Såld lägenhet på Kopparvägen 65 i Kallhäll
Kallhäll

Kopparvägen 65

Såld

Hjärtligt välkommen till denna trivsamma 3a med närhet till allt!

Här finner du en välplanerad bostad med en stor social yta för vardagsrum och matplats, ett stilfullt kök med gott om arbetsytor och förvaring samt ett helkaklat badrum med bekvämligheter som tvättmaskin, golvvärme och handdukstork. I bostaden finns det två vältilltagna sovrum med en varsin rymlig klädkammare i anslutning. Ett parkettgolv sträcker sig genom hela lägenheten, likaså ljust tapetserade väggar vilket skapar en ombonad och hemtrevlig känsla!

På Kopparvägen bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva. En kort promenad bort når man mataffär, restauranger och café, apotek, vårdcentral m.m. Du bor även nära all service vid Barkarby handelsplats och IKEA. Trots att man här bor så centralt som det går i Kallhäll, bor man ändå ett stenkast från Mälarens glittrande vatten, utegym, elljusspår, badstränder och trevliga grönområden där du kan njuta av naturen i de mysiga promenadstråken!

Visa mer
Slutpris

2 160 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.