Johan skyttes väg 384, bv Långbro Park
Långbro Park

Johan skyttes väg 384, bv

Charmig 3:a med stor och mysig uteplats!

Kommande

Charmig 3:a med stor och mysig uteplats!

SNABBFAKTA

 • Boarea: 81 kvm Föreningens information
 • Antal rum: 3 rum
 • Våning: 1 av 4, hiss finns
 • Avgift: 4 329 kr inkl. värme, kallvatten och källarförråd. Obl. tillägg om 216 kr för TV, tele & bredband tillkommer samt förbrukning av varmvatten. Inga beslut tagna i nuläget om att förändra avgiften enligt styrelsen.
 • Förening: Brf Pyramidalmen
 • Byggnadsår: 2012
 • Område: Långbro Park, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Johan skyttes väg 384, bv

Hjärtligt välkomna till denna moderna trea i eftertraktat läge och med en unik och magiskt stor uteplats! Här på uteplatsen kan ni låta barnen leka fritt och det finns gott om plats för både loungehörna och matbord. Förutom läget har bostaden många fina detaljer såsom fönster i två väderstreck samt en tilltalande planlösning med stora sällskapsytor. Socialt hem med halvöppen planlösning mellan vardagsrum och kök med plats för många middagsgäster! Två lättmöblerade sovrum, modernt och stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Otroligt rymlig klädkammare finner ni även här. I huset finner ni både hiss och garage. Populärt och omtyckt område i unik parkmiljö. Bra allmänna kommunikationer och serviceutbud!

Här bor ni i populär förening med natur och vacker parkmiljö utanför bostaden. I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsrum och soprum lättillgängligt. Långbro Park har allt man kan önska sig - ni behöver inte gå långt för helgbrunchen eller en middag då populära Långbro Värdshus finns en bit bort och även omtyckta caféet Bakfickan. I omgivningarna finns dessutom allt från nygräddat ekologiskt bröd till goda smakupplevelser. Intilliggande Fruängen erbjuder gott om service, samt tunnelbanans röda linje. Här finns bl.a Erssons fisk & deli, apotek och systembolag. För motionärer finns Älvsjöskogen med motionsspår medan badentusiasterna sommartid kan bege sig på en cykeltur till Långsjöbadet med café och restaurangen Casa del Lago. Här finns härliga grönområden, badklippor och sandstrand, för att sedan vintertid erbjuda en plogad skridskobana.

Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse!

 • Drömläge i Långbro Park
 • Mycket stor uteplats
 • Öppna sällskapsytor
 • Separat sovrumsdel
 • Stor klädkammare
 • Omtyckt BRF

Uteplats

Hjärtligt välkomna till denna magiska uteplats med riktigt härlig radhuskänsla! Från vardagsrummet kommer ni ut till den stora uteplatsen med stora möjligheter för möblering där ni kan låta fantasin styra. Här finns det plats för stora soffgrupper, grillhörna och långbord för ett större sällskap!

Visa mer

Vardagsrum

Stort och luftigt vardagsrum med fint ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck samt utgång till den trevliga uteplatsen. Här finns det gott om plats för soffgrupp, mediaböbel och bokhylla. Golvet består utav ekparkett som är genomgående i hela bostaden samt vitmålade väggar med blå fondvägg.

Visa mer

Kök

Stilrent kök som går i vita toner med mängder av förvaringsalternativ bakom de vita skåpsluckorna och lådorna med handtag i silver. Den gråa bänkskivan i laminat med stänkskydd i vitt stående kakel ger möjlighet för större arbetsytor till både matlagning och bakning. Köket är utrustat med ugn och mikro i bekväm arbetshöjd, induktionshäll med infälld fläkt ovanför, diskmaskin och fullstor kyl och frys från Siemens. Vid det större fönsterpartiet intill köket finner ni ett perfekt utrymme för ett stort matbord till för ca 6-8 personer som tack vare den halvöppna planlösningen ger en trevlig sällskapsmiljö mellan kök, matrum och vardagsrum. Trivsam och påkostad fondtapet i mönstrad design från Stig Lindberg-Herrbarium.

Visa mer

Kök forts.

Visa mer

Sovrum 1

Rogivande och nymålat sovrum i mörkgrön kulor som ger sovrummet en härlig atmosfär, perfekt att sova i. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord och byrå.

Visa mer

Sovrum 2

Trivsamt barnrum eller kontor som enkelt går att inreda. Här finns plats för säng, skrivbord och garderob. Rummet har en färgglad tapet i största dels ljusblå ton.

Visa mer

Klädkammare

Bredvid badrummet ligger den stora klädkammaren med mängder av olika förvaringsmöjligheter, perfekt för dig som älskar kläder och skor. Klädkammaren är inredd med en garderob, hyllplan och stänger. Fungerar perfekt som ett walk in closet för dig som vill ha en liten lyxigare känsla. Notera att detta utrymme är riktigt stort så här finns även plats för en kontorshörna för den som önskar. Vitmålade väggar och även här golv i ekparkett.

