Lägenhet till salu i Uppsala

Välkommen till Uppsala, en av Sveriges äldsta städer med en rik historia och en levande stadskärna.

Läs mer

Letar du efter lägenhet till salu i Uppsala? Staden passar perfekt för dig som vill bo bekvämt i en stad nära vacker naturmiljö och med ett rikt kvällsliv.

För den som letar efter lägenhet till salu i Uppsala finns det många områden att välja bland. Oavsett vart du väljer att bo har du alltid nära tillgång till Uppsala stadskärna och närliggande områden. Här finns lägenheter för barnfamiljer, för dig som drömmer om den första egna lägenheten och för dig som vill byta ut villan till en bekväm och modern lägenhet.

Vill du att bo nära centrum hittar du fina lägenheter i bland annat centrala Uppsala, Fålhagen och Kungsängen. Föredrar du att bo lite utanför centrum hittar du vackra och rymliga lägenheter och radhus i områdena runt Stenhagen, Gränby och Sunnersta. Letar du efter nybyggda lägenheter till salu i Uppsala kan du hitta moderna bostäder i bland annat centrala Uppsala och i flera moderna områden inom kommunen.

Väljer du att köpa lägenhet i Uppsala har du alltid nära till vacker natur och ett rikt kvällsliv. I centrum hittar du ett stort utbud av restauranger, uteserveringar och barer. Här finns även Uppsalas Universitet – Sveriges mest prisbelönta och eftertraktade högskolor som grundades 1477 och som idag har över 50,000 studenter.

För den som gillar att hålla sig aktiv finns ett stort utbud av golfklubbar, simhallar, tennisbanor och motionsspår. Fjällnora är en av Uppsalas populäraste friluftsområden och här samlas både lokalbor och besökare året om för att njuta av fina vandringsleder, utegym och vackra badplatser.

Oavsett om du letar efter nyproduktion eller en klassisk lägenhet till salu i Uppsala, är våra erfarna mäklare här för att hjälpa dig att hitta den perfekta bostaden för dig, där inget hem är det andra likt.

Söker du lägenhet till salu i Uppsala, är du välkommen att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ditt område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.