SMH Living Samarbetspartners

SMH Living är mer än en vanlig mäklartjänst. Vi har samlat flera företag och kompetenser under ett och samma tak för att kunna erbjuda dig som kund optimal service genom hela bostadsaffären.

Varmt välkommen på en kaffe om ni vill träffa någon av oss.

Genom vårt nära samarbete med Söderberg & Partners Bolån kan du få hjälp med allt som rör ditt bolån. De erbjuder personlig service, konkurrenskraftiga villkor och hjälp med allt från lånelöfte till köp av bostad, och därefter genom hela ditt bostadsägande.

Tillsammans med Dryft erbjuder vi riktigt bra hantverkstjänster i form av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare. Du får din offert inom 48 timmar och kundbetyget är på absolut toppnivå. Dessutom är det en av branschens mest hållbara alternativ.

Dryft

Våra experter inom nyproduktion ger dig full koll på nyproduktionsmarknaden och hjälper dig med allt från att svara på dina frågor och presentera kommande säljstarter.

Från vår utlandsavdelning kan vi hjälpa er med att köpa och sälja i Spanien, Thailand, Kroatien, Grekland, Turkiet och Cypern.

Smh Estate

Precis som övriga samarbetspartners som sitter på vårt gemensamma kontor finns även Familjens jurist på plats för att svara på juridiska frågor kring boendet.

Familjens Jurist

Enkelt, billigt och smart. Behöver du hyra förråd för att magasinera möbler eller flyttlådor? I samarbete med Vinden hämtar, magasinerar och returnerar vi – när du vill. Enklare kan det inte bli.

Vinden

Våra duktiga stylister hjälper dig att maximera potentialen för din bostad inför försäljningen och ser till att den attraherar fler spekulanter.

Vi samarbetar med arkitekter som kan hjälpa dig med att hitta lösningar som du själv inte har tänkt på. De kan hjälpa dig oavsett om du har en liten lägenhet eller en stor våning.