Såld lägenhet på Lysviksgatan 41 i Farsta
Farsta

Lysviksgatan 41

Centrumnära fin familjefyra!

Såld

Centrumnära fin familjefyra!

Välkomna till Lysviksgatan 41 och denna mycket trivsamma etagefyra om 87 kvm. Här bor ni med Farsta centrum och tunnelbanestationen alldeles runt kvarteret. Direkt innanför ytterdörren möts ni av ett ljust boende med ytterst välplanerade kvadratmetrar och luftiga rum. På den underbara balkongen kan ni njuta av solens strålar under sen eftermiddag och kväll, tack vare det fina västerläget. Lägg därtill tre bra sovrum, ett helkaklat nyrenoverat badrum samt en separat wc, ett trivsamt kök, generöst med förvaring i en klädkammare, garderober under trappan samt ett källarförråd. Genomgående för bostaden är härligt ljusinsläpp tack vare fönster med fritt läge i två väderstreck.
Bostaden ligger i en välskött och omtyckt bostadsrättsförening, där de flesta större renoveringar gjorts under senare år, såsom stamrenovering och fönsterbyte. Ytterligare plus är att föreningen äger marken, och har en låg belåningsgrad.
Här bor man med 5 minuters promenadavstånd till populära Farsta centrum med allt ifrån gym, butiker, mataffärer, caféer och restauranger. I Farsta centrum finns all sort service såsom vårdcentral, post samt en trevlig torghandel med blommor och frukt. Centrumet erbjuder mycket bra kommunikationer i alla riktningar. Tunnelbanan tar dig innanför tullarna på dryga 20 minuter. Det finns också bra bussförbindelser till bl a Högdalen, Huddinge och Haninge. En hållplats bort, i Farsta strand, finns pendeltågsstation.
Här har man närhet till sjöarna Magelungen och Drevviken som sommartid erbjuder både strand- och klippbad och vintertid skridskoåkning om vädret tillåter. I området finns även möjligheter till fritidsaktiviteter såsom simhall, tennisbana och fotbollsplan. För den som är naturälskare ligger Ågesta friluftsområde i närheten med pistade skidspår samt belysta motionsslingor och natursköna strövområden. På andra sidan gatan ligger närmaste skola, Farstaängsskolan Pysslingen (F-5 skola), samt Parkleken Farstaängen där det erbjuds lek och aktiviteter i en spännande och trygg miljö.
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

3 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.