Såld lägenhet på Götgatan 14B i Främre Luthagen
Främre Luthagen

Götgatan 14B

- Kommande försäljning -

Såld

- Kommande försäljning -

Här bor du med ett ypperligt centralt men också lugnt läge i populär bostadsrättsförening. Ett stenkast bort finns populära ICA Luthagen med dess generösa öppettider, likaså promenadstråk kring vackra Årummet och trevliga restauranger och butiker. Till stadskärnan och stationen tar du dig via en kort promenad.

Välkommen till ditt nya drömhem! Denna underbara tvåa är en perfekt kombination av modern elegans och tidlös charm med genomgående fina ytskikt som kommer att få dig att bli förälskad vid första ögonkastet. När du kliver in i lägenheten möts du av en luftig och ljus atmosfär. De nyrenoverade ytskikten ger en känsla av fräschör samtidigt som de äldre charmiga detaljerna ger en unik karaktär åt bostaden. Köket är en sann höjdpunkt, utrustat med toppmoderna apparater och har en stilren design som ger dig all den funktionalitet du behöver samtidigt som det är en fröjd för ögat. Vidare in finns det mysiga o rogivande sovrummet med smart förvaring i platsbyggda garderober. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande och har en vacker öppenspis, perfekt för avkoppling och sociala stunder. De stora fönstren i burspråket släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en vacker utsikt över omgivningen, här finns även utgång till den trevliga balkongen in mot gården. Till sist, lägenhetens badrum som har en lyxig känsla, med påkostade materialval, stort duschutrymme med takdusch och platsbyggd sittbänk, samt ett mysigt badkar. Badrummet är en plats där du verkligen kan koppla av och ta hand om dig själv i trivsam omgivning.

Sammanfattningsvis är det här en pärla i staden, som erbjuder en vacker kombination av modern komfort och äldre charm. Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för att veta mer och få uppleva den själv!

Visa mer
Slutpris

3 650 000 SEK

Ansvarig mäklare

Mina Rostvik

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Hall

Kök

Sovrum

Badrum

Vardagsrum

Balkong

Fasad

Innergård

Övriga bilder

Planlösning