Bostäder till salu i Östermalm

Välkommen till Östermalm, ett perfekt område för dig som vill bo i en stadsdel med rik historia med närhet till storstadspulsen.

Läs mer

Letar du efter lägenhet till salu på Östermalm? Östermalm är en charmig stadsdel med många mysiga caféer, restauranger och unika butiker. Här bor du och din familj i ett område med nära till vatten och vackra parker, beläget precis intill Stockholms stadskärna.

I området runt Östermalm finns ett stort utbud av lägenheter till salu. Här kan du hitta både nyproducerade och moderna bostäder och äldre sekelskifteslägenheter till salu.
För den som letar efter lägenhet till salu på Östermalm finns det många områden att välja bland och oavsett vart du väljer att bo har du alltid nära tillgång till storstadspulsen i Stockholm city. Här finns lägenheter för barnfamiljer, för dig som drömmer om den första egna lägenheten och för dig som vill byta ut villan till en bekväm och modern lägenhet.

Väljer du att leta efter lägenhet till salu på Östermalm kan du vara säker på att du har nära till det mesta. Beläget i hjärtat av Stockholms stadskärna hittar du både matbutiker, prisbelönta restauranger och ett rikt kvällsliv endast en kort promenad bort.

För den som gillar att hålla sig aktiv hittar du vackra promenadstråk, lekparker och grönområden nära Humlegården, Djurgården och Lill-Jansskogen. På Strandvägen hittar du vackra sekelskiftesbyggnader, mysiga butiker och trendiga restauranger. Letar du efter kulturnöjen erbjuder området ett stort utbud av museer såsom Nationalmuseet, Abba museet och Nordiska museet. Väljer du att köpa lägenhet i Vasastan har du alltid nära till närmsta skola och här hittar du över 20 grundskolor och 70 förskolor.

Vårt mål är att se till att du blir så nöjd med din bostadsaffär att du med glädje rekommenderar oss vidare till vänner och bekanta. Oavsett om du letar efter nyproduktion eller en klassisk lägenhet till salu på Östermalm, är våra erfarna mäklare här för att hjälpa dig att hitta den perfekta bostaden för dig och din familj, där inget hem är det andra likt.

Söker du lägenhet till salu på Östermalm, är du välkommen att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ditt område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.