Lägenhet till salu på Trollvägen 7 i Kallhäll
Kallhäll

Trollvägen 7

Högst upp i gavel!

BUDGIVNING PÅGÅR

Högst upp i gavel!

På en lugn återvändsgata i ett mysigt kvarter omgivet av grönska, finner du denna härliga 3:a! Detta är ett hem där närheten till allt väsentligt gör vardagen smidig och bekväm.

När du kliver in genom dörren möts du av en trivsam planlösning och en ombonad och hemtrevlig atmosfär. Du hänger av din jacka på hatthyllan och stiger in. Till vänster ligger det charmiga köket i retrostil. Köket erbjuder gott om förvaring och stora arbetsytor. Här kommer många goda middagar att lagas och avnjutas med familj och vänner. I anslutning till köket ligger den härliga balkongen med kvällssol. Här kan du skapa din alldeles egna oas, kanske med en skön loungesoffa, blommor och växter.

Vardagsrummet är luftigt och ger goda möjligheter till fri möblering och plats för trevligt umgänge. En rejäl soffgrupp och ett middagsbord är inga problem i denna lägenhet. Här finns även en franskbalkong. I övrigt erbjuder bostaden två vältilltagna sovrum och ett helkaklat badrum som renoverades i samband med stambytet 2018.

På Trollvägen bor du med närhet till allt. Med en kort promenad på endast 500m kommer du till centrum där det finns mataffär, caféer och restauranger. Här finns även pendeltågsstation och busscentral. En cykeltur bort väntar Mälarens glittrande vatten, utegym, elljusspår, badstrand, båtklubb och trevliga grönområden där du kan njuta av årstidernas vackra färger i de mysiga promenadstråken.

Välkommen hem!

Visa mer
Trollvägen 7 Trollvägen 7 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

 • Pris: 1 795 000 kr
 • Boarea: 73 kvm föreningens information
 • Antal rum: 3 rum
 • Våning: 3 av 3, ej hiss
 • Avgift: 5 106 kr. Inkl värme, VA, sophämtning och Kabel-TV. Obligatorisk kostnad för bredband om 165 kr/mån tillkommer.
 • Förening: Ulvsättra, brf.
 • Byggnadsår: 1961-62
 • Område: Kallhäll, Järfälla
Högsta BUD

1 750 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

25 Apr
Bokad visning. Kontakta ansvarig mäklare för att boka in dig på visningen.
28 Apr
Bokad visning. Kontakta ansvarig mäklare för att boka in dig på visningen.
Ansvarig mäklare

Välkommen till Trollvägen 7

 • Gavelläge
 • Stambytt 2018
 • 2 balkonger!
 • Högst upp i huset
 • Härligt ljusinsläpp

Vardagsrum

Vardagsrummet badar i ljus och har stora sociala ytor. Här finns gott om plats för en soffgrupp, samt ett stort matsalsbord. Här kan du inreda med tillhörande rumsmöbler såsom bokhyllor, skåp och tv möbel.

Kök

Hemtrevligt och funktionellt kök. En rostfribänk med dubbel ho skapar bra arbetsytor och optimal förvaring finns bakom många skåp och luckor trogna till den klassiska funkisstilen. Köket är stort och rymligt som ger hemmakockarna nog med svängrum samtidigt som det finns utrymme för en matplats för 4-6 personer. Perfekt planerat för både matlagning och samvaro.
Köket är utrustat med ugn, kyl och frys.

Sovrum 1

Rymligt och rofyllt sovrum. Här ryms både dubbelsäng, nattduksbord och dylikt.

Sovrum 2

Bostadens andra sovrum passar även utmärkt som hemma kontor eller för övernattande gäster.

Balkong

Bostadens pärla är den härliga balkongen med kvällssol! Sommartid ramas du in av lummig grönska. Här finns gott om utrymme för dig att skapa din alldeles egna oas - kanske med ett mysigt café set, blommor och växter.

Badrum

Helkaklat badrum som renoverades i stambytet 2018. Här finns dusch, handfat, kommod, spegelskåp och wc. I badrummet är det även förberett för tvättmaskin.

Hall

Välkommen in! Här finns det plats att hänga av sig ytterkläderna på den platsbyggda hatthyllan med krokar. Dessutom är det bra förvaring i de inbyggda garderoberna.

