Kommande försäljning lägenhet på Kristoffer Huldts Väg 14 i Kallhäll
Kallhäll

Kristoffer Huldts Väg 14

Unikt tillfälle att bo närmsta granne med Mälaren!

Kommande

Unikt tillfälle att bo närmsta granne med Mälaren!

Kristoffer Huldts Väg 14 Kristoffer Huldts Väg 14 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

 • Boarea: 149 kvm förvaltarens information
 • Antal rum: 5 rum
 • Våning: 1 av 6, hiss finns
 • Avgift: 9 319 kr inkl. värme, VA, kabel-TV, Bredband (250/50 MBit) och bostadsrättstillägg.
 • Förening: Måsen i Järfälla
 • Byggnadsår: 2007
 • Område: Kallhäll, Järfälla

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Kristoffer Huldts Väg 14

Granne med Mälarens strand ligger denna sällsynta pärla!
Belägen på första våningen likt ett enplanshus har denna rymliga fem rummare ett härligt ljusinsläpp från stora fönster med en magisk panoramautsikt över Mälaren. Fågelsång och skvalpande vågor blir din dagliga melodi precis som tystnaden från stadens brus. Här kan du gå ner till vattnet för ett uppfriskande dopp, ta en promenad längst med stranden eller ta båten ut en dag på sjön.

Denna bostad erbjuder en stor terrass som badar i sol från tidig morgon till sen kväll. Från terrassen öppnar sig en majestätisk vy över Mälaren. Här upplever du sjölivets magi på sitt allra bästa sätt. Under kvällen förvandlas himlen till en målning av vackra färger som reflekteras i Mälarens spegelblanka vatten. Solen smyger sig sakta ner mot horisonten och färgar himlen i nyanser av rosa, orange och lila. Det är ett magiskt skådespel som du kan njuta av varje kväll. Mot höst och tidig vår gör uterummet sig till sin fulla rätt och förlänger årstiderna. Tack vare inglasningen kan du fortsätta att njuta av utomhuslivet även under de svala kvällarna. Här sitter du i en skyddad och trivsam miljö med en kopp varm dryck och beundrar naturens skiftande färger.

Lägenhetens vardagsrum och kök smälter samman i en öppen och luftig planlösning som tack vare stora fönster i tre väderstreck badar i ljus. Här har du helt fri utblick över Mälarens glittrande vatten som blir en naturlig förlängning av ditt vardagsrum. Planlösningen bjuder in till umgänge, och i vardagsrummets stora matsalsdel kan man duka upp till trevliga middagar med många gäster. I övrigt ger de stora rummen gott om plats att leva och umgås. I dag disponeras lägenheten som fem rum, men den originella planlösningen med sex rum kan enkelt återställas (se alternativ planritning).

Men det är inte bara bostaden som gör detta till en dröm, det är även området. Ett par minuters promenad söderut på strandpromenaden så kommer man till Kallhällsbadet. Området gränsar i söder till ett naturreservat med elljusspår, utomhusgym, Görvälns slott, vikingaborgen Gåseborg och mycket mer. Går man i stället strandpromenaden norrut, kommer man till Bonäsbadet. För båtälskaren finns flera småbåtshamnar inom bekvämt avstånd, och Mälarens blåa vatten är alltid nära till hands. Läget är inte bara unikt, det är oslagbart!

 • Närmsta granne med Mälaren
 • Terrass i sydvästläge
 • Fantastiskt ljusinsläpp
 • Närhet till centrum & kommunikationer

Terrass

Terrassen i sydväst är fantastisk och härifrån har man en hisnande vy över Mälaren. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe i de första solstrålarna eller se kvällssolen måla himlen i nyanser som får Mälarens vatten att glittra som aldrig förr! Från terrassen kan man på udden i söder se ångbåtsbryggan som sommartid trafikeras av utflyktsbåtar bla till Skokloster och Birka.

Uterum

Det inglasade uterummet erbjuder en oas av skönhet och avkoppling, som kan avnjutas året runt.

Utsikt

Från fönsterna får du den mest förtrollande utsikten över Mälaren som du någonsin kunnat drömma om!

Kök

Köket från Marbodal inspirerar till matlagning. Här har hemmakockarna bra svängrum och vid matplatsen kan hela familjen samlas. Bänkskivan är i svart matt granit med spishäll och diskho och partiet ovanför är klätt med grå mosaik. Det är även rejält tilltaget med förvaring, som består av vita skåp och lådor som rymmer mycket. Köket är utrustat med integrerad ugn och mikro. Diskmaskin, häll, fläkt samt kyl & frys.

Områdesbilder

Till Bolinder strand flyttar den som söker ett luftigt och kvalitativt boende. Den som önskar att hemmet ska vara bekymmersfritt och underlätta vardagen. Det finns något speciellt som jag som mäklare har märkt - varje gång jag åker under bron in i Bolinder strand infinner sig en alldeles särskild känsla. Ett lugn och en harmoni som är unikt för bara Bolinder strand. Dom som flyttar dit stannar generellt där länge, och det är just för att det är en livsstil. Naturen, närheten till vattnet, badet, samt centrum gör att du aldrig behöver sakna något.

