Erikstorpsvägen 39F Borstahusen
Borstahusen

Erikstorpsvägen 39F

Radhus på eftertraktat läge!

Kommande

Radhus på eftertraktat läge!

inspected villa

Den här bostaden är besiktigad och försäkrad med SMH Tryggmärkt
Läs mer

Erikstorpsvägen 39F Erikstorpsvägen 39F [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • eller högstbjudande: 4 795 000 kr
  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 123 kvm
  • Byggnadsår: 1990
  • Område: Borstahusen, Landskrona
  • Besiktigad: Ja
  • Fastighetsbeteckning: Svärdfisken 6
eller högstbjudande

4 795 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Sophie Wennerberg

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Erikstorpsvägen 39F

Välkomna till Erikstorpsvägen och detta trevliga 1,5 plansradhus på gavel med trädgård, uteplats och balkong i solsäkert västerläge. Nedanför radhuset finns en mindre lekplats, perfekt för de minsta barnen. Enbart 400 meter bort finns den populära lekplatsen vid Cement som lockar barn i alla åldrar. Bostaden är belägen på ett attraktivt läge med bara några minuters gångavstånd till välbesökta badstränder och pittoresk småbåtshamn, flertalet skolor och förskolor, restauranger, Mötesplatsen Borstahusen med camping och stugby och inte att förglömma Landskronas fantastiska golfbana. Minst sagt ett väldigt populärt läge där närheten till havet, stränder, promenadstråk och Landskronas vackra norra delar lockar. Radhuset genomgick en totalrenovering under 2006 däribland med nytt kök i ek, nya helkaklade badrum med tvättmöjligheter och samtliga ytskikt. En bostad för familjen eller för de som vill njuta av alla bekvämligheter på nära avstånd.

  • Fastigheten är förhandsbesiktigad. Vänligen kontakta mäklaren för att få ta del av protokollet.

Hall

Välkomnande hall med praktisk klinkergolv intill entrén som är slittåligt. Väggarna är målade i en ljus kulör och längre in i hallen ligger parkett. Här finns en inbyggd garderob med spegelskjutdörrar och smart förvaring under trappan.

Badrum

Snyggt helkaklat badrum i behagliga grå nyanser. Badrummet renoverades 2006 och här finns ett handfat med kommod, spegel med belysning, wc-stol samt tvättmaskin och torktumlare från 2016 under arbetsbänk och upphöjt till en behagligare arbetshöjd. Undertill finns förvaring till kläder. Väldigt praktiskt! Här finns även ett mindre vädringsfönster för extra ljusinsläpp.

Kök

Stort och rymligt kök som renoverades i sin helhet 2006 med nytt kök i ekutförande och goda förvaringsytor i över- och underskåp. Bänkskiva i trä och vitvaror i rostfritt stål. Här finns att tillgå, stående och separat kyl och frys från Samsung som inköptes 2021, diskmaskin från Bosch 2019, Mikrovågsugn från AEG 2006, induktionshäll från Electrolux 2018, inbyggd ugn från Husqvarna 2006 och fläkt från fläktwoods från 2006 men som fick en ny motor 2019. Här finns plats för ett matsalsbord intill fönsterpartiet i österläge och bakom köket ligger grovkök med torkskåp, tvättställ, förvaring och elpanna från 2015.

Vardagsrum

Härligt stort och luftigt vardagsrum med flertalet möbleringsmöjligheter. Väggarna är målade i en ljus kulör och på golv ligger ekparkett. Här finns gott om utrymme för en matsalsdel om behov finns. Härifrån har man utsikt över uteplatsen och omgivningarna i västerläge. Via altandörr nås uteplatsen med goda sittmöjligheter. Vidare kan man ta sig ner till den större delen av trädgården med trädäck och förråd.

Allrum övre plan

På övre plan huserar de privata delar av bostaden. Här finns flertalet möjligheter till att inreda efter eget behov och skapa fler rum om det behövs. Det stora allrummet fördelar sig på hela ytan och bjuder på en mysig läshörna intill fönsterparti i österläge. Delen i väster används idag som ett gästrum/kontor. Vill man kan denna delen helt skärmas av och fungera som ett perfekt sovrum för barnen. På golv ligger ekparkett och väggarna är målade i en ljus kulör.

Badrum övre plan

Bostadens andra badrum är beläget här och bjuder på kakel och klinker i ljusgrå toner med dusch och vikdörrar för att frigöra yta, handfat med kommod och spegelskåp med belysning samt wc-stol. Även här finns ett praktiskt vädringsfönster.

Sovrum övre plan

Det första sovrummet bjuder på bra förvaringsmöjligheter och stora ytor för en större säng, skrivbord eller byråer. Här ligger ekparkett på golv och väggarna är målade i en ljus nyans.

