Kommande försäljning lägenhet på Mäldgatan 12 i Jakobsberg Söderdalen
Jakobsberg Söderdalen

Mäldgatan 12

Välplanerad 4a högt upp i huset!

Kommande

Välplanerad 4a högt upp i huset!

Mäldgatan 12 Mäldgatan 12 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 3 495 000 kr
  • Boarea: 92 kvm förvaltarens information
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 5 av 6, hiss finns
  • Avgift: 5 728 kr UPPDATERAD AVGIFT 2024. Inkl. värme, kallvatten. Obligatorisk avgift för Telia trippleplay om 220kr/mån tillkommer.
  • Förening: Brf Parklinden i Söderdalen
  • Byggnadsår: 2021
  • Område: Jakobsberg Söderdalen, Järfälla

3 495 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Mäldgatan 12

När ni kliver innanför dörren välkomnas ni av ett hem med en trivsam planlösning och ett genomgående generöst ljusinsläpp. Från de stora fönsterpartierna flödar ljuset in i bostaden och skapar en fantastisk rymd. Ett parkettgolv sträcker sig genom hela lägenheten, likaså ljust målade väggar vilket skapar en ombonad och hemtrevlig känsla!

Hatthyllan tar hand om ytterkläderna och i den garderoberna finns plats för ytterligare förvaring. Vidare in i bostaden möts ni av det fina köket som erbjuder gott om förvaring bakom vita skåpluckor. Här finns stora arbetsytor där många goda middagar kan lagas och avnjutas med familj och vänner. Köket ligger i social planlösning mot vardagsrummet och ger goda möjligheter till fri möblering och plats för trevligt umgänge. En rejäl soffgrupp och ett middagsbord är inga problem i denna lägenhet. Från vardagsrummet finns utgången till den inglasade balkongen i västerläge med fri utsikt. Tack vare inglasningen blir balkongen en given favoritplats i bostaden. Här kan de första solstrålarna avnjutas redan under tidig vår intill mitten på hösten - balkongen blir som ett extra rum!

Bostaden erbjuder i övrigt tre rofyllda sovrum, ett stort badrum och wc. Medföljande förråd finns smidigt placerat på vinden. Samtidigt finns här allt det där som underlättar i vardagen – bra förvaring, modern komfort samt rymliga och lättmöblerade rum där varje kvadratmeter befinner sig på rätt ställe!

På Mäldgatan har du allt du behöver inom gång- och cykelavstånd. Inom 350m finner du en nybyggd simhall, padelhall, ishockeyhall och fotbollsplan. Känner du för att bada når du enkelt Görvälnsbadet inom ett perfekt cykelavstånd. Vill du att det ska vara enkelt att komma iväg till gymmet går du ner till Friskis och Svettis på ca 2 minuter. 600m bort från bostaden når du Jakobsberg centrum, där det finns pendeltåg till Stockholm C som bara tar 19 minuter. Här finns också bussar samt ett stort affärsutbud och restauranger. En busstur bort når du även Barkarby Outlet med flera klädbutiker samt IKEA.

Balkong

Från vardagsrummet kommer man ut till en rymlig balkong om 7 kvm.

Vardagsrum

Vardagsrummet är stort och rymligt med gott om utrymme för stora möblemang. En perfekt knutpunkt under släktens sammankomster!

Kök

Stilrent köksinteriör i grått och vitt. Maskinellt är det utrustat med vitvaror i form av: integrerad varmluftsugn, integrerad mikro, diskmaskin, induktionshäll, fläkt, kyl och frys. Köket är beläget i öppen planlösning mot vardagsrum, med utrymme för en rymlig matplats för ett större sällskap om ca 6-8 personer. Från köket når du även en av bostadens sovrum!

Sovrum

Sovrum beläget intill köket om 10kvm. Sovrummet har vitmålade väggar och bra förvaringsutrymmen i garderob längs del av långsidan.

Sovrum 2

Bostadens andra sovrum, den största av alla tre om 15kvm. Vit fondvägg och enkelt möblerat med bra utrymme samt garderob.

Sovrum 3

Bostadens tredje sovrum, vit fondvägg och enkelt möblerat.

Badrum 1

Ett stilrent duschrum med klinkergolv i antracitgrå samt liggande vitt kakel på väggar. Vit kommod med handfat och integrerad förvaring i två lådor, spegelskåp, duschhörna bakom glasdörrar, wc och handdukstork. Här är det även utrustat med tvättmaskin samt torktumlare med arbetsytor på en laminatbänk. Ytterligare plats för handdukar och annat badrumsbestyr finns att tillgå på vägghängd förvaring.

Badrum 2

Vacker gäst WC med klinkergolv i antracitgrå samt liggande vitt kakel på väggar.

Hall

Välkommen in till ett mycket fint boende med tillval som gläder ögat lite extra! Hall med god förvaring bakom glasskjutdörrar samt direkt tillgång till gäst WC.