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum med väggar i vitt kakel med grått klinkergolv. Här finns ett badkar med duschvägg, kommod med överhängande spegelskåp och toalett. Badrummet är även utrustat med både tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk ovan samt skåp på väggen som ger gott om förvaring.

Visa mer

Hall

Välkomnande och trevlig hall som ger en fin inblick till lägenheten. Här finns det gott om förvaring med platsbyggda garderober med glasskjutdörrar och plats för annan avhängningsmöbel. Hallen har vita väggar och på golvet intill entrén finner ni praktiskt klinkergolv i mörk kulör. Därefter finner ni den klassiska ekparketten som tar vid.

Visa mer

Välkomna!

Vi har nu nöjet att presentera detta hem med underbart läge i Långbro park och som därmed bör tilltala den som söker det där lilla extra. Redan på innergården ges ett gott första intryck. Föreningens hus är smakfulla och smälter in i den vackra parkmiljön. Det som utmärker den här bostaden är den fantastiska uteplatsen som är ovanligt stor och unik. Planlösningen är väl genomtänkt med en privat sovrumsdel och i slutet av hallen erbjuds öppna sällskapsytor.

Direkt utanför porten breder den grönskande parken ut sig som är en populär plats för både stora och små där man kan njuta av solens strålar och picknickar. Ni behöver inte gå långt för helgbrunchen eller en middag då populära Långbro Värdshus finns en bit bort.

Även omgivningarna har mycket att erbjuda; allt från nygräddat ekologiskt bröd till stjärnrestauranger med goda smakupplevelser. Intilliggande Fruängen erbjuder gott om service, här finns bl.a Erssons fisk & deli. På Fru Marias torg, en kort promenad bort, kan du handla färskt bröd till helgfrukostarna. Lite längre ned på Svartlösavägen finns den omtyckta bodegan Rinos och den uppmärksammade stjärnkrogen Aloë.

Omtyckta förskolor- och skolor finns i området.

För motionärer finns Älvsjöskogen med motionsspår medan badentusiasterna sommartid kan bege sig på en cykeltur till Långsjöbadet med grönområden, klippor och sandstrand, för att sedan vintertid åka skridskor på plogad bana.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 329 kr, inkl. värme, kallvatten och källarförråd. Obl. tillägg om 216 kr för TV, tele & bredband tillkommer samt förbrukning av varmvatten. Inga beslut tagna i nuläget om att förändra avgiften enligt styrelsen.
Antal rum
3 rum + Kök
Boarea
81 m² Föreningens information
Våning
1 av 4, hiss finns
Andel i förening
1,116052 %

Föreningen

Namn
Brf Pyramidalmen
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
84 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Brf Pyramidalmen förvärvade fastigheten 2010 och fastigheten stod klar 2012 och består av 84 lägenheter.
Övriga utrymmen: Förråd - Finns ett till varje lägenhet. Förrådsutrymmet går efter storleken på lägenheten. Ju större lägenhet, desto större förråd. Cykelrum finns ett till vänster placerat strax efter soprummen in mot innergården samt ett större till vänster om garageporten. Förvaringsutrymmen för rullstolar och barnvagnar finns på källarplanet i respektive hus.
Hemförsäkring: Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för samtliga medlemmar. Varje medlem måste dock teckna en egen hemförsäkring.
Besök gärna föreningens hemsida för mer information: http://www.pyramidalmen.se/

Avgifter vid pantsättning, överlåtelse och andrahandsuthyrning enligt stadgarna.
1% av gällande prisbasbelopp för pantsättning, 2,5% av gällande prisbasbelopp i överlåtelseavgift, samt max 10% årligen av gällande prisbasbelopp för andrahandsuthyrning.

Avgifterna höjs med 2% from 2022-04-01.
Information om månadsavgiften
inkl. värme, kallvatten och källarförråd. Obl. tillägg om 216 kr för TV, tele & bredband tillkommer samt förbrukning av varmvatten. Inga beslut tagna i nuläget om att förändra avgiften enligt styrelsen.
FÖRENINGENS EKONOMI
I avgiften ingår värme, kallvatten och källarförråd. Tillkommer gör kostnad för varmvatten, Telias Triple Play (TV, telefoni och bredband) samt el-abonnemang som respektive bostadsrättshavare ansvarar för.
Tv och Bredband
Varje lägenhet har ett eget IT-skåp med inkopplat fiber som används för TV, telefoni och bredband. Leverantör är Telia och medlemmarna har kring mars 2021 fått ny utrustning. Obligatoriskt tillägg på för närvarande 216 kr/månad. Bredbandshastigheten ligger på 1000/1000Mbit/s.
Parkering
Parkeringsplatser finns att hyra hos föreningen. Parkeringsplatserna administreras av föreningens förvaltare, Storholmen Förvaltning AB. Det finns parkering i garage för 850 kr/mån samt parkering utomhus för 450 kr/mån. I garaget finns även fyra parkeringsplatser för MC. Hyran för dessa är 350 kr/mån. Föreningen disponerar över 81 parkeringsplatser varav 63 i garage och 18 utomhus. 7 av platserna utomhus har laddstolpe och debiteras 100 kr extra + förbrukning. Parkeringsplats kan inte övertas av bostadsrättsköparen. Det är f.n 9 st som står i kö till parkering (kontrollerat 2022-03-21).
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Planerat underhåll 2022:
- Inga nya renoveringar på gång utöver målningen av träpanelerna som sker gissningsvis till sommaren ( del av underhållsplanen ). Detta är budgeterat för och kommer inte att påverka avgifterna men det kommer att kräva åtkomst till träpanelerna på respektive medlems balkong.

