Såld lägenhet på Sköndalsvägen 98 i Sköndal
Sköndal

Sköndalsvägen 98

Sköna, gröna och sjönära Sköndal!

Såld

Sköna, gröna och sjönära Sköndal!

Välkommen hem till en fint renoverad hörntrea med toppenläge i populära Sköndal. Hela lägenheten är ompysslad på senare år med ljusa fina golv och ljusa ytskikt, så här kan ni flytta in direkt utan att behöva renovera. Luftig planlösning med ett trivsamt renoverat kök i klassisk stil och ett helkaklat stambytt badrum. Här finns även två rymliga sovrum, bägge med plats för dubbelsäng, samt två klädkammare. Och inte minst - en underbar inglasad balkong vänd mot eftermiddags- och kvällssolen. Majoriteten av fönster samt balkongen vetter mot husets baksida där du har utsikt mot en grönskande allmänning och är fri från insyn. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband, tv (basutbud) samt bostadsrättstillägget. Så bra kan du alltså bo här på Sköndalsvägen 98!
Omtyckt förening som bl a har relaxrum med bastu, tvättstuga, övernattningsrum, pingisrum och källarförråd. Ytterligare en positiv faktor är att de äger marken.
Centralt men ändå lugnt beläget i Sköndal med service, och kommunikationer strax utanför porten. Buss 188 tar endast ca 12 min till Gullmarsplan. Vid sjön Drevviken – dit du promenerar på 5 minuter – finns både strand- och klippbad, samt möjlighet till skridskoåkning på vinterhalvåret. Här finns också ett utegym och en bokningsbar tennisbana. Närbelägna Flatens naturreservat bjuder på mängder av fina promenadvägar och naturupplevelser.
Kort och gott - här kan du flytta in och börja trivas direkt!
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

2 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.