Bergtallsvägen 34 Älvsjö-Långbro Park
Älvsjö-Långbro Park

Bergtallsvägen 34

Häftig trerummare med ca 65 kvm uteplats och radhuskänsla!

Till salu

Häftig trerummare med ca 65 kvm uteplats och radhuskänsla!

På Bergtallsvägen 34 finner ni denna unika bostaden som verkligen ger en radhuskänsla. Detta tack vare den stora uteplatsen om ca 65 kvm som vetter lugnt mot mot husets baksida och som ger dig din egna oas att nyttja under stora delar av året. På uteplatsen kan du både duka upp med ett långbord, ha en stor loungegrupp, grill, lekstuga, blomodlingar och allt du önskas kan på den tilltagna trätrallade ytan.

Här bor du med ett genomgående gott ljus med stort vardagsrum som kopplas samman med köket och den mellanliggande matplatsen där möjligheten finns att duka upp till många gäster. För den som önskar att disponera bostaden som en fyra finns även möjlighet att dela av matplatsen för detta ändamål. Vidare erbjuds två sovrum, båda i bra storlekar med plats för större säng och förvaringsmöbel, ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare, en separat klädkammare med mycket förvaringsutrymme, samt en hall som ger ordentlig plats för ytterkläder och med flertalet garderober. I källarplan, som nås smidigt och bekvämt genom hiss finns dessutom ett förråd att nyttja, samt garage. Här bor du i en omtyckt bostadsrättsförening som äger marken och med ett mycket trevligt parkläge.

Områdesmässigt är Långbro park en sann idyll - du behöver inte gå långt för helgbrunchen eller en middag då populära Långbro Värdshus finns ett stenkast bort. För en eftermiddagsfika eller lunch är Bakfickan även ett perfekt alternativ och vill du lyxa till det finns Michelinrestaurangen Aloë i närområdet. På promenadavstånd finns populära konditoriet Fru Marias bak med goda bakverk. Här bor du med naturen inpå knuten och trevliga promenadstråk vid Älvsjöskogen och runt Långsjön. Runt Långsjön finns dessutom både badstrand, klippor, bryggor och restaurangen Casa Del Lago. Vintertid är Långsjön populär för skridsko- och längdskidåkning. Trots de naturnära området slipper du kompromissa med kommunikationer och serviceutbud då tunnelbanans röda linje, samt mängder av busslinjer finns vid Fruängen som nås på promenadavstånd. Där finns även ett brett serviceutbud med flertalet matbutiker, gym, systembolag, apotek, Erssons fisk & deli mm. Två kilometer bort nås även Älvsjö station med flera pendeltågslinjer och serviceutbud.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 5 150 000 kr
 • Boarea: 86 kvm föreningens information
 • Antal rum: 3 rum
 • Våning: 0 av 5, hiss finns
 • Avgift: 4 430 kr inkl. värme, vatten, basutbud tv, samt bredband 250 mb/s
 • Förening: Brf Hängpilarna
 • Byggnadsår: 2008
 • Område: Älvsjö-Långbro Park, Stockholm
Utgångspris

5 150 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Kelly Ståhl

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Bergtallsvägen 34

 • Ca 65 kvm uteplats
 • Låg avgift inklusive bredband
 • Möjlig fyra
 • Parkmiljö utanför fönstret

Uteplats

Magisk uteplats i mycket tilltagen storlek som ger en härlig radhuskänsla! Här kan du möblera upp med såväl en stor matgrupp, loungemöbler, som blomodlingar och allt du kan önska. Hit når solen under morgontimmarna och under lunch till eftermiddagen. Ytan blir väl avskild tack vare hög växtlighet och skärmväggar runt altanen, vilket ger en privat och avskild känsla.

