståeligt! Tunnelbanans gröna linje tar dig innanför tullarna på mindre än en kvart.
Missa inte chansen att äga denna drömmiga lägenhet med en härlig balkong och sovloft. Välkommen på visning och upptäck möjligheten att skapa ditt perfekta boende i eftertraktade Hökarängen!

Visa mer
Slutpris

2 050 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.