Såld lägenhet på Allmogevägen 27 i Jakobsberg
Jakobsberg

Allmogevägen 27

Bo med all tänkbar service och kommunikationer runt hörnet.

Såld

Bo med all tänkbar service och kommunikationer runt hörnet.

Varmt välkommen till Allmogevägen 27 och denna perfekt planerade 1a mitt i centrala Jakobsberg!
Här tar du bekvämt hissen högst upp i huset. När du kliver innanför dörren välkomnas du av ett hem med en trivsam planlösning och ett genomgående generöst ljusinsläpp. Från de stora fönsterpartierna flödar ljuset in i bostaden och skapar en fantastisk rymd. Ett parkettgolv sträcker sig genom lägenheten, likaså ljust målade väggar vilket skapar en ombonad och hemtrevlig känsla. Här har varje kvadratmeter en tydlig funktion, och de stora och lättmöblerade ytorna gör det enkelt för dig att skapa ditt egna drömhem. Från vardagsrummet når du den franska balkongen med fri utsikt över höstens vackra färger!

Här bor du i en trygg och stabil HSB förening med god ekonomi. På denna adress blir man bortskämd då man ett stenkast bort har centrum till ett utbud av butiker, caféer och restauranger i Jakobsbergs centrum, en busscentral med en rad busslinjer till olika delar av stan som Barkarby handelsplats, samt en pendeltågsstation där pendeltåget tar dig till Stockholms T-central på 19 minuter. Från det att du kliver ut genom dörren är du inne i Stockholm city på endast 23 minuter! Åker du bil finns det snabb access till E18/E4 som snabbt tar dig till olika delar av Stockholm. På cykelsadeln är man på 10-15 minuter en bra bit ut på Järvafältets stora naturområde, eller nere vid Mälarens strandkant där du kan njuta av den underbara natur som omger Järfälla kommun.

Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

1 405 000 SEK

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Sovalkov

Kokvrå

Hall

Badrum

Utsikt

Områdesbilder

Övriga bilder

Namnlös