Visa mer

Skymningsbilder

Visa mer

Vardagsrum

Vardagsrummet är stort och luftigt med flertalet fönster i två väderstreck samt utgång till den stora uteplatsen. Det stora rummet ger goda möjligheter och alternativ till önskad möblering. Golvet är klätt i en ekparkett och väggarna är målade i vitt, undantaget en fondvägg i rosa som löper vidare i hallen.

Visa mer

Kök

Trevligt kök som bjuder på mycket goda arbetsytor på den tilltagna arbetsbänken. Den mörka bänkskivan bryter av snyggt mot de vita, släta skåpsluckorna med svarta beslag och matchar fint med de vitkaklade stänkskyddet med svarta fogar. Köket är utrustat med ugn, spishäll med ovanhängande fläkt, diskmaskin och fullstor kyl och frys.

Visa mer

Matplats

Intill köket finns ett perfekt utrymme för matbord intill fönstret till ca 6-8 personer. För den som önskar att disponera bostaden som en fyra finns det möjlighet att dela av matplatsen och använda som ett mindre sovrum/arbetsrum.

Visa mer

Sovrum 1

Stort och rogivande sovrum med målade väggar i en dov blå färg. Här ges god plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbel. Rummet har ett fönsterparti som ligger helt insynsskyddat mot den egna uteplatsen.

Visa mer

Sovrum 2

Ljust sovrum som rymmer större säng och annan möbel som exempelvis skrivbord eller garderober. Även här finns fönster som vetter mot uteplatsen och ger ett trevligt ljus. Även här ligger bostadens genomgående ekparkett och väggarna är målade i vitt.

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum med vita väggar och grått klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med dusch bakom glasvägg i industrustil, wc, handdukstork, tvättställ med kommod och överhängande spegelskåp. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan samt vägghängande skåp med plats för gott om förvaring.

Visa mer

Hall

Rymlig och välkomnande hall med god plats för ytterkläder vid hatt- och skohylla och övrig förvaring i flertalet garderober inåt hallen. Första delen av hallgolvet är praktiskt i en mörkgrå klinker och väggarna är målade i rosa.

Visa mer

Välkommen!

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Kelly Ståhl

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 430 kr, inkl. värme, vatten, basutbud tv, samt bredband 250 mb/s
Antal rum
3 rum + kök
Boarea
86 m² föreningens information
Våning
0 av 5, hiss finns
Andel i förening
1,1358 %
Uteplats
Uteplatsen tillhör innehavaren med skyldighet att underhålla både växter och ev förekommande trall.

Föreningen

Namn
Brf Hängpilarna
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
91 lägenheter
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Brf Hängpilarna förvärvade fastigheten Bågbron 1 i Stockholms kommun den 23 mars 2007. Huset stod färdigt 2008 och är byggt av JM. Det finns fyra hus med totalt 91 bostadsrätter med en total boarea om 7 365 kvm. Föreningen är delaktig i en gemensamhetsanläggning, Bågbron GA:1, tillsammans med Bågbron 2. Anläggningen omfattar garage med sprinkleranläggning, kvartersgator samt brandgata. Andelstal för fördelning av kostnader är 50 %.

Det finns i dagsläget (2022-09-08) inga beslutade avgiftsförändringar. Föreningen sänkte avgifterna med 10% from 2021-01-01.
Tv och Bredband
Föreningen har avtal med Ownit för leverans av bredband. För att kunna utnyttja Ownits tjänster måste bostadsrättsinnehavaren göra en beställning hos Ownit. Bredbandet ingår i månadsavgiften (250mb/s). Fiber till switchen i undercentralen. Bostaden är utrustad med multimediauttag (ett uttag för TV, FM och datoranslutning). Bostadsrättsföreningen har avtal med ComHem för leverans av kabel-TV. Det analoga baspaketet ingår i månadsavgiften.
Parkering
Garaget delas mellan Brf Hängpilarna och Brf Skogslindarna och vår förening har 85 st bilplatser. Det finns också 3 st MC-platser. Administrationen av uthyrningen av garageplatser sköts genom Apcoa. Hyran för en P-plats är för dagen 824 kr/månad. Åtta av platserna är smalare och svårare att använda om man har en bred bil. Av denna anledning har hyran för dessa platser satts till 515 kr/månad. MC-platserna kostar 323 kr/månad. Det finns även avgiftsbelagd besöksparkering på gatan.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Framtida renovering:
- Renovering av fasader
Föreningen förhandlar med JM om detta och kommer att meddela våra medlemmar resultatet när vi har detaljer/alternativ klara att presentera. Att fasaderna kommer att renoveras i någon form är helt klart. Tidsmässigt skulle en renovering av Bergtallsvägen 34 troligen ske någon gång under 2025/2026 (info från styrelsen 2022-09-08).

