Lägenhet till salu på Larvigatan 27C i Väster
Väster

Larvigatan 27C

Genomgående tvåa i ytterst välskött förening!

Till salu

Genomgående tvåa i ytterst välskött förening!

Välkomna till denna trivsamma och genomgående 2:a på tredje våningen med stor härlig inglasad balkong i västerläge. Det ljusa köket med gott om arbetsytor är tilltalande. Bostadens helkaklade badrum är från när föreningen utförde stambytet och har en snygg vikbar duschvägg i klarglas. Här finns även takdusch! Såväl vardagsrum som sovrum är väl tilltagna och trivsamma. Lägenhetens hjärta, den rymliga inglasade balkongen i västerläge som nås från vardagsrummet blir som ett extra rum större delen av året. Brf Norregården är en välskött förening där många av de större renoveringar redan är utförda. På väster bor du i ett lugnt och härligt område med närhet till såväl stad som hav. Varmt välkomna till denna tvåa på ypperligt läge!

Visa mer
Larvigatan 27C Larvigatan 27C [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • eller högstbjudande: 950 000 kr
  • Boarea: 57 kvm föreningens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 3 av 3, ej hiss
  • Avgift: 4 340 kr. I månadsavgiften ingår: Uppvärmning Vatten Kabel TV Bostadsrättstillägg. Avgiften gäller från 1/1-2024
  • Förening: HSB Brf Norregården
  • Byggnadsår: 1949
  • Område: Väster, Landskrona
eller högstbjudande

950 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Malin Strid

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Larvigatan 27C

Kök

Stilrent kök med ljusa luckor, överskåp med vitrin och bänkskiva av laminat. Matplats för 4-5 personer. Köket är utrustat med kyl/frys, spishäll, integrerad ugn, dubbel diskho samt fläkt. Ovan bänkskivan sitter kakel. På golvet är det laminat och väggarna är tapetserade.

Sovrum

Rymligt sovrum med laminatgolv och tapetserade väggar. Sovrummet är väl tilltaget och rymmer både säng och sängbord. Garderober för god förvaring med spegelbeklädda skjutdörrar.

Badrum

Helkaklat badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte. Ljust kakel och klinker samt en duschhörna med vikbara duschväggar. Takdusch för extra komfort! Tvättställ i vitt med överskåp med spegel och belysning. Handdukstork för extra komfort.

Vardagsrum

Väl tilltaget vardagsrum med bevarad originalparkett och tapetserade väggar. Från vardagsrummet har man utgång till den härliga balkongen.

Balkong

Generös balkong som har fördelen att vara högst upp i huset. Detta ger extra takhöjd och rymd och balkongen har ett härligt västerläge som bjuder på mycket sol och utsikt. Här finns gardiner som solskydd.

Hall

Hall med laminatgolv och tapetserade väggar. Säkerhetsdörr.

Övriga bilder

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Malin Strid

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Malin Strid

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 340 kr, I månadsavgiften ingår:
Uppvärmning
Vatten
Kabel TV
Bostadsrättstillägg. Avgiften gäller från 1/1-2024
Antal rum
2 rum
Boarea
57 m² föreningens information
Våning
3 av 3
Andel i förening
0,9906 %
Andel av årsavgift
0,9906 %
Nettoskuldsättning
Andelstal av årsavgift har inte kunnat inhämtas från föreningen. Därför kan inte uppgiften anges i objektsbeskrivningen.
Uteplats
Inglasad balkong i väster

Föreningen

Namn
HSB Brf Norregården
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
96 lägenheter, 13 lokaler
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 432 kr
Pantsättningsavgift
573 kr
Allmänt om föreningen
Brf Norregården är en äkta förening som förvaltar och äger fastigheten Svarvaren 1. Byggnaderna stod klara 1951 och föreningen bildades 1950. Föreningen består av 96 st bostadsrättslägenheter och 13 st lokaler varav 12 av dessa innehas med hyresrätt.
Information om månadsavgiften
I månadsavgiften ingår:
Uppvärmning
Vatten
Kabel TV
Bostadsrättstillägg
FÖRENINGENS EKONOMI
Avgifterna förblev oförändrade 2022.
Avgiften höjdes med 2% 2023.

