Såld lägenhet på Storvretsvägen 92, 7 tr i Skogås
Skogås

Storvretsvägen 92, 7 tr

Högst upp i huset med uthyrningsdel och inglasad balkong!

Såld

Högst upp i huset med uthyrningsdel och inglasad balkong!

Välkommen till Storvretsvägen 92 i Skogås – en unik möjlighet att äga en spektakulär 5-rumslägenhet med en uthyrningsdel, högst upp i huset. Denna fantastiska bostad erbjuder inte bara generöst med utrymme för din egen familj, utan också en potential för extra inkomst och flexibilitet.
När du kliver in genom dörren möts du av en öppen och välkomnande atmosfär. Den generösa planlösningen skapar en känsla av rymd och möjligheter. Det stora och ljusa vardagsrummet blir en perfekt plats för umgänge och avkoppling. Köket är modernt utrustat och har gott förvaringsutrymme samt plats för matbord. På den fina inglasade balkongen finns gott om plats för balkongmöblerna.
Lägenheten har totalt tre rymliga sovrum i huvudlägenheten (fyra sovrum om man räknar in uthyrningsdelen). Samtliga sovrum är stora och rymmer dubbelsäng. Badrummet, den separata wc:n och tvättstugan, är elegant utformade med moderna bekvämligheter och stilrena detaljer.
Det som gör denna lägenhet ännu mer unik är möjligheten till uthyrning. Den separat belägna uthyrningsdelen vägg i vägg, är en extra inkomstkälla. Du kan välja att hyra ut den för att få extra ekonomiskt utbyte, eller använda den som en separat del för gäster, eller kanske som en egen arbetsplats.
Storvretsvägen 92 ligger i ett eftertraktat område med närhet till bekvämligheter såsom butiker, restauranger och rekreation. Det finns också utmärkta kommunikationsmöjligheter med pendeltåg och bussar i närheten, vilket gör det enkelt att pendla till Stockholm och andra områden.
Slutligen kan du njuta av de grönområden och parker som finns i närheten, perfekta för avkoppling och utomhusaktiviteter. Sammanfattningsvis är Storvretsvägen 92 en imponerande 5-rumslägenhet med en uthyrningsdel som ger dig både komfort och potentiella inkomstmöjligheter. Missa inte chansen att bli ägare till denna fina bostad i Skogås – boka in dig på visning och upptäck allt som Storvretsvägen 92 har att erbjuda!

Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

3 360 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.