Såld lägenhet på Jumkilsgatan 18A i Luthagen
Luthagen

Jumkilsgatan 18A

Såld

Inbäddad i de mysigaste delarna av Luthagen finner ni denna välplanerade trea med ett insynsskyddat läge en halv trappa upp.

En välkomnande hall, kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns plats för ett större sällskap. Här når du också balkongen som du under årets varmare dagar kan öppna upp till och förlänga rummet samt bjuda in till solljus. På balkongen har du sol från lunch till sen kväll. Till höger om hallen, som utgör bostadens mitt, finner du de båda sovrummen som ligger beläget mot den lugna och grönskande innergården. Badrum med helkaklade väggar och klinkergolv samt en klädkammare med bra förvaringsmöjligheter.

Bo i en lugn och välskött förening. Föreningen tillhandahåller två förråd i källaren till denna lägenhet. Det finns även en gemensam tvättstuga, cykel- och barnvagnsförvaring och parkeringsmöjligheter, både inom föreningen samt på kringliggande gator.

En lågt belånad och välskött förening.

Visa mer
Slutpris

2 925 000 kr

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.