Sovrum övre plan

Det andra sovrummet är också ett stort rum med goda fövaringsmöjligheter. Ekparkett på golv och vitmålade väggar. Här nås balkongen i härligt västerläge. Följ de vackra solnedgångarna i väster och tittar du noga kan du skymta havet mellan huskropparna i väster.

Visa mer

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Sophie Wennerberg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Sophie Wennerberg

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Svärdfisken 6
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
Antal rum
4 rum, varav 2 - 3 sovrum
Boarea
123 m² taxeringsinformation
Tomtarea
236 kvm
Bilplats
Garageplats i länga med fjärrstyrd port finns ca 30 meter från bostaden och är en del av samfälligheten. Enligt säljaren är den fjärrstyrda porten trasig och behövs åtgärdas. Detta bekostas av ägaren och inte av samfälligheten.
BESIKTIGAD
Ja
Försäkrad mot dolda fel
Ja
Övrigt
I samfälligheten hjälps alla medlemmar åt att sköta området varav alla får ett mindre ansvarsområde. På slutet av sommaren har samfälligheten en dag då man gemensamt hjälps åt några timmar med att fräscha upp området.

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Elpanna med vattenburen värme
BYGGNADSÅR
1990 
Byggnadstyp
1,5 plansradhus
Fasad
Tegel
Fönster
3-glas isolerkasetter
Tak
Betongpannor
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Utvändigt plåtarbete
Galvaniserad målad plåt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
VENTILATION
Mekanisk till och frånluft
RENOVERINGAR MM.
2006 Huset genomgick en totalrenovering där Byggmästaren Skåne ansvarade för totalentreprenaden.
2015 Trädäcket på altanen anlades och senare av nuvarande ägare trädäcket intill förrådsbyggnaden.
Förrådsbyggnaden har fått isolerade väggar, tak och golv.
Fiber finns indraget i fastigheten.
Övriga byggnader
Isolerad förrådsbyggnad om ca 10-12 kvm.

Ekonomi

eller högstbjudande
4 795 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
9 287 kr/år
KOMMUNALSKATT
31,68%
TAXERINGSVÄRDE
2 985 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
1 627 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
2 952 500 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

Uppvärmning
15 000 kr/år
El
10 000 kr/år
Väg/samfällighetsavgift
6 000 kr/år
Renhållning
3 000 kr/år
Försäkring
7 000 kr/år
Kommentar
I kostnaden för samfällighet ingår kostnad för hushållets vatten, el för samfällighetens lampor på området, garage och Com-Hems grundutbud.
Driften är baserad på nuvarande ägares uppgifter och kan variera beroende på val av leverantör och förbrukning.
DRIFTKOSTNAD TOTAL
41 000 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
4 personer
Nätbolag
Com-Hem
Elförbrukning
20 937 kWh/år

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2022-12-31
Energiprestanda primärenergital
306 kWh per kvm och år
Energiförbrukning
140 per kvm (Atemp) och år
Energiklass
G

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Servitut, etc
Gemensamhetsanläggning: Landskrona Svärdfisken GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Garage och/eller parkering,

Samfällighet: Landskrona Spättan S:1
Avtalsservitut Område
Förmån: Avtalsservitut: Område, 1282IM-07/42157.1
Last: Avtalsservitut: Område, 1282IM-07/42156.1
Last: Officialservitut Utrymme, 1282K-07/52.1
Planbestämmelser
Detaljplan

Allmänt om området

Borstahusen är ett pittoreskt fiskeläge där det finns färsk fisk och sköna bad. I denna del av staden finns ett stort utbud av aktiviteter bl. a hittar man en av Sveriges bästa golfbanor, utegym, motionsslingor, spa och konsthall. Hamnens restauranger står för både god mat och underhållning. Erikstorps Kungsgård serverar mat av hög kvalitet året runt.

Här finns flera förskolor och skolor att välja mellan, både kommunala skolor och friskolor. Inom kort avstånd finns både Coop och gym. Med cykel är man i Landskrona centrum på drygt tio minuter och där finns all service man kan behöva.

Bussen tar ca 10 minuter till tågstationen och ungefär lika lång tid till centrala Landskrona. Med bil är man snabbt ute på motorvägen och når Malmö på under 40 min och Helsingborg på ca 20 minuter. Du kan även ta bussen till Helsingborg och den är inom kort gångavstånd.

Kommunikation

Buss 4 och 5 som tar dig vidare till Landskronas centrala delar och tågstation.

Närservice

Välsorterade och nyöppnade Coop Borstahusen på 1,5 km avstånd från bostaden och endast 3 min bilfärd.

Mötesplatsen Borstahusen med full service, livsmedel och bakverk på 1 km avstånd och endast 2 min bilfärd.

Parkering

Fri parkering i området och längs med gatorna.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.