Trehörningen 21 Kallhäll
Kallhäll

Trehörningen 21

50-tals charm nära naturen

Kommande

50-tals charm nära naturen

Söker du också efter en bostad i ett lugnt och naturnära område, med 50-talscharm? Då är Trehörningen 21 verkligen för dig. Med bevarade originaldetaljer från byggår 1952 andas denna bostad verkligen charm, och erbjuder en härlig känsla av rymd tack vare takhöjden. Samtliga rum känns rymliga och balkongen ligger i ostört läge med stillsam utblick mot skog och innergård. Balkongen vetter mot det soligaste bästa sydväst-läget. Bostaden är belägen på gaveln av huset så här bor du ostört. Badrummet är renoverat 2007 och köket är från 2014. Ekparkettgolv flyter genom hall, sovrum och vardagsrum. Tack vare gavelläget finns här fönster åt tre väderstreck. . På vinden finns ett oerhört stor vindsförråd medföljande bostaden.

Trehörningen var det första området i Kallhäll som bebyggdes med lägenhetsbostäder på tidigt 50-tal och lades mellan villaområdena i Bolinderbyn och Björkliden (Kallhälls villastad). Låghus med putsad fasad med flera gröna sköna innergårdar och till viss del omgivet av litet skogsparti med en matta av vitsippor tidig vår.

För den som tycker om att cykla eller promenera finns hela Järvafältet på andra sidan motorvägen. Här finner man ett antal trevliga vägar och stigar rakt ut i naturen. Fågel och djurlivet är rikt runt Översjön och Säbysjön. Ett tidigt vårbad kan med fördel tas i lilla Översjön som man når på ca 10 minuters promenad. Inga längre promenader brukar heller behövas sommar och höst för att skaffa hem blåbär, lingon och svamp.
För den som har idrottande barn, ligger på andra sidan Källtorpsvägen idrottsparken i Kallhäll. Där finns inomhushall för hockey, fotbollsplaner med både gräs och konstgräs, och en nyinvigd friidrottsanläggning.
Även förskola och skola årskurs 1-5, ligger mindre än 5 minuter bort med en promenad. Källtorpskolan årskurs 6-9 ligger vid Kallhälls centrum.

Till Centrum och pendeltåget tar promenaden ca 15 minuter. Tar man bussen som stannar utanför området är man nere vid stationen på ett par minuter. Pendeltåget går oftast med kvartstrafik och tar in till Stockholm central 23 minuter.
För den som gärna tar hjälp med matlagningen ligger lägenheten helt rätt. Runt hörnet finns dels en pizzeria med ett flertal tackdiplom från tacksamma matgäster och även en Vietnamesisk restaurant med en diger meny av olika mycket goda rätter. Dessutom ligger en grillbar och en thaivagn med prisvärd mat på andra sidan gatan.

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 1 590 000 kr
 • Boarea: 54 kvm förvaltarens information
 • Antal rum: 2 rum
 • Våning: 2 av 3
 • Avgift: 4 111 kr
 • Förening: HSB brf Trehöjden i Järfälla
 • Byggnadsår: 1952
 • Område: Kallhäll, Järfälla
Utgångspris

1 590 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg.mäklare/Kontorschef/Föräldraledig

Välkommen till Trehörningen 21

 • Balkong i sydväst mot grönskande innergård
 • Generös takhöjd
 • Renoverat helkaklat badrum
 • Genomgående planlösning
 • Gavelläge på sovrum och badrum

Balkong

Balkong i soligt sydväst-läge mot lugn grön innergård.

Visa mer

Vardagsrum

Ljust rum med stort fönsterparti och balkongdörr mot den fina innergården. Här finns plats för stor soffgrupp och övrigt möblemang.

Visa mer

Kök

Nyare skåpinredning med släta luckor och fronter i vitt. Bänkskiva i valnötsfärgad faner och ovan bänken finns en glasmosaik i turkos ton. Gott om skåpförvaring och tack vare de nya skåpen ett väl fungerande förvaringsdjup, skafferi och städskåp finns. Vitvaror bestående av spis, spisfläkt, kyl/frys, samt en diskmaskin installerad i samband med köksrenoveringen. Matplats som rymmer 4-6 gäster.

Visa mer

Sovrum

Mycket rymligt rum som dessutom har två stora inbyggda garderober. Ekparkettgolv och målade väggar med svartmönstrad fondvägg.

Visa mer

Hall

Ljus hall tack vare den genomgående planlösningen. Ekparkettgolv och vitmålade väggar. Bra förvaring genom två garderober och ett rymligt linneskåp.

Visa mer

Badrum

Fräscht badrum med fönster. Renoverat i samband med stambyte 2007. Helkaklat med ljusgrått klinker och vitt kakel. Badkar, handfat, badrumsskåp, WC samt handukstork.

Visa mer

Utsikt

Visa mer

Exteriör

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg.mäklare/Kontorschef/Föräldraledig

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 111 kr
Antal rum
2 rum + Kök
Boarea
54 m² förvaltarens information
Våning
2 av 3
Andel i förening
1,10574 %
Andel av årsavgift
1,10574 %

Föreningen

Namn
HSB brf Trehöjden i Järfälla
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
83 lägenheter varav 13 hyresrätter, 26 lokaler
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Byggår 1952. 83 lgh. Adresserna Trehörningen 1-27 och Källtorpsvägen 81-85.
Bostadsrättsföreningen bildades 31 okt 2007.
Tvättstuga i källaren Trehörningen 17-21. Nya tvättmaskiner är installerade.
Stambytt 2007.
Nya isolerglasfönster och balkongdörrar 2009.
Fjärrvärme.ÖVRIGT
Överlåtelseavgift om 2,5% av prisbasbeloppet betalas av säljaren.
Pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet.
Parkering
PARKERING
Totalt 71 stycken.
Kostnad p-plats utan el: 169 kr/mån. Totalt ca 27 st.
Kostnad p-plats med el: 282 kr/mån. Totalt ca 54 st.
Kostnad garage: 540 kr/mån. Totalt 4st.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Låghus
BYGGNADSÅR
1952
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
Isolerglas
VENTILATION
Självdrag
Hiss
Nej
Övrigt om byggnaden
Mycket stort vindsförråd i samma port. Tvättstuga på källarvåningen i samma port. Cykelförråd på källarvåningen i grannport.

Ekonomi

Utgångspris
1 590 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,483%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
3 600 kr/år
Försäkring
1 500 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
5 100 kr/år
Energideklaration
Utförd 2019-06-27
Energiklass
F
PRIMÄRENERGITAL
172 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Välkommen till en gammal "brukssort" belägen vid Mälarens strand och med skogen tätt intill. De flesta boenden i Kallhäll är bostadsrätter och egna hus. Framför allt har det byggts från 1940-talet till t.om 1960-talet. Under de senaste 10 åren har ny bebyggelse vuxit fram på den gamla fabriksmarken vid Bolinder Strand.
Behagligt promenadavstånd till bad, strandpromenader, naturreservat, idrottsplats med fotbollsplaner, hockeyrink och friidrottsbanor, centrum med affärer och annan service. Biograf och bibliotek finns i Folkets Hus i centrum. Träningsmöjligheter i fräscha lokaler både hos Friskis & Svettis, samt Forma.

Kommunikation

Med pendeltåget tar resan in till staden ca 23 minuter. Byggnationen av ytterligare två spår ut till Kallhäll pågår förfullt just nu. Det innebär när detta står klart att resan in till staden kommer att gå fortare, oftare och med större tursäkerhet. Kommunikationer med buss finns till närliggande orter. Med bil tar resan in till staden ca 25 minuter.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.