Såld lägenhet på Sirapsvägen 7 i Hökarängen
Hökarängen

Sirapsvägen 7

Bästa svängen - Hökarängen!

Såld

Bästa svängen - Hökarängen!

OBS! 55+ boende – dvs du måste fyllt 55 år för att få köpa denna pärla!

Nu har jag glädjen att presentera denna rymliga trerummare med stor inglasad balkong som har fin grönskande utsikt, tack vara läget högt upp i huset.
Här erbjuds ett stort kök med plats för matbord, två bra sovrum och ett generöst vardagsrum med utgång till den fina inglasade balkongen som förlänger de sociala ytorna ytterligare. God förvaring i stor klädkammare samt källarförråd. Här finns även ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare.
Hiss, tvättstuga, förråd och cykelrum finns givetvis i fastigheten, samt möjlighet att hyra p-plats med elstolpe (laddboxar installeras i mars).

Här bor du i ett lugnt förortsområde, samtidigt som du har nära till storstadspulsen. Charmiga Hökarängens centrum, som ligger alldeles utanför knuten, bjuder på faciliteter såsom livsmedelsbutik, apotek, restauranger/caféer, vårdcentral mm. En hållplats bort finns Farsta centrum med stort utbud av både shopping, restauranger och caféer. Tunnelbana in till T-centralen tar ca 20 minuter, och Hökarängen trafikeras också av flertalet busslinjer.

Natursköna Fagersjöskogen med promenadvägar och löpspår finns i närområdet. Och om strandbad, fiske kajakpaddling eller skridskoåkning lockar, så finns de två stora sjöarna Drevviken och Magelungen inte allt för långt bort.

Kort sagt är detta ett fantastiskt boende söder om söder med närhet till både kultur och friluftsliv. Hökarängen är ett område som blir alltmer eftertraktat - vilket är fullt förståeligt!
Kort och gott - en rymlig och trivsam lägenhet som bör upplevas på plats. Sällan till salu - så missa inte detta tillfälle!
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

3 195 000 SEK

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Hall

Vardagsrum

Kök

Sovrum

Badrum

Inglasad balkong

Fasad & Gård

Omgivning

Planlösning