Fasad

Områdesbilder

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Cornelia Wiklund

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Cornelia Wiklund

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 728 kr, UPPDATERAD AVGIFT 2024. Inkl. värme, kallvatten. Obligatorisk avgift för Telia trippleplay om 220kr/mån tillkommer.
Antal rum
4 rum + Kök
Boarea
92 m² förvaltarens information
Våning
5 av 6, hiss finns
Andel i förening
1,09 %
Andel av årsavgift
1,09 %
Nettoskuldsättning
1 129 512 kr

Föreningen

Namn
Brf Parklinden i Söderdalen
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
129 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Föreningen godkänner delat ägarskap 90/10. Överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet. Pantsättningsavgift 1% av prisbasbeloppet.
Överlåtelseavgift
1 313 kr
Pantsättningsavgift
525 kr
Allmänt om föreningen
Brf parklinden i Söderdalen består av 129 välplanerade lägenheter om 1-4 rum och kök. Adresserna som omfattar föreningen är Mäldgränd 1+3, Mäldgatan 12+14, Malstensgränd 2. Kvarteret består av två bostadshus med 5-6 våningar samt souteräng och vind.
En fin och lugn innergård.
Tv och Bredband
För Telia Triple Play som avser Tv, telefoni och bredband debiteras en obligatorisk avgift som är inkluderad i månadsavgiften (220kr). En digitalbox per lägenhet ingår.
Gemensamma utrymmen
Övriga gemensamma utrymmen:
Barnvagns- och rullstolsförråd, cykelrum och städrum.
Varmvatten: Vattenburet radiatorsystem. Individuell mätning av varmvattenförbrukning. Mätare finns i varje lägenhet.
Parkering
I föreningen finns 69 garageplatser varav 7 med laddplats och 2 motorcykelparkeringsplatser.
Kostnad för garage är 800 kr/mån. (Separat kö tillämpas för detta)
Övrigt
Förråd:
Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd som är placerat antigen i källarplanet eller på vinden. Vissa lägenheter når sitt förråd från ett annat trapphus.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Detta är nyproduktion så inga planerade renoveringar behöver utföras de närmaste åren.

Avgiften höjs med 9% 2024

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2021
Uppvärmning
Fjärrvärme, vattenburen med radiatorer
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
3 495 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,331%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
2 800 kr/år
vatten
2 435 kr/år
Försäkring
1 800 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
7 035 kr/år
Kommentar
Enligt schablon.
Energideklaration
Utförd 2022-04-06
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
64 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Längs Bällstaån i södra Jakobsberg växer en helt ny stadsdel fram. Under de närmaste åren kommer ett uttjänt industriområde att förvandlas till ett femtontal bostadskvarter med sammanlagt cirka 1 250 lägenheter. Husen i Söderdalen kommer att ligga i en grön parkmiljö med grönområden och vattenspeglar. I Jakobsberg finns ett tiotal grundskolor för årskurs F-5 och flera av dem har även årskurs F-9. De flesta ligger inom promenad- alternativt cykelavstånd från Söderdalen. Här finns även ett tiotal förskolor, både i privat och i kommunal regi. Dessutom finns det många familjedaghem som alternativ till förskola. Inom Söderdalen planeras för två nya förskolor.

Här bor du nära naturen med alla möjligheter till rekreation och sport. I närliggande Jakobsbergs centrum finns ett hundratal butiker och gott om restauranger. Kommunikationerna till Söderdalen är mycket goda oavsett om du väljer bil, cykel eller kollektiva färdmedel.

JM kommer att restaurera och bredda Bällstaån i samband med att de sista kvarteren byggs. På så vis får området en fin vattenkontakt, och bryggor längs ån erbjuder plats för sol och avkoppling. Alldeles intill Söderdalen ligger Järfälla Sportcenter med sporthall, simhall, tennisbanor, fotbollsplaner och ishall.

Kommunikation

Söderdalen ligger nära Jakobsbergs station som är en knutpunkt för bussar och pendeltåg. En ny entré till pendeltåget kommer att byggas närmare Söderdalen i samband med att perrongen förlängs för att regionaltågen ska kunna stanna där. Med pendeltåget tar det 19 minuter till Stockholms central. Flera busslinjer passerar i anslutning till området och gör det lätt att åka kollektivt runtom i Stockholmsområdet. Direktbussar går längs E4 in till Stockholm, tvärförbindelser finns bland annat till Mörby, Sollentuna och Kista.
Med bil tar man E18 till Stockholm city som ligger ca 20 km bort.

Närservice

På ett kort promenadavstånd nås Jakobsbergs centrum, en inglasad galleria med ett 100-tal butiker, mataffärer, systembolag, frisör, restauranger, bibliotek, post- och bankkontor, flera läkarmottagningar samt barnavårdscentral. På andra sidan E18 ligger Barkarby Handelsplats. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Kapp Ahl, Lindex, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

Övrigt

Föredrar du utomhusaktiviteter har du fina möjligheter i områdets nya parkområden och längs Bällstaån. Dessutom är det inte långt till Järvafältet, ett fantastiskt naturreservat med en bred flora och fauna och många vackra promenad- och joggingstråk.
I den västra delen av Järvafältet ligger Säby Gård. Här finns stall med ridhus och café. Här ligger också fågelrika Säbysjön som är ett populärt tillhåll för fågelskådare.
Görvälns naturreservat är en annan plats som erbjuder underbara upplevelser intill Mälaren. Här kan du ströva runt i ett arboretum med 150 olika trädarter från hela världen. Vintertid är detta även ett populärt utgångsställe för en skridskotur på Mälaren. Intill i Bruket finns slalombackar och längdskidåkningsspår.
Här ligger också vackra Görvälns slott som erbjuder sagolika vistelser i slottsmiljö. Det är ett populärt ställe för bröllop, en lyxig weekend, konferenser eller kulinariska upplevelser i restaurangen

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Balkong

Vardagsrum

Kök

Sovrum

Sovrum 2

Sovrum 3

Badrum 1

Badrum 2

Hall

Fasad

Områdesbilder

Planlösning

Planritning