Kommande försäljning lägenhet på Frihetsvägen 3 i Jakobsberg
Jakobsberg

Frihetsvägen 3

Kommande

Frihetsvägen 3 Frihetsvägen 3 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 2 295 000 kr
  • Boarea: 74 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 1 av 2
  • Avgift: 4 103 kr inkl värme, VA, sophämtning, Kabeltv & bredband.
  • Förening: Nybergstvåan i Järfälla, brf.
  • Byggnadsår: 1956
  • Område: Jakobsberg, Järfälla

2 295 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Frihetsvägen 3

Varmt välkomna till Frihetsvägen 3 och denna ljusa och välplanerade 3a!

Här bor ni i ett väldigt mysigt kvarter med bekväma boenden i grönskande omgivningar. När ni kliver innanför dörren välkomnas ni av ett hem med en trivsam planlösning och ett genomgående generöst ljusinsläpp. Från de stora fönsterpartierna flödar ljuset in i bostaden och skapar en fantastisk rymd. Färgskalan i lägenheten är genomgående satt i ljusa toner vilket skapar en ombonad och hemtrevlig känsla.

Vidare in i bostaden möts ni av det stilfulla köket som erbjuder gott om förvaring bakom ljusa skåpluckor. Här finns stora arbetsytor där många goda middagar kan lagas och avnjutas med familj och vänner. Det stora vardagsrummet ger bra möjligheter till fri möblering och plats för trevligt umgänge, en rejäl soffgrupp och ett stort middagsbord är inga problem i denna lägenhet. Från vardagsrummet når ni bostadens pärla, den inglasade balkongen i sydväst läge. Tack vare inglasningen kan ni här njuta av solens strålar från tidig vår till sen höst - balkongen blir som ett extrarum. I övrigt erbjuder bostaden två rofyllda sovrum i perfekt storlek och ett helkaklat modernt badrum.

På denna adress blir man bortskämd då man med en promenad på cirka 5 minuter tar sig till ett utbud av butiker, caféer och restauranger i Jakobsbergs centrum, en busscentral med en rad busslinjer till olika delar av stan som Barkarby handelsplats, samt en pendeltågsstation där pendeltåget tar dig till Stockholms T-central på 19 minuter. Åker du bil finns det snabb access till E18/E4 som snabbt tar dig till olika delar av Stockholm. På cykelsadeln är man på 10-15 minuter en bra bit ut på Järvafältets stora naturområde, eller nere vid Mälarens strandkant där du kan njuta av den underbara natur som omger Järfälla kommun.

Välkommen hem!

Kök

Det välplanerade, moderna köket är utformat med både funktionalitet och design i åtanke. Med gott om arbetsytor och smart förvaring finns allt du behöver!

Vardagsrum

Luftigt vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Rummet är lätt att möblera tack vare de stora och funktionella ytorna. Här finns gott om plats för en rejäl soffa för sköna hemmakvällar samt övrigt möblemang.

Balkong

Inglasad balkong i soligt västläge. Balkongen blir din egna privata oas, en plats där du kan njuta av ditt morgonkaffe eller koppla av med en god drink kvällssolen. Tack vare inglasningen kan ni här njuta av solens strålar från tidig vår till sen höst - balkongen blir som ett extrarum.

Sovrum 1

Bostadens första sovrum möbleras enkelt med en stor säng och övrigt möblemang. Längs ena väggen finns det plats för garderober som rymmer gott om förvaring.

Sovrum 2

Bostadens andra sovrum fungerar även utmärkt som hemmakontor eller gästrum. Rummet är rymligt och ger yta för både bra förvaring, sovdel samt kontorsyta.

Hall

Välkomnande hall.

Badrum

Helkaklat ljust badrum. Badrummet är utrustat med skön golvvärme, handukstork, handfat, kommod, spegelskåp, badkar och wc.

Exteriör

Härligt prunkande gårdsmiljö med fin lekplats och stora ytor.

Exteriör

Exteriör

Områdesbilder

Att bo på Frihetsvägen är som att bo i navet på ett hjul, härifrån är det lagom långt till allt väsentligt. Till pendeltåget, Jakobsbergs centrums alla butiker, restauranger, cafeér och i övrig service är det mindre än 1 km. Vänder man kosan västerut är man snart ute vid Mälarlandskapet och Görvälns naturreservat. Sommartid kan man ströva i skog och mark, ta ett bad nere vid Görvälnsbadet eller sätta sig vid Görvälns slottscafeé med en bra bok och blicka ut över Mälaren.