För närvarande finns inga beslutade höjningar och föreningens ekonomi är god där man årligen går med vinst och avsätter till ett framtida underhåll.
Tv och Bredband
Fiber med Sydantenns basutbud sedan 2022.
Bredband via Telenor eller öppna stadsnätet. Från och med 1 januari 2022 är det Landskrona Energi.
Gårdsplats
Grönskande innergård med grillplats och boulebana. Två miljöhus för källsortering.
Gemensamma utrymmen
Samtliga tvättstugor utom en, blev nyligen renoverade. Här finns förutom vanliga tvättmaskiner och torktumlare; torkrum, manglar och tvättmaskin för grövre textiler såsom mattor och sänglinne. Cykelparkering finns i källaren. Föreningen har en lokal som medlemmarna och företag kan hyra till en billig peng. Lokalen passar perfekt till möten, föreläsningar, fester, informationsträffar och liknande. I det lilla köket finns tallrikar, bestick etc.
Parkering
Föreningen hyr ut parkeringsplatser för 120kr/mån, kontakta styrelsen för mer information om lediga platser. Föreningen har inga garageplatser, det råder fri parkering i området. Föreningen undersöker sedan förra motionen möjlighet till laddstolpar och solceller.
FÖRSÄKRING
Bostadsrättsföreningen bekostar bostadsrättstillägget.
Övrigt
HSB sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse; Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, säljaren betalar (1 313 kr år 2023). Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (525 kr år 2023). Köparen blir medlem i HSB och betalar en medlemsavgift på 500kr. Avgiften deponeras och återfås igen vid utträde ur HSB.

Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Föreningen har under de senaste 15 åren genomfört en rad olika stora renoveringar som fasadrenovering, byte av tak, inglasning av balkonger samt badrumsrenoveringar i samband med stambytet (2003-2005). Föreningen följer en underhållsplan och har under våren 2016 spolat vatten- och avloppsledningarna för att bibehålla stammarnas goda skick. Under 2018 byttes entrédörrar, källardörrar och man försåg fastigheterna med nytt tagsystem och porttelefoner. 2021 byttes ventilationen från självdrag till mekanisk frånluftventilation samt byte av köksfläkt i alla lägenheter.

För övrigt följer föreningen en underhållsplan som det avsätts medel för vart år. Det finns för närvarande inget beslutat om framtida renoveringar och underhåll.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
1949
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Nej
Övriga byggnader/utrymmen
Förråd

Ekonomi

eller högstbjudande
950 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,68%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
4 800 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
4 800 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Energideklaration
Utförd 2023-04-14
Energiklass
F
PRIMÄRENERGITAL
145 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Väster är en mycket trevlig och populär stadsdel i Landskrona som kantas av gröna omgivningar med närhet till blått hav och parker. Stadsdelen består till största del av flerfamiljshus och praktiskt belägna skolor som Albanoskolan och Svarvarens förskola. Ett stenkast ifrån väster nås även koloniområdet Larvi och Citadellet med sina natursköna omgivningar.

Det är nära till havet och vackra promenadstråk. Mot havet till går Strandvägen, med sin blandning av vackra gamla villor och moderna radhus. Borstahusen med populär badstrand och trevliga restauranger ligger mindre än tio minuter bort med cykel. På samma tid når man Landskrona centrum och tågstationen. Både i centrum och vid stationen finns stora matbutiker. Centrum erbjuder också ett stort utbud av restauranger, shopping, service och skolor.

Bolånekalkyl

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Sovrum

Badrum

Vardagsrum

Balkong

Hall

Övriga bilder

Planlösning