Såld lägenhet på Russinvägen 14 i Hökarängen
Hökarängen

Russinvägen 14

Drömmigt fin trea högst upp i huset! Öppen spis!

Såld

Drömmigt fin trea högst upp i huset! Öppen spis!

Högst upp på Russinvägen 14 presenteras en mycket ljus och välplanerad trea med balkong och underbar utsikt över trädtopparna. Lägenheten är varsamt renoverad med fina originaldetaljer och fönsterbänkar i kolmårdsmarmor. Två harmoniska och rymliga sovrum, vardagsrum med fiskbensparkett och en stämningsskapande öppen spis, ett stambytt helkaklat badrum samt ett modernt renoverat kök. Lägenhetens höga och fria sydvästläge gör att du njuter av solen på balkongen under både dag och kväll. Föreningen har en härlig takterrass där man kan bjuda in vännerna på (lugna) tillställningar. Det finns även tvättstuga, förråd och cykel- samt barnvagnsrum. I avgiften ingår värme, vatten, bredband samt basutbud tv. F n finns en ledig p-plats att hyra för 300 kr/mån.
Endast ett par minuters promenad till tunnelbanan, som enkelt tar dig in till Södermalm på ca 12 minuter.
Hökarängens tidstypiska centrum bjuder allt man kan önska sig. Här njuter ni mat från världens alla hörn på trevliga restauranger och prisbelönta bakverk på mysiga kaféer. Här finns även mataffär, apotek och vårdcentral.
Alldeles i närheten ligger Starrmyrans välutrustade parklek med med hästar, getter, kaniner och höns. I närområdet finns motionsspår, med elljus och utegym. Och bara ett stenkast bort finns sjöarna Drevviken och Magelungen som bägge bjuder på promenadstråk och badstränder.
Med andra ord – en toppenlägenhet med ett toppenläge! Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

3 770 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.