Pågående undersökning:
Undersökning av spillvattensystem. Eventuell åtgärd kommer att ligga gissningsvis närmare 10 år bort.

(Kontrollerat 2022-03-21)

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2012
Uppvärmning
Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el)
VENTILATION
F med återvinning
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
11 880 kr/år
vatten
2 592 kr/år
Försäkring
3 144 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
17 616 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
3 personer
Kommentar
Observera att driftkostnaderna kan variera utifrån val av leverantör och förbrukning.
Energideklaration
Utförd 2014-10-24
Energiklass
B
PRIMÄRENERGITAL
58 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Långbro är en sann idyll med blandad bebyggelse, grönskande trädgårdar, parkområden och slingrande vägar, beläget ca 1 mil söder om Stockholm city och tillhörande stadsdelen Älvsjö. Områdets namn härstammar från 1700-talsgården Långbro Gård som omfattade stora markområden i nuvarande södra Älvsjö. Vid sekelskiftet 1900 inleddes avstyckning av tomter för det som skulle bli samhällsbildningen Långbrodal. År 1908 började man bebygga områdena närmare gården och därmed bildades Långbro villasamhälle, samtidigt som mark avsattes för byggandet av anrika Långbro sjukhus i det område som numera benämns Långbro Park. Området har idag ett stort kulturhistoriskt värde, såväl byggnaderna som parken.

Även omgivningarna har mycket att erbjuda; allt från nygräddat ekologiskt bröd till heminredning och goda smakupplevelser. Intilliggande Fruängen erbjuder gott om service, här finns bl.a Erssons fisk & deli. På Fru Marias torg, en kort promenad bort, kan du handla färskt bröd till helgfrukostarna. Lite längre ned på Svartlösavägen finns butiken Living som erbjuder ett väl utvalt sortiment av inredning och kläder samt den uppmärksammade restaurangen Aloë. För motionärer finns Älvsjöskogen med motionsspår medan badentusiasterna sommartid kan bege sig på en cykeltur till Långsjöbadet med restaurang, grönområden, klippor och sandstrand, för att sedan vintertid åka skridskor på plogad bana.

Kommunikation

Här bor du med goda kommunikationer inom räckhåll - det vill säga både buss, tunnelbana och pendeltåg. Ca. 500 meter ifrån bostaden trafikerar buss 163 som tar dig till Älvsjö station eller till Fruängen. Till Fruängen är det också promenadavstånd. Med buss 141 kan du också enkelt ta dig till Telefonplan. Buss 173 har hållplats vid Långbro Värdshus och går även den till Älvsjö eller Fruängen. I Älvsjö tar pendeltåget vid och tar dig bland annat till Stockholms central på 10 minuter. Bland ett flertal busslinjer som trafikerar Älvsjö centrum kan nämnas buss 144 som ansluter till T-banans röda linje i Fruängen samt T-banans gröna linje vid Gullmarsplan.
Från Fruängen tar du dig med tunnelbanans röda linje vidare in till T-centralen på 18 minuter.

Närservice

Här finns två naturliga centrum till förfogande, Älvsjö C eller Fruängen. Här finns ett stort utbud av det mesta man kan önska sig i vardagen, såsom bl.a. mataffärer, träningscenter (Älvsjö), vårdcentral (Älvsjö), apotek, banker (Älvsjö), bibliotek, restauranger, inredning, florister, frisörer och konditorier mm. Veckans storhandling kan man med fördel göra på en välsorterad WiLLY:S-butik invid Stockholmsmässan eller i Stora Coop Västberga där det även finns systembolag. Det är också nära till Kungens Kurva som är ett av Europas största handelsområden, här finns bland annat IKEA, Heron City och flera stormarknader så som Ica Kvantum.

Med T-banan är man snart i Liljeholmen där den nya gallerian erbjuder ett stort utbud av allt man kan tänkas behöva samt shopping i ca 90 butiker.

Övrigt

# Lekplats
Förutom de stora gräsmattorna finns även en skyddad lekplats i ena delen av parken.

# Långbro Park
Långbro Parks historia sträcker sig tillbaka till 1700-talet och har en tydlig engelsk parkstil med en vacker damm mitt i parken. Bland gräsmattor och pampiga ekar finns fina platser för både stora och små där man kan njuta av solens strålar och ha t ex picknick.

>Att bo i den här unika parkmiljön är underbart!
Lokalbo

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.