Såld lägenhet på Södra vägen 49 i Kvarnholmen
Kvarnholmen

Södra vägen 49

Social hörnlägenhet högt upp i huset med stor balkong i härligt söderläge!

Såld

Social hörnlägenhet högt upp i huset med stor balkong i härligt söderläge!

Upptäck denna pärla på eftertraktade Kvarnholmen! Här väntar en fantastisk hörnlägenhet med imponerande fönsterpartier och en vacker utsikt över Svindersviken. Belägen högt upp i byggnaden välkomnar den öppna och inbjudande planlösningen mellan kök och vardagsrum till generösa sällskapsytor och ljusa materialval. Med kvadratsmarta ytor och en genomtänkt design flödar ljuset in från fönster i två väderstreck och en rymlig balkong bjuder in till avkoppling med en fantastisk vy. Köket, signerat Vedum, är fullt utrustat och inspirerar till både matlagning och socialt umgänge. Intill fönstren hittar du en matplats perfekt för middagar med vänner och familj. Boendet erbjuder även två väl tilltagna sovrum, en praktisk klädkammare och ett stilrent badrum. Genomgående pryds lägenheten av vackra ekparkettgolv och ljusa ytskikt som ger en känsla av rymd och harmoni.

Här bor du på den populära södra sidan av Kvarnholmen med direkt närhet till det glittrande vattnet och naturen. Här finns gott om möjligheter till friluftsliv med närliggande promenadstråk längs vattnet och grönområden som Nyckelviken och Djurgården. Kvarteren är väl försedda med restauranger, kaféer, livsmedelsbutiker och andra bekvämligheter, vilket skapar en bekväm vardagsmiljö. Dessutom erbjuder Kvarnholmen goda kommunikationer med närhet till buss- och båtförbindelser, vilket gör det till en praktisk och attraktiv plats att bo på.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

5 900 000 SEK

Ansvarig mäklare

Ellen Lundstedt

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Balkong

Vardagsrum

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum

Hall

Övriga bilder

Södra vägen Situationsplan

Visionsbild

Planlösning