Såld radhus på Stora Norregatan 190 i Kvarntorget
Kvarntorget

Stora Norregatan 190

Familjevänligt radhus på mysiga Kvarntorget!

Såld

Familjevänligt radhus på mysiga Kvarntorget!

På pittoreska och kulturskyddade Kvarntorget, omgärdad av grönskande träd och välvårdade trädgårdar, finns detta imponerande och ståtliga hus. Detta hem som är ett av Kvarntorgets större radhus är en klass för sig själv och en hyllning till tidlös elegans. Varje detalj är noggrant planerad och genomförd med en kärlek till påkostade materialval och en känsla för stil.

Husets fasad är ett konstverk i sig själv, klädd i ljusgrå slätputs. Fönsterna med spröjs och kuporna med den svartbruna touchen ger en varm och inbjudande känsla till husets exteriör. Fönsterna släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket får de stilfullt inredda rummen att glänsa ännu mer.

När man kliver in genom dörren möts man av en inredning som många drömmer om. Golven är täckta med vitpigmenterat ekparkett vars mjuka glans reflekterar ljuset på ett fint sätt tillsammans med de vita väggarna. Vardagsrummet har en väl tilltagen yta med plats för lyxig avkoppling med sina bekväma soffor och möjlighet till öppen spis mellan vardagsrumsdel och matplats.

Köket från Ballingslöv har moderna bekvämligheter och traditionell charm. Grå bas med vackra utvalda handtag från Beslag Design, vitvaror från Siemens, integrerad kyl och frys samt bänkskiva i komposit från Landernäs Marmor. Detta skapar en sofistikerad matlagningsyta och en inbjudande atmosfär tillsammans med köksön av samma karaktär.

I de privata delarna av huset på ovanvåningen finns sovrummen, varav alla i generös storlek med genomgående vitpigmenterat golv och vita väggar som följer en enhetlig tråd genom hela huset. Varje sovrum har sitt eget unika tema och är inrett med omsorgsfullt utvalda möbler och textilier. I ett av rummen som används som walk in closet finns även en balkong belägen ut mot trädgården. Badrummet är smakfullt renoverat i sobra färgval med stilfull inredning med vit kommod, vikbara duschväggar i glas samt bekväm och snygg belysning bland annat under kommod och bakom spegel.

Trädgården nås via det mysiga uterummet och bjuder in till avkoppling och nöje. Den privata carporten på husets baksida är detaljen för extra bekvämlighet och komfort.

Hjärtligt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

5 830 000 kr

Ansvarig mäklare

Louise Tygård

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.