Gustaf Wickmans väg 9 Långbro Park
Långbro Park

Gustaf Wickmans väg 9

Högst upp i huset med inglasad balkong i eftertraktat solläge!

Såld

Högst upp i huset med inglasad balkong i eftertraktat solläge!

På Gustaf Wickmans väg 9 finner ni denna rymliga trerummare, belägen högst upp i huset med ett läge som bjuder på sol under eftermiddag och kväll att avnjuta från den inglasade balkongen i väst. Här bor du med ett genomgående gott ljus med stort vardagsrum som kopplas samman med köket och den mellanliggande matplatsen där möjligheten finns att duka upp till många gäster. Bostaden erbjuder två sovrum, båda i bra storlekar, där det större har en klädkammare i anslutning som även kan användas som hemmakontor eller varför inte barnkammare. Vidare finns ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare, samt en hall som ger ordentlig plats för ytterkläder. I entréplan finns dessutom ett förråd att nyttja. Här bor du i en omtyckt bostadsrättsförening med ett trevligt läge i parken som äger marken och dessutom ligger i framkant ur miljösynpunkt med planerad installation av solceller.

Områdesmässigt är Långbro park en sann idyll - du behöver inte gå långt för helgbrunchen eller en middag då populära Långbro Värdshus finns ett stenkast bort. För en eftermiddagsfika eller lunch är Bakfickan även ett perfekt alternativ och vill du lyxa till det finns Michelinrestaurangen Aloë i närområdet. På promenadavstånd finns populära konditoriet Fru Marias bak med goda bakverk. Här bor du med naturen inpå knuten och trevliga promenadstråk vid Älvsjöskogen och runt Långsjön. Runt Långsjön finns dessutom både badstrand, klippor, bryggor och restaurangen Casa Del Lago. Vintertid är Långsjön populär för skridsko- och längdskidåkning. Trots de naturnära området slipper du kompromissa med kommunikationer och serviceutbud då tunnelbanans röda linje, samt mängder av busslinjer finns vid Fruängen som nås på promenadavstånd. Där finns även ett brett serviceutbud med flertalet matbutiker, gym, systembolag, apotek, Erssons fisk & deli mm. Två kilometer bort nås även Älvsjö station med flera pendeltågslinjer och serviceutbud.

Visa mer
Slutpris

5 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.