Hus till salu i Täby

Välkommen till Täby, en naturnära kommun nära Stockholm City.

Läs mer

Det finns ett stort utbud av hus till salu i Täby och området passar familjer som gillar att hålla sig aktiva och ha nära tillgång till naturen.

I Täby kan ni hitta hus och villor till salu i trevliga och natursköna områden. Vill ni bo nära naturen kan våra mäklare hjälpa er att hitta fina familjevillor runt Täby, Skarpby, Hägernäs och Galoppfältet. Letar ni efter nyproduktion finns ett stort utbud av moderna hus och lägenheter till salu i områdena kring Gamla slottsområdet, Roslags Näsby och Näsbypark. Oavsett vad ni letar efter kan våra erfarna mäklare hjälper er hitta rätt hus till salu i Täby med närhet till allt som området har att erbjuda.

Många familjer väljer att leta efter hus till salu i Täby för att ha närhet till både stadsliv, natur och sjöar. Med ett stort utbud av skolor, dagis och idrottsföreningar väljer många familjer att bosätta sig här för att ta del av de många föreningar och fritidsaktiviteter kommunen har att erbjuda. Runtom i Täby finns vackra motionsspår och natursköna promenadslingor med historiska fornlämningar. Här hittar ni även utegym, simhallar och skateparker. Från Täby tar ni er snabbt och enkelt in till stan med täta buss och t-bane förbindelser. I centrum hittar ni även ett stort köpcentrum med över 40 restauranger och 190 butiker med ett stort utbud av såväl kläd- och sportbutiker som matbutiker och apotek.

Oavsett om ni letar efter ett nyproducerade hus eller klassiska villor till salu i Täby, är våra erfarna mäklare här för att hjälpa er hitta den perfekta bostaden för dig och din familj, där inget hem är det andra likt.

Söker ni hus eller villa till salu i Täby är ni välkomna att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ert område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.