Föreningens samvaroutrymmen

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Cornelia Wiklund

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Cornelia Wiklund

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 103 kr, inkl värme, VA, sophämtning, Kabeltv & bredband.
Antal rum
3 rum + Kök
Boarea
74 m² föreningens information
Våning
1 av 2
Andel i förening
1,6152 %
Andel av årsavgift
1,6152 %
Nettoskuldsättning
152 387 kr

Föreningen

Namn
Nybergstvåan i Järfälla, brf.
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 313 kr
Pantsättningsavgift
525 kr
Allmänt om föreningen
BRF Nybergstvåan i Järfälla grundades 1955 och har totalt 72 lägenheter, med en total boyta om 4 123 kvm. Fastigheterna ligger på Frihetsvägen 1-13 samt Vasavägen 104 och 106. Portkod. I föreningen finns, 1:or. 2:or, 3:or samt 5:or och det finns 4 lokaler med näringsverksamhet.
Ekonomisk förvaltning sköts av Ekad AB 08-760 67 00.


Spekulanter på lägenheten uppmanas av fastighetsmäklaren att kontakta föreningens styrelse för att få information om eventuellt planerade avgiftsändringar och kommande reparationer på fastigheten.
Tv och Bredband
Kabel-TV via Comhem, 1,2,4 och 6 inga°r i avgiften, vill man ha fler kanaler fa°r man teckna abonnemang hos Comhem.
Internet 1000/700 genom Ownit inga°r i avgiften.
Gemensamma utrymmen
Föreningen har en grönskande innergård där man kan umgås och grilla etc. Det finns en bastu som man kan boka och ett övernattningsrum med trinettkök som går att hyra mot en mindre avgift (100 kr/natt). Cykelförråd finns.

Det finns två tvättstugor (Frihetsvägen 11 och 13), en med tre tvättmaskiner och en med två tvättmaskiner. I båda tvättstugorna finns torktumlare och torkskåp.
Parkering
Det finns 20st garageplatser och 49 parkeringar.
Parkering kostar 200 kr/månad.
Enkelgarage kostar 600 kr/månad, plats i dubbelgarage 550 kr/månad.
Övrigt
Överlåtelseavgift 1313 kr betalas av säljaren.
Pantsättningsavgift 525 kr/pantsättning.
Föreningen godkänner inte juridiska personer förutom kommun och landsting.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Fo¨reningen har en god ekonomi och underha°ller fastigheterna va¨l.
1988 – Tak och fasader.
1999 – Fo¨nsterbyte
2004 – Stamrenovering genom s.k. relining.
2009 – Bytt ut belysning i portarna samt kodla°s.
2009 – Fja¨rrva¨rmeinstallation.
2010 – Installation av bredbandsna¨t.
2010 – Bytt ut ha¨ngra¨nnor och stupro¨r.
2011-2012 – Renovering av fo¨reningslokal.
2015 – Byte av ka¨llarfo¨nster. Ma°lat upp nya parkeringsrutor och satt reflexer pa° sidorna. Breddat va¨gar info¨r balkongbytet i ho¨rnet bakom Frihetsva¨gen 1 och till cykelrum bakom Frihetsva¨gen 9.
2016 – Bytt ut balkonger, satt upp staket mot Frihetsva¨gen.
Inga sto¨rre renoveringar pa° ga°ng.
2021 – Bytt ledningar för inkommande vatten samt vattenmätare. Bytt utgående avloppsledning.
2023 – Konvertering lokal till 1 lokal och en lägenhet.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Fo¨reningen har inga planerade/beslutade renoveringar

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Låghus
BYGGNADSÅR
1956
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
Isolerglas
Hiss
Nej
Övrigt om byggnaden
TVÄTTSTUGA
Tvättstugan är utrustad med 3st tvättmaskiner, 1st torktumlare och 1st torkskåp
Källarförråd och matkällarförråd tillhör lägenheten och finns in direkt anslutning till porten i källaren.
Cykelrum finns i husets källare, ingång från baksidan.
Relaxrum med bastu finns i källaren. Se bild!
Övernattningsrum för gäster finns. (100 kr/natt).
Övriga byggnader/utrymmen
P-plats samt garage finns att hyra.

Ekonomi

Utgångspris
2 295 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,328%
Pantsatt
Nej

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2018-12-19
Energiklass
F
PRIMÄRENERGITAL
149 kWh per kvm och år

Kommunikation

Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Pendeltåg från Jakobsberg går 4-8 ggr per timme. Tåget tar 19 minuter till Stockholm central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Läs mer på www.sl.se

Till Stockholm city är det ca 20 km, med bil tar man E18.

Närservice

Endast fem minuter till Jakobsbergs centrum som är ett populärt centrum. Där hittar man nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se
I centrum finns också flera restauranger, konditori, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis.

Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Kapp Ahl, Lindex, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

Övrigt

FRITID OCH NATUR
Det finns många natursköna gång- och cykelvägar i Järfälla kommun. Det är nära till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden såsom Järvafältet, Görväln och fantastiska Ängsjö frilufsområde. För den träningsintresserade finns SATS -gym, Friskis & Svettis och Komethallen i Veddesta.

Mer information om föreningsliv och barnomsorg finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, du kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Vardagsrum

Balkong

Sovrum 1

Sovrum 2

Hall

Badrum

Exteriör

Exteriör

Exteriör

Områdesbilder

Föreningens samvaroutrymmen

Övriga bilder

Namnlös