Såld lägenhet på Gösta Wahlströms väg 9 i Rickomberga
Rickomberga

Gösta Wahlströms väg 9

Stor trea i Rickomberga

Såld

Stor trea i Rickomberga

Tillfälle för dig som vill bo bekvämt i naturnära stadsdelen Rickomberga. Här erbjuds du ett välskött originalskick från 2004, en social planlösning och inte mindre än två balkonger.

De 93 kvm upplevs ljusa och nås smidigt med hiss från markplan. Här finns en välkomnande hall, ett luftigt vardagsrum i öppen planlösning med köket, två sovrum varav det ena med utgång till en balkong som erbjuder eftermiddags- och kvällssol, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, klädkammare/förråd med fönster. Balkongen som nås från vardagsrummet är rymlig och fångar in solen från morgon till eftermiddag tack vare läget mot söder.

Som boende i Rickomberga bor du i ett mycket uppskattat område med närhet till omtyckta strövområden och inte minst Stabbyskogen. Skogen och omkringliggande fält skänker glädje såväl sommar som vinter med möjlighet till löprundor och skidåkning. Service som vårdcentral, restauranger, café och gym finns några kvarter bort vid Mimmi Ekholms plats eller Flogsta. Förskolor och skolor finns också i närområdet.

Visa mer
Slutpris

3 425 000 SEK

Ansvarig mäklare

Maria Persson

Reg. fastighetsmäklare / franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Exteriör

Vardagsrum

Balkong 1

Kök

Hall

Sovrum 1

Balkong 2

Sovrum 2

Badrum

Planlösning