Såld lägenhet på Södra vägen 51 i Kvarnholmen
Kvarnholmen

Södra vägen 51

Stor och yteffektiv 3:a med fantastiska fönsterpartier och balkong med vacker utsikt!

Såld

Stor och yteffektiv 3:a med fantastiska fönsterpartier och balkong med vacker utsikt!

Välkommen till denna stilrena bostad i utmärkt skick med moderna bekvämligheter, sociala ytor och fantastiska förvaringsutrymmen. Bostaden får ett magiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna och den generösa takhöjden på 2,8 meter. Stor balkong med härlig utsikt över Svindersviken och Ryssbergens naturreservat. Möblerbart för soffgrupp, cafébord, stolar samt blommor i lådor och krukor. Stilfullt kök i öppen planlösning mot vardagsrum som erbjuder rejält med förvaring i köksskåp upp till tak och mycket goda arbetsytor. Gott om plats för matbord för det större sällskapet. Välplanerat och rymligt vardagsrum som erbjuder gott om plats för såväl soffmöblemang, tv-möbel och annan önskvärd möblering. Två rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, arbetsyta och extern förvaring. I anslutning till sovrummen finns en stor klädkammare samt en skjutdörrsgarderob för extra förvaring. Två helkaklade badrum med dusch samt en tvättstuga i anslutning till både hall och det större badrummet. Nybyggd fastighet med en förening som äger marken. Föreningen disponerar över 68 garageplatser där du omgående kan få en plats.

Här bor du på den populära södra sidan av Kvarnholmen med direkt närhet till det glittrande vattnet och naturen. Här finns gott om möjligheter till friluftsliv med närliggande promenadstråk längs vattnet och grönområden som Nyckelviken och Djurgården. Kvarteren är väl försedda med restauranger, kaféer, livsmedelsbutiker och andra bekvämligheter, vilket skapar en bekväm vardagsmiljö. Dessutom erbjuder Kvarnholmen goda kommunikationer med närhet till buss- och båtförbindelser, vilket gör det till en praktisk och attraktiv plats att bo på.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

5 995 000 SEK

Ansvarig mäklare

Ellen Lundstedt

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Klädkammare

Passage

Badrum 1

Tvättstuga

Badrum 2

Hall

Övriga bilder

Södra vägen Situationsplan

Visionsbild

Planlösning