Hus till salu i Uppsala

Välkommen till Uppsala, en av Sveriges äldsta städer med en rik historia och en levande stadskärna.

Läs mer

Söker ni efter hus till salu i Uppsala finns ett stort utbud av omtyckta och fridfulla villakvarter med både äldre och nyare villabebyggelse att välja bland. Här bor många familjer som vill ha nära tillgång till vacker natur och som vill bo i en stad med ett rikt kvällsliv.

Det är många barnfamiljer som väljer att leta efter hus till salu i Uppsala då staden har mycket att erbjuda en växande familj. Här hittar ni aktiviteter och föreningar för alla åldrar och intressen.

Vill ni bo i trevliga familjeområden med enkla kollektiva kommunikationer till city är Björklinge, Sunnersta, Fålhagen och Storvreta populära områden bland många barnfamiljer. Vill ni hitta nyproduktion finner ni moderna och fina hus till salu Rosendal, Salabacke, Lindbacken och Gränby.

Väljer ni att leta efter hus till salu i Uppsala har ni alltid närhet till både skolor, dagis och fritidsaktiviteter. Här finns även Uppsalas Universitet – Sveriges mest prisbelönta och eftertraktade högskolor som grundades 1477 och som idag har över 50,000 studenter.

För den som gillar att hålla sig aktiv finns ett stort utbud av golfklubbar, simhallar, tennisbanor och motionsspår. Fjällnora är en av Uppsalas populäraste friluftsområden och här samlas både lokalbor och besökare året om för att njuta av fina vandringsleder, utegym och vackra badplatser.

Oavsett om ni vill bo nära centrum eller letar efter ett lugnare område hittar ni både moderna och äldre villaområden runtom i staden. Våra erfarna mäklare här för att hjälpa er hitta rätt hus till salu i Uppsala för dig och din familj, där inget hem är det andra likt.

Söker ni hus eller villa till salu i Uppsala är ni välkomna att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ert område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.