Såld lägenhet på Farstavägen 89 i Farsta
Farsta

Farstavägen 89

Compact living när det är som bäst!

Såld

Compact living när det är som bäst!

Liten men naggande god är ett uttryck som passar utmärkt på denna trivsamma lägenhet. Ett perfekt boende för dig som ska köpa din första lägenhet, studerar eller kanske veckopendlar. Granne med Farsta centrum ligger denna helt perfekt planerade en-och-en-halva som har många rätt!

Tack vare sin smarta planlösning känns lägenheten större än vad antalet kvadratmeter anger. Här strömmar ljuset in genom de stora fönstren och dubbeldörrarna som leder ut till balkongen. Du bjuds på ett fint renoverat badrum, sovrum med plats för en liten dubbelsäng och ett härligt vardagsrum/kök med öppen planlösning. Hissen tar dig ned till källarplan där du hittar förråd samt tvättstuga. Snabb inflyttning är möjligt för den som så önskar.

Otroligt populär och omtyckt HSB förening med låg belåningsgrad. Ytterligare ett plus i kanten är att föreningen bland annat har trevliga uteplatser med grillmöjligheter, gym, hobbylokal, föreningslokal samt en övernattningslägenhet - praktiskt om du har långväga familj eller gäster på besök.

Ett boende mitt i Farsta har sina fördelar. Aldrig mer än några minuters promenad till affärer, fik, restauranger och service. Hur bra?! Nu kan du inte ens längre skylla på att du inte hann gå till gymmet… Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana som tar dig till stan på dryga 20 minuter, och bussar som går både hit och dit.
Farsta omgärdas av två stora sjöar – Magelungen och Drevviken – så här är alltid nära till bad och fiske. På vintern snöras långfärdsskridskorna på. Kring sjöarna finns finfina promenadstråk, motionsspår, pistat längdskidspår och möjlighet att tanka på ”må bra” kontot i skogens lugn.

Kort och gott ett mycket bra läge om du vill bo centralt, och en fantastisk lägenhet att trivas i! Resten är för dig att uppleva på plats – välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

2 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.