Såld lägenhet på Terrängvägen 31 i Västertorp - Hägerstensåsen
Västertorp - Hägerstensåsen

Terrängvägen 31

Mysig retrotvåa med toppenläge!

Såld

Mysig retrotvåa med toppenläge!

Välkommen till en mysig retrotvåa med optimal planering i trevligt 50-talshus. Balkong i bästa sydvästläge med utsikt mot lummig grönska. Här njuter du av solen från lunch och långt in på kvällen. Lägenheten är genomgående och det attraktiva läget gör att ljust flödar in. Här är knappt någon insyn, då huset ligger högt beläget samt har trevlig grönska inpå knuten. Bostaden har ett välbevarat kök med snedställda överskåp och fin Redahylla, ett sovrum med god förvaring i form av en rymlig klädkammare. Även hallen har två inbyggda garderober samt hatthylla. Luftigt vardagsrum samt ett stambytt badrum med badkar. Det är genomgående ljusa färgval och charmiga 50-talsdetaljer så som fönsterbänkar i original och vackra dubbeldörrar med glasindelning. Till lägenheten hör ett väl tilltaget förråd på entréplan, och föreningen tillhandahåller också cykel- och barnvagnsrum. Lägenheten tillhör föreningen Slalomåkaren 1 som är en trivsam förening, och som under 2022 byggde om en lokal till två lägenheter som sedan såldes, och man planerar nu för ytterligare en ombyggnation av lokal till en lägenhet (om ca 34 kvm) - vilket ger extra kapital till föreningen. Hela 11 hyresrätter finns kvar i föreningen vilket vid en framtida avyttring också kommer ge föreningen ett bra kapitaltillskott. I fastigheten hittar du tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare och torkrum. Föreningen har även en trevlig innergård med grillplats.

Här hittar du den perfekta kombinationen av ett lugnt och lummigt område med närhet till härliga grönområden, samtidigt som du har tunnelbana och centrum bara några minuters promenad bort. Från bostaden har man endast någon minuts promenadavstånd till Hägerstensåsens tunnelbanestation där du hittar postombud och närlivs tillsammans med populära pizzerian ”Delice” och Ichiban Sushi. Med tunnelbanan tar ni er till T-centralen på 15 minuter och Liljeholmen på 5 minuter. I Liljeholmen hittar du en galleria med flertalet klädbutiker, restauranger och butiker. Dessutom är det en knytpunkt för bussar och tvärbana.
Från lägenheten är det en kort promenad till Västertorps centrum där du finner allt du kan tänkas behöva så som mataffärerna Coop och Hemköp, bank, apotek, café, sushi, pizzerior, thairestaurang och kvarterskrog. Nära bostaden hittar du även parkleken Lugnet. En härlig oas med stor lekplats, fotbollsplan, skateboard ramper och utomhusbad. Här finns det lekmöjligheter för både stora och små! Västertorps simhall med träningsanläggning finns nära och ett stenkast bort finns även utomhusgym och Hägerstensbadet, vilket är mycket populärt sommartid.
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

2 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Kenny Larsson

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Vardagsrum

Balkong

Sovrum

Badrum

Hall

Fasad & Gård

Omgivning

Planlösning