Såld lägenhet på Bergtallsvägen 34 i Älvsjö-Långbro Park
Älvsjö-Långbro Park

Bergtallsvägen 34

Häftig trerummare med ca 65 kvm uteplats och radhuskänsla!

Såld

Häftig trerummare med ca 65 kvm uteplats och radhuskänsla!

På Bergtallsvägen 34 finner ni denna unika bostaden som verkligen ger en radhuskänsla. Detta tack vare den stora uteplatsen om ca 65 kvm som vetter lugnt mot mot husets baksida och som ger dig din egna oas att nyttja under stora delar av året. På uteplatsen kan du både duka upp med ett långbord, ha en stor loungegrupp, grill, lekstuga, blomodlingar och allt du önskas kan på den tilltagna trätrallade ytan.

Här bor du med ett genomgående gott ljus med stort vardagsrum som kopplas samman med köket och den mellanliggande matplatsen där möjligheten finns att duka upp till många gäster. För den som önskar att disponera bostaden som en fyra finns även möjlighet att dela av matplatsen för detta ändamål. Vidare erbjuds två sovrum, båda i bra storlekar med plats för större säng och förvaringsmöbel, ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare, en separat klädkammare med mycket förvaringsutrymme, samt en hall som ger ordentlig plats för ytterkläder och med flertalet garderober. I källarplan, som nås smidigt och bekvämt genom hiss finns dessutom ett förråd att nyttja, samt garage. Här bor du i en omtyckt bostadsrättsförening som äger marken och med ett mycket trevligt parkläge.

Områdesmässigt är Långbro park en sann idyll - du behöver inte gå långt för helgbrunchen eller en middag då populära Långbro Värdshus finns ett stenkast bort. För en eftermiddagsfika eller lunch är Bakfickan även ett perfekt alternativ och vill du lyxa till det finns Michelinrestaurangen Aloë i närområdet. På promenadavstånd finns populära konditoriet Fru Marias bak med goda bakverk. Här bor du med naturen inpå knuten och trevliga promenadstråk vid Älvsjöskogen och runt Långsjön. Runt Långsjön finns dessutom både badstrand, klippor, bryggor och restaurangen Casa Del Lago. Vintertid är Långsjön populär för skridsko- och längdskidåkning. Trots de naturnära området slipper du kompromissa med kommunikationer och serviceutbud då tunnelbanans röda linje, samt mängder av busslinjer finns vid Fruängen som nås på promenadavstånd. Där finns även ett brett serviceutbud med flertalet matbutiker, gym, systembolag, apotek, Erssons fisk & deli mm. Två kilometer bort nås även Älvsjö station med flera pendeltågslinjer och serviceutbud.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

Visa mer
Slutpris

4 950 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.