Områdesbilder

På Trollvägen bor du med närhet till allt. Med en kort promenad på endast 500m kommer du till centrum där det finns mataffär, caféer och restauranger. Här finns även pendeltågsstation och busscentral. En cykeltur bort väntar Mälarens glittrande vatten, utegym, elljusspår, badstrand, båtklubb och trevliga grönområden där du kan njuta av årstidernas vackra färger i de mysiga promenadstråken. Till Kallhällsparken kan man ta med sig vänner och familj för att spela kubb, brännboll eller ha en picknick! Där finns en anlagd fågeldamm, hundrastgård, utegym och en stor lekpark.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Cornelia Wiklund

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Cornelia Wiklund

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 106 kr, Inkl värme, VA, sophämtning och Kabel-TV. Obligatorisk kostnad för bredband om 165 kr/mån tillkommer.
Antal rum
3 rum + Kök
Boarea
73 m² föreningens information
Våning
3 av 3
Andel i förening
0,9731 %
Andel av årsavgift
0,9731 %
Nettoskuldsättning
498 985 kr

Föreningen

Namn
Ulvsättra, brf.
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
114 lägenheter
Överlåtelseavgift
1 313 kr
Pantsättningsavgift
525 kr
Allmänt om föreningen
Byggår 1961. 114 lgh
Förvaltas av HSB 010- 442 50 00

Tvättstuga på baksidan av port 17.
Elabonnemang kollektivt genom föreningen. Individuell mätning av förbrukad el debiteras i efterhand på månadsavier.

Spekulanter på lägenheten uppmanas av fastighetsmäklaren att kontakta föreningens styrelse för att få information om eventuellt planerade avgiftsändringar och kommande reparationer på fastigheten.

Överlåtelseavgift, 2,5 % av ett gällande prisbasbelopp, betalas av köparen.
Pantsättningsavgift, 1 % av ett gällande prisbasbelopp, betalas av pantsättaren.

Övernattningslägenhet finns att att nyttja för föreningsmedlemmar.
Tv och Bredband
Bredband och kabel-TV genom ComHem. Föreningen har låtit installera fiber via Telenor i samtliga fastigheter.
I Kabel-Tv genom ComHem ingår Tv3, Kanal 5, Sjuan, TV 8, Kanal 9, Tv 10, Kanal 11, Tv 12, TLC, Fox.
Parkering
P-plats genom HSB, tel: 010- 442 50 00.
11 garageplatser och 68 utomhusparkeringar. Ulvsättra.
Föreningen sköter själva hanteringen av garageplatser och förråd.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Tvättstuga renoverad -13
Värmepumpar utbytta -13
2017/18 - Stambyte och badrumsrenoveringar.
2017/18 - Ny el dragen till lägenheternas elcentral. Elcentral bytt, automatsäkringar och jordfelsbrytare installerat. 3-fas draget till spis.
2017/18 - Omdränering av två huslängor.
2019/20 byte av tak och nya ventilationsanläggningar i samtliga fyra hus.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Låghus
BYGGNADSÅR
1961-62
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
2-glas
VENTILATION
Mekanisk frånluft
Hiss
Nej
Övrigt om byggnaden
Källarförråd och matkällarförråd. Cykelrum. Barnvagnsförvaring vid portentrén.
Övriga byggnader/utrymmen
Tvättstuga i port 17. Sophus på innergård vid port 7. Föreningslokal/pingislokal.

Ekonomi

Utgångspris
1 795 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,897%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
4 000 kr/år
Försäkring
2 000 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
6 000 kr/år
Kommentar
Kostnader enligt schablon.
Energideklaration
Utförd 2018-12-20
Energiklass
G
PRIMÄRENERGITAL
138 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Letar du efter en mäklare i Kallhäll? Då är Svenska Mäklarhuset i Järfälla rätt mäklarbyrå för dig. Järfälla ligger oss varmt om hjärtat och med över 30 år i branschen kan våra mäklare Kallhäll utan och innan. Vi har koll på ditt kvadratmeterpris i Kallhäll och vilka faktorer som bidrar till att du ska få högsta möjligt slutpris på din försäljning. Genom att höra av dig till oss och träffa någon av våra mäklare tar du ett första viktigt steg mot en lyckad bostadsaffär. Läs gärna mer om våra områden och våra mäklare i Järfälla.

Välkommen till en gammal "brukssort" belägen vid Mälarens strand och med skogen tätt intill. De flesta boenden i Kallhäll är bostadsrätter och egna hus. Framför allt har det byggts från 1940-talet till t.om 1960-talet. Under de senaste 20 åren har ny bebyggelse vuxit fram på den gamla fabriksmarken vid Bolinder Strand.
Behagligt promenadavstånd till bad, strandpromenader, naturreservat, idrottsplats med fotbollsplaner, hockeyrink och friidrottsbanor, centrum med affärer och annan service. Biograf och bibliotek finns i Folkets Hus i centrum. Träningsmöjligheter i fräscha lokaler både hos Friskis & Svettis, samt Forma.

Kommunikation

Med pendeltåget tar resan in till Oden plan ca 23 minuter och T-centralen. Byggnationen av ytterligare två spår ut till Kallhäll pågår förfullt just nu. Det innebär när detta står klart att resan in till staden kommer att gå fortare, oftare och med större tursäkerhet. Kommunikationer med buss finns till närliggande orter. Med bil tar resan in till staden ca 25 minuter.

Bolånekalkyl

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Balkong

Badrum

Hall

Områdesbilder

Övriga bilder