Agronomvägen 20 Asmundtorp
Asmundtorp

Agronomvägen 20

Enplanshus i lugnt och familjevänligt område med egen biluppställningsplats och garage!

Till salu

Enplanshus i lugnt och familjevänligt område med egen biluppställningsplats och garage!

Agronomvägen 20 Agronomvägen 20 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • eller högstbjudande: 3 195 000 kr
  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 124 kvm + 32 kvm biarea
  • Byggnadsår: 1992
  • Område: Asmundtorp, Landskrona
  • Fastighetsbeteckning: Arrendatorn 4
eller högstbjudande

3 195 000 kr

Visningar

23 Mar 17:00 - 17:30
Boka tid via hemsidan!
Ansvarig mäklare

Louise Tygård

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Agronomvägen 20

På lugn och barnvänlig gata i trivsamt område saluförs nu detta charmiga hus som varit i samma ägares ägo sedan huset byggdes 1992 och söker nu nästa ägare. Bakom den vita träfasaden med röda knutar välkomnas man in i detta hemtrevliga enplanshus med stenlagd biluppställningsplats, garage och trädgård med fritt läge.
Entrén är ljus och välkomnande med vita väggar och ljust golv vilket ger ett inbjudande och stilrent intryck. Vardagsrummet bjuder på ett fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som vetter ut mot trädgården och har en väl tilltagen yta som kan inredas mysigt med den värmande kaminen i bakgrunden. Från hall och vardagsrum nås husets hjärta - ett stort vitt kök med generös matlagningsyta, mycket förvaring och med yta för ett stort matbord vid det fantastiska burspråket ut mot gatan där hela familjen kan samlas medan maten puttrar på spisen.
Huset har tre sovrum och två lyxigt stora badrum, varav ett med dusch och ett med badkar. Planlösningen är ypperligt planerad med de sociala ytorna i fokus när man välkomnas in i huset och sovrum samt badrum i de privata delarna av huset.

Den mysiga trädgården består av en stenlagd uteplats i anslutning till utgången från vardagsrummet, stor gräsmatta med lekstuga och en underbar lila syrénhäck som snart står i blom. Tulpaner och hortensior är även något som väntar på att förgylla trädgården till våren som är på ingång.

Några fåtal steg från huset finns busshållplats till och från Landskrona, en kort promenad bort finns en välsorterad ICA butik, förskola och skola. För barnen finns fritidsaktiviteter nära huset så som fotbollsplan och bana för skateboarding. För er som pendlar går det snabbt och enkelt att ta sig ut på E6 och det finns även cykelväg till Billeberga där tågstation finns.

Ett hus som bockar av punkt efter punkt på checklistan.

Varmt välkomna på visning!

  • Enplanshus
  • Garage
  • Kamin
  • Trivsamt område

Hall

Entrén är ljus och välkomnande med genomgående vitpigmenterat laminat på golv och en stor skjutdörrsgarderob med spegelglas som rymmer alla ytterkläder och skor för ett luftigt och välkomnande intryck i hall.

Badrum 1

Husets första badrum är beläget i anslutning till hall. Badrummet är stort och inrett med dusch, plastmatta på golv, våtrumstapet i färg som påminner om toner av aprikos/persika och har ett litet fönster för extra ljusinsläpp. Badrummet är perfekt placerat vid de sociala ytorna.

Vardagsrum

Vardagsrummet har en väl tilltagen yta att inreda mysigt på. I vardagsrummet finns även en kamin som kan värma upp de kyligare dagarna om året samt bidrar till hög mysfaktor. De stora fönsterpartierna som vetter ut mot trädgården ger huset ett karaktäristiskt drag med sin vackra spröjs.

Kök

I köket - husets hjärta, kan hela familjen samlas kring ett stort matbord vid det mysiga burspråket och njuta medan middagen puttrar på spisen.
Köket har en stor matlagningsyta med mycket förvaringsmöjligheter i form av vita över- och underskåp. Vitvarorna är även de vita och går i stil med köket. Diskmaskinen är endast ca ett år gammal.
Från köket nås groventrén och tvättstugan som i sin tur leder vidare ut till garage och förråd. I grovköket finns det bland annat ett städskåp och en rymlig klädkammare som sväljer mycket förvaring.

Badrum 2

Lyxigt stort badrum med badkar, plastmatta på golv och våtrumstapet på väggar i lila kulör. Även i detta badrum finns fönster för extra komfort.

Sovrum 1

Sovrum som vetter ut mot den lugna gatan som inrymmer en dubbelsäng och har flera garderober.

Sovrum 2

Sovrum som även detta har utrymme för dubbelsäng, tre garderober och har även en altandörr som leder ut till trädgården.

Sovrum 3

Idag används rummet som TV rum, har också tre garderober precis som rummet bredvid. Alla tre rum har en generös storlek som kan nyttjas efter behov som antingen sovrum, TV-rum eller kontor.

Visa mer

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Louise Tygård

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Louise Tygård

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Arrendatorn 4
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
Antal rum
4 rum, varav 3 sovrum
Boarea
124 m² + 32 m² biarea Taxeringsinformation
Tomtarea
737 kvm

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Värmepump-luft/luft (el)
BYGGNADSÅR
1992 
Byggnadstyp
1-plansvilla
Fasad
Trä
Fönster
2-glas
Tak
Betongpannor
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Krypgrund
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
VENTILATION
FTX

Ekonomi

eller högstbjudande
3 195 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
9 287 kr/år
KOMMUNALSKATT
31,68%
TAXERINGSVÄRDE
1 888 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
1 458 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
1 347 700 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

Uppvärmning
17 943 kr/år
VA
2 964 kr/år
Renhållning
4 684 kr/år
Försäkring
4 000 kr/år
Kommentar
I kostnaden för uppvärmning är kostnaden för hushållsel inkluderad.
DRIFTKOSTNAD TOTAL
29 591 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2023-02-22
Energiprestanda primärenergital
123 kWh per kvm och år
Energiförbrukning
61 per kvm (Atemp) och år
Energiklass
D

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser
Detaljplan

Allmänt om området

Asmundtorp är en gammal kulturbygd som har haft invånare ända sedan 900-talet. Utmärkande för området är den ståtliga kyrkan i gotisk stil med ett kopparklätt torn som mäter hela 66 meter.

Asmundstorp är en trevlig förort till Landskrona och har drygt 2 000 invånare. Här finns Asmundtorp skola med elever från årskurs 1 till 9 samt förskola. Byns lokala fotbollslag Asmundtorps IF spelar i division 4 och här finns en tennisklubb och en scoutkår.

Livsmedelsbutiken ICA Nära Asmundtorp erbjuder förutom livsmedel även postservice. Det är nära till tågstationerna i Billeberga och Häljarp, och till Landskrona tar det ungefär 10 minuter med bil. Där hittar man allt annat som behövs i form av service. Till Malmö tar man sig med bil på 40 min och till Helsingborg på 25 min.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.