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2008
Uppvärmning
Fjärrvärme
VENTILATION
Frånluft
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
5 150 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
6 500 kr/år
Försäkring
2 890 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
9 390 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Kommentar
Driftkostnaderna är individuella och kan variera efter avtal och egen förbrukning
Energideklaration
Utförd 2022-03-31
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
88 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Långbro är en sann idyll med blandad bebyggelse, grönskande trädgårdar, parkområden och slingrande vägar, beläget ca 1 mil söder om Stockholm city och tillhörande stadsdelen Älvsjö. Områdets namn härstammar från 1700-talsgården Långbro Gård som omfattade stora markområden i nuvarande södra Älvsjö. Vid sekelskiftet 1900 inleddes avstyckning av tomter för det som skulle bli samhällsbildningen Långbrodal. År 1908 började man bebygga områdena närmare gården och därmed bildades Långbro villasamhälle, samtidigt som mark avsattes för byggandet av anrika Långbro sjukhus i det område som numera benämns Långbro Park. Området har idag ett stort kulturhistoriskt värde, såväl byggnaderna som parken.

Kommunikation

Här bor du med goda kommunikationer inom räckhåll - det vill säga både buss, tunnelbana och pendeltåg. Ca. 300 meter ifrån bostaden trafikerar buss 163 som tar dig från Långbrohallen till Älvsjö station på 8 minuter eller till Fruängen på 5 minuter. Till Fruängen är det också promenadavstånd. Buss 141 trafikerar också i närheten och tar dig på några minuter till Telefonplan. Buss 173 har hållplats vid Långbro Värdshus och går till Älvsjö station på ca. 10 min. I Älvsjö tar pendeltåget vid och tar dig bland annat till Stockholms central på 10 minuter. Bland ett flertal busslinjer som trafikerar Älvsjö centrum kan nämnas buss 144 som ansluter till T-banans röda linje i Fruängen samt T-banans gröna linje vid Gullmarsplan.
Från Fruängen tar du dig med tunnelbanans röda linje vidare in till T-centralen på 18 minuter.

Närservice

Älvsjö centrum är huvudortens centrum. Här finns ett stort utbud av det mesta man kan önska sig i vardagen, såsom bl.a. vårdcentral, apotek, bank, bibliotek, restauranger, inredning, florist, frisör och konditori. Veckans storhandling kan man med fördel göra på en välsorterad WiLLY:S-butik invid Stockholmsmässan eller i en Coop Forum-butik i Västberga. Det är också nära till Kungens Kurva som är ett av europas största handelsområden, här finns bland annat IKEA, Heron City och flera stormarknader så som Ica Kvantum.
Även i Fruängen finns ett centrum som erbjuder mycket för vardagsbestyren. Här finns livsmedelsaffärer, bank, postombud, apotek, vårdcentral, bibliotek, systembolag, populära Erssons fisk & deli, ett flertal andra restauranger med mat från alla världens hörn, m.m.
Med T-banan är man snart i Liljeholmen där den nya gallerian erbjuder ett stort utbud av allt man kan tänkas behöva samt shopping i ca 90 butiker.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.