Övriga bilder

När detta fantastiska och unika hem blir ert kommer säkerligen kamerarullen att fyllas med vackra vyer!

Föreningen

Stabil och välskött förening. På deras hemsida: https://brfmasen.se/ hittar du som boende mycket bra information.

Visa mer

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Cornelia Wiklund

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Cornelia Wiklund

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
9 319 kr, inkl. värme, VA, kabel-TV, Bredband (250/50 MBit) och bostadsrättstillägg.
Antal rum
5 rum + Kök
Boarea
149 m² förvaltarens information
Våning
1 av 6, hiss finns
Andel i förening
2,9958 %
Andel av årsavgift
3,0023 %
Nettoskuldsättning
1 222 200 kr

Föreningen

Namn
Måsen i Järfälla
ORGANISATIONSFORM/TYP
Andelsratt
Antal lägenheter
51 lägenheter
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen Måsen bildades i april 2007 och består av husen med adress Kristoffer Huldts väg 10, 12 och 14. Byggnaderna färdigställdes under 2007. Inom föreningen finns 51 lägenheter. Föreningen förvaltas genom Fastum 018-563240.

I avgiften som boende betalar till föreningen ingår:
- Bostadsrättsförsäkring, boende slipper alltså teckna ett eget bostadsrättstillägg till den vanliga hemförsäkringen.
- Kabel-TV 8 favoriter hos ComHem samt analoga kanaler
- Telefonabonnemang, boende betalar endast samtalsavgifter
- Bredband (250/50) MBit från ComHem
- Vatten & Värme ingår också i avgiften


Lgh- och cykelförråd finns i separata hus.Överlåtelseavgift 1313 kr betalas av köparen.
Pantsättningsavgift 525 kr/pantsättning.

För mer information besök gärna föreningens hemsida: www.brfmasen.se

Avgiftsförändring under oktober månad 2023 med 15%
FÖRENINGENS EKONOMI
Avgiftsförändring under oktober månad 2023 med 15%
Tv och Bredband
Bredband (250/50) MBit från ComHem
Kabel-TV 8 favoriter hos ComHem samt analoga kanaler
Parkering
PARKERING:
Föreningen disponerar 23 bilplatser med el samt 33 platser i kallgarage.
Grundprincipen och målsättningen är att alla lgh ska ha tillgång till minst en P-plats.
P-plats utomhus med EL: ca 250kr/mån.
P-plats inomhus i varmgarage: ca 700kr/mån.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2007
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk tilluft
Hiss
Ja
Övriga byggnader/utrymmen
Sidobyggnad med lägenhetsförråd, soprum och cykelrum. Ett förråd medföljer bostaden.

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,328%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
3 600 kr/år
Försäkring
1 800 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
5 400 kr/år
Kommentar
Kostnader enligt schablon.
Energideklaration
Utförd 2019-11-20
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
85 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Letar du efter en mäklare i Kallhäll? Då är Svenska Mäklarhuset i Järfälla rätt mäklarbyrå för dig. Järfälla ligger oss varmt om hjärtat och med över 30 år i branschen kan våra mäklare Kallhäll utan och innan. Vi har koll på ditt kvadratmeterpris i Kallhäll och vilka faktorer som bidrar till att du ska få högsta möjligt slutpris på din försäljning. Genom att höra av dig till oss och träffa någon av våra mäklare tar du ett första viktigt steg mot en lyckad bostadsaffär. Läs gärna mer om våra områden och våra mäklare i Järfälla.

Välkommen till en gammal "brukssort" belägen vid Mälarens strand och med skogen tätt intill. De flesta boenden i Kallhäll är bostadsrätter och egna hus. Framför allt har det byggts från 1940-talet till t.om 1960-talet. Under de senaste 20 åren har ny bebyggelse vuxit fram på den gamla fabriksmarken vid Bolinder Strand.
Behagligt promenadavstånd till bad, strandpromenader, naturreservat, idrottsplats med fotbollsplaner, hockeyrink och friidrottsbanor, centrum med affärer och annan service. Biograf och bibliotek finns i Folkets Hus i centrum. Träningsmöjligheter i fräscha lokaler både hos Friskis & Svettis, samt Forma.

Kommunikation

Med pendeltåget tar resan in till Oden plan ca 23 minuter och T-centralen. Byggnationen av ytterligare två spår ut till Kallhäll pågår förfullt just nu. Det innebär när detta står klart att resan in till staden kommer att gå fortare, oftare och med större tursäkerhet. Kommunikationer med buss finns till närliggande orter. Med bil tar resan in till staden ca 25 minuter.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Terrass

Uterum

Utsikt

Kök

Områdesbilder

Övriga bilder

Planlösning

KHV Planlösning

KHV Planlösning ALT