Viksjö

Stråvägen 4

SÅLD

Varmt välkommen till Stråvägen 4!

Här bor du med centralt läge i lugna Viksjö med endast ett par minuters gångavstånd till centrum med butiker, vårdcentral och restauranger. På cykelsadeln har man ett bekvämt avstånd till Görvälns stora naturområde och badplatser vid Mälarens strand. För den som gillar golf och utförsåkning är Viksjö den delen av Järfälla kommun, som hyser både golfbana och en skidanläggning vid Brukets backe. Med fördel besöker man även Görväln Slotts sköna omgivningar med konstutställningar, marknader och bondgård. Här kan man också i en härlig miljö med utblick över Mälarlandskapet, passa på att njuta av en god fika eller middag.

Bostaden erbjuder en stor härlig balkong med fantastik eftermiddagssol helt insynsfritt och utsikt över trädtopparna, bostaden har genomgående fina ytskikt och trevliga färgval. Samtliga rum är av bra storlek. I hallen möts du av gott om plats för avhängning av ytterkläder samt förvaring i en klädkammare. Vidare in i köket erbjuds ännu mer förvaring i många skåp, samt bra med arbetsytor. I köket finns matplats invid fönster för 6-8 personer, samt utgång till balkongen. Från köket når du även den separata dusch- och bastudelen som leder dig vidare in till master bedroom. Sovrummet har plats för en stor dubbelsäng, samt utmärkt förvaring. I vardagsrummet finns gott om plats för stor soffgrupp samt annat möblemang. Gott om förvaring i klädkammare. Mycket populär förening med god ekonomi och låga avgifter! Givetvis har huset hiss.

Varm välkommen!

Visa mer
Slutpris

2 360 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.