Såld lägenhet på Ulvsättragränd 9 i Kallhäll
Kallhäll

Ulvsättragränd 9

Välplanerad 1,5a högst upp i huset!

Såld

Välplanerad 1,5a högst upp i huset!

Högst upp i huset finner du denna ljusa och välplanerade 1,5a. Här bor du i ett väldigt mysigt kvarter med bekväma och moderna boenden som ligger både natur- och sjönära. Utöver de grönskande omgivningarna runt husen har lägenheten en härlig balkong högt upp med fri utsikt. Bostaden är välplanerad med en social planlösning öppet mellan kök och vardagsrum. Från de stora fönsterpartierna flödar ljuset in i bostaden och skapar rymd. Ett parkettgolv sträcker sig genom hela lägenheten, likaså ljust målade väggar vilket skapar en ombonad och hemtrevlig känsla!

Det stilfulla köket erbjuder gott om arbetsplats och förvaring bakom skåp och luckor med vita fonter. Bostaden giver även en rofull och rymlig sovalkov som är i perfekt storlek. Gott om förvaring genom flertalet garderober placerade i bostaden samt ett modernt badrum med bekvämligheter som tvätt och torkmaskin.

På Ulvsättragränd bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva. En kort promenad bort når du Kallhällscentrum med mataffär, restauranger, café, apotek, vårdcentral m.m. För den som gillar att träna finns både Friskis och Svettis vid Bolinder Strand och Forma träningscenter ovanför vårdcentralen. Intill centrum finner du pendeltågsstationen och busshållplatser. Pendeltåg till Odenplan tar ca 20 minuter och till Stockholms C är restiden ca 25 min.

Här bor du även granne med Mälarens glittrande vatten, utegym, elljusspår, badstränder och trevliga grönområden där du kan njuta av naturen i de mysiga promenadstråken. Till Kallhällsparken kan man ta med sig sina vänner för att spela kubb, brännboll eller ha en picknick!

Visa mer
Slutpris

1 581 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.