Fritidshus till salu på Kopparhögarnas koloniområde gång H, stuga nr 2 i Landskrona
Landskrona

Kopparhögarnas koloniområde gång H, stuga nr 2

Charmig & välskött koloni med biluppställningsplats på hörntomt!

BUDGIVNING PÅGÅR

Charmig & välskött koloni med biluppställningsplats på hörntomt!

Kopparhögarnas koloniområde gång H, stuga nr 2 Kopparhögarnas koloniområde gång H, stuga nr 2 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 2 rum
  • Boarea: 50 kvm Uppmätning
  • eller högstbjudande: 295 000 kr
  • Område: Landskrona, Landskrona
  • Arrende: 5 500 kr/år
Högsta BUD

240 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Louise Tygård

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Kopparhögarnas koloniområde gång H, stuga nr 2

Välkomna till denna charmiga och väl omhändertagna koloni som nu söker nästa omsorgsfulla ägare. Kolonin är belägen i Kopparhögarnas koloniområde på en hörntomt i början av lugna gång H med närhet till bland annat busshållplats och aktivitetsområden som ridning, fotboll och mysiga Karlslund. Den charmiga ljusgrå kolonin inbjuder till många härliga dagar från vår till höst och på den underbara tomten finns flera uteplatser och är en välplanerad oas att njuta av.
Planlösningen i kolonin är fördelad på ett allrum, ett kök med matplats samt ett sovrum med en separat toalett och ett separat badrum med dusch. Vid kolonins entré finns en uteplats med väggar omkring och på tomten finns även ett förråd.
I köpet ingår möbler, redskap och de flesta inventarier förutom några få personliga saker.
För att kunna köpa koloni måste man vara folkbokförd i Landskrona kommun.
Varmt välkomna på visning!

  • Supercharmig koloni
  • Hörntomt
  • Fantastiskt & välplanerad tomt
  • Biluppställningsplats

Interiör

Från biluppställningsplatsen välkomnas man in till denna välskötta oas. Tomten bjuder på flera uteplatser och fin växtlighet.
I kolonin välkomnas man in genom entrén till ett allrum som nuvarande ägare nyttjat som vardagsrum. Vidare in i koloni nås kök där det även finns utrymme för matplats. Köket har god matlagningsyta och även en extra del för avställningsyta med skåp ovanför. I köket finns spis, ugn, delad kyl och frys, skafferi och bjuder på ett härligt ljusinsläpp från två fönster i olika väderstreck.

Från kök nås sovrummet vilket har plats för en dubbelsäng samt med extra förvaringsmöjligheter. I sovrummet finns en separat toalett (mulltoa) och handfat samt ett separat badrum med dusch och handfat även här.

Tomten har två uteplatser med trädäck och resterande del av tomten har stenläggning och gräsmatta med vacker växtlighet trevliga dekorationer.
Förrådet på tomten kanske måste rivas efter kommunens uppmätning beroende på kolonins storlek då koloni och övriga byggnader totalt endast får vara 50 kvm. Detta ansvarar säljaren för ifall det skulle bli så att förråd måste rivas.

Visa mer

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Louise Tygård

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Louise Tygård

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

UPPLÅTELSEFORM
Arrende
BOENDEFORM
Fritidshus
Antal rum
2 rum
Boarea
50 m² Uppmätning
Övrigt
Kopparhögarnas koloniområde är Landskronas största koloniområde med 475 stugor och bildades 1962. Koloniområdet ligger som en grön oas i staden, i en egen värld, bakom häckar och staket.
Kopparhögarnas koloniområde är fördelat på 21 huvudgator från A – V med en huvudgata från vilken man kan nå samtliga gångar med bil och cykel.
Det ligger i stadens norra utkant har ett “lantligt” läge. Borta från stadens pulserande brus njuter man av naturens rogivande lugn och tystnad.
Samtidigt är det bara ett “stenkast” in till stadens utbud. Mot söder gränsar det till en skog, innan staden tar vid och mot norr slingrar sig Säbyå, som det råder fiskeförbud i.
Tillgång till kommunalt vatten finns under sommarmånaderna, cirka mars-november. Föreningen har utsett en styrelse som driver föreningens
klubbstuga, som går att hyra, samt alla förekommande göromål såväl administrativa som praktiska.
https://www.kopparhogarna.se/

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Direkt El
Byggnadstyp
Koloni
Fasad
Trä
Tak
Plåt
Grundläggning
Plintar
Vatten/avlopp
Sommarvatten finns från ca april-oktober månad.
VENTILATION
Självdrag

Ekonomi

eller högstbjudande
295 000 kr
TOMTRÄTTSAVGÄLD
5 500 kr/år
KOMMUNALSKATT
31,68%

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

El
8 400 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
8 400 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer

Energideklaration

Energideklaration
Ej nödvändig

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.