Lägenhet till salu på Vengatan 1A i Väster
Väster

Vengatan 1A

Fin 3:a på väster med mysig balkong!

Till salu

Fin 3:a på väster med mysig balkong!

Välkomna till väster och Vengatan 1A - här kliver ni in i entrén och tar trapporna upp till översta våningen där lägenheten är belägen.
När dörren öppnas till lägenheten välkomnas ni in till en avlång hall med matplatsen i blickfånget. Planlösningen är fördelad på två sovrum vilka båda har utrymme för dubbelsäng, ett trivsamt kök i sobra toner, ett badrum i toppskick med nyligen utfört stambyte följt av ett väl tilltaget vardagsrum med utrymme att inreda både med soffgrupp samt matbordsmöblemang. Från vardagsrummet nås den trevliga balkongen där det just nu bjuds på fantastisk lummig utsikt mot Granet, en skymt av vattentornet samt villakvarteter mittemot.
Läget är optimalt med närhet till det bästa Landskrona har att erbjuda - vackra promenadstråk precis utanför dörren, havsnära läge samt centrum och kommunikationer på kort promenadavstånd.
Hjärtligt välkomna på visning!

Visa mer
Vengatan 1A Vengatan 1A [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

 • eller högstbjudande: 1 295 000 kr
 • Boarea: 76 kvm Föreningens information
 • Antal rum: 3 rum
 • Våning: 3 av 3, ej hiss
 • Avgift: 6 521 kr. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv (grundutbudet).
 • Förening: Hsb Brf Lanternan
 • Byggnadsår: 1963
 • Område: Väster, Landskrona
eller högstbjudande

1 295 000 kr

Visningar

28 Apr 11:00 - 11:30
Välkomna att boka tid via hemsidan!
Ansvarig mäklare

Louise Tygård

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Vengatan 1A

 • Fin inflyttningsklar lägenhet
 • Belägen högst upp i huset
 • Balkong med fin utsikt
 • Trevligt område

Interiör

Välkomnande hall med plats att hänga av sig ytterkläder med vita väggar samt fin vit tegelliknande tapet längs med ena väggen.
I anslutning till hall finns det första sovrummet med vita väggar och en fondtapet samt är försett med skjutdörrsgarderober och utrymme för dubbelsäng.
Vidare in i lägenheten nås köket, ett stilrent kök med vita luckor med både över -och underskåp, grå laminatbänkskiva samt rostfria vitvaror. I köket finns även plats för ett matbord perfekt passande för att avnjuta frukosten vid. (Ugnen har gått sönder och ersätts med en likvärdig)

Badrummet är helkaklat med vitt kakel på väggar, grått klinker på golv och har vägghängd wc samt dusch med vikbara duschväggar i glas. Badrummet är renoverat i samband med att föreningen utförde stambyte år 2021.

Lägenhetens andra sovrum har ungefär samma storlek som det första sovrummet och inrymmer en dubbelsäng även här. Skjutdörrsgarderober finns samt även utrymme för att sätta in extra förvaring i form av byrå eller liknande.

Vardagsrummet har en väl tilltagen storlek och kan inredas med både soffgrupp samt matmöblemang. Väggarna är vita och golvet är genomgående i hela lägenheten.
Från vardagsrummet nås den supermysiga balkongen. Härifrån bjuds det just nu på fantastiskt lummig utsikt över Granet och skymt av vattentornet samt över det mysiga villakvarteret mittemot. På vintern när träden tappat sin grönska är utsikten inte heller fy skam.

Välkomna till denna fina lägenhet på ostört läge!

Visa mer

Övriga bilder

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Louise Tygård

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Louise Tygård

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
6 521 kr, I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv (grundutbudet).
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m² Föreningens information
Våning
3 av 3
Nettoskuldsättning
Andel av årsavgift har inte gått att få fram från föreningen, vilket gör att beräkningen inte kan göras på rätt vis och därför finns inte indirekt nettoskuldsättning angiven i objektsbeskrivningen.
Kommentar till andelstal
Andelstal insats 3,1122

Föreningen

Namn
Hsb Brf Lanternan
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
36 lägenheter varav 4 hyresrätter, 4 lokaler
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 432 kr
Pantsättningsavgift
575 kr
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen Lanternan bildades 1960 och består av en bostadsbyggnad med 36 lägenheter och 4 lokaler med hyresrätt. Föreningen äger marken, Bryggaren 16. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar och i denna försäkring ingår även bostadsrättstillägg.
FÖRENINGENS EKONOMI
Föreningens långfristiga lån fördelar sig på totalt 4 lån om 16 780 273 kr med bunden ränta mellan 0,85 - 1,23%. Dessa löper ut i slutet av -24, -25 och -26. Ett av lånen är upptaget med rörlig ränta på 1,52%.

Avgifterna höjdes årsskiftet 2023/2024 med 11%
Tv och Bredband
Tele2 och fiber.
Gemensamma utrymmen
Tvättstuga finns i källaren, gymlokal, hobbyrum, föreningslokal, cykelrum och barnvagnsrum i tapphusen och förråd i källaren.
Parkering
Parkeringsplatser finns att hyra till en kostnad om 200 kr/mån. Kösystem tillämpas. Utöver detta finns datumparkering i området.
FÖRSÄKRING
Länsförsäkringar
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Stambyte är utfört 2021 och samtidigt har samtliga badrum i föreningen renoverats.
Under årens gång har även fönster, tak och säkerhetsdörrar bytts. Trapphuset har målats om tillsammans med portarna och ett nytt tagg-system till entrédörrarna har installerats.

Berörda uppgifter är inhämtade från föreningen den 6/2-2023. Dessa bör kontrolleras av en köpare om det är av speciell vikt för denna.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1963
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Självdrag
Hiss
Nej
Övriga byggnader/utrymmen
Balkongen upplåts tillsammans med bostadsrätten.
Det finns ett källarförråd som hör till lägenheten och ett mindre matkällarförråd.

Ekonomi

eller högstbjudande
1 295 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,68%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
3 600 kr/år
Försäkring
2 460 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
6 060 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Energideklaration
Utförd 2019-04-29
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
118 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Väster är en mycket trevlig och populär stadsdel i Landskrona som kantas av gröna omgivningar med närhet till blått hav och parker. Stadsdelen består till största del av flerfamiljshus och praktiskt belägna skolor som Albanoskolan och Svarvarens förskola. Ett stenkast ifrån väster nås även koloniområdet Larvi och Citadellet med sina natursköna omgivningar.

Det är nära till havet och vackra promenadstråk. Mot havet till går Strandvägen, med sin blandning av vackra gamla villor och moderna radhus. Borstahusen med populär badstrand och trevliga restauranger ligger mindre än tio minuter bort med cykel. På samma tid når man Landskrona centrum och tågstationen. Både i centrum och vid stationen finns stora matbutiker. Centrum erbjuder också ett stort utbud av restauranger, shopping, service och skolor.

Bolånekalkyl

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.