Parhus till salu på Repslagargatan 6 i Egna hem
Egna hem

Repslagargatan 6

Hyresfastighet på attraktivt läge!

Till salu

Hyresfastighet på attraktivt läge!

Drömmer du också om att få driva och förvalta en hyresfastighet med möjlighet till att utveckla och utöka verksamheten på ett perfekt läge? Nu finns äntligen chansen! På Repslagargatan saluförs nu denna 30-talsfastighet med stor potential. Här finns alla de fina attribut med högt i tak och vackra detaljer som takrosetter, djupa fönsternischer och härligt ljusinsläpp. Fastigheten är i behov av renovering men besitter en fantastisk potential med sitt populära läge och alla de tidstypiska detaljerna som följer denna 30-talist, ett arv att förvalta!

På bottenplan finns en fräsch hyreslokal som idag är uthyrd med egen ingång från gatan och privat ingång från tomtens baksida. Intill finns en bostad som inte använts på många år men som möjliggör ytterligare en lokal eller bostad med vardagsrum, sovalkov och kök. På andra våningen finner vi en inredd bostad om ca 80 kvm och som varit uthyrd under en längre period men där hyresgästen valt att flytta i samband med försäljningen. Här finns ett större vardagsrum, matplats, kök, badrum, två sovrum och en balkong i sydvästläge med utsikt över Repslagargatan. Den oinredda vinden möjliggör fler bostäder och här kan man inreda helt efter eget smak och tycke eller fortsätta använda som förvaring. I källarplan finns flertalet utrymmen och även tvättmöjlighet för de potentiellt boende. På gården finns ett garage som kan nyttjas som förvaring eller plats för en bil ståendes. Tomten ligger skyddad från gatan och bjuder på eftermiddagssol med parkeringsmöjligheter direkt utanför och runt fastigheten. I nära anslutning finns goda möjligheter för pendlaren att ta sig vidare med buss till Landskrona station och som fortsättningsvis tar dig vidare med tåg till Helsingborg, Göteborg, Lund, Malmö och Köpenhamn. Varmt välkomna att höra av er med ert intresse!

Visa mer
Repslagargatan 6 Repslagargatan 6 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 160 kvm + 174 kvm biarea. säljarens information
  • utgångspris: 2 495 000 SEK
  • Byggnadsår: 1931
  • Område: Egna hem, Landskrona
  • Fastighetsbeteckning: Repslagaren 14
  • Tomtarea: 360 kvm
utgångspris

2 495 000 SEK

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Sophie Wennerberg

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Repslagargatan 6

Bottenvåning

Via trädgården nås trapphuset som tar oss vidare upp till lokalen som är i fint skick och renoverat av nuvarande hyresgäst. Här finns en studio med skyltfönster ut mot Repslagargatan för bra synlighet och även kundentré med parkering strax utanför fastigheten. Här finns även ett privat utrymme och toalett med möjlighet att förändra planlösningen i lokalen om intresse finns. Intill lokalen finns en mindre bostad som inte varit uthyrd på många år och är i behov av renovering. Här finns ett kök med fönster ut mot trädgården, en stor hall och en toalett samt ett vardagsrum med sovalkov med fönster mot Repslagargatan.

Övervåning

På andra våningen huserar den större lägenheten som varit uthyrd under en längre period men som nu står tom och fri att hyra ut. Bostaden är ca 80 kvm och bjuder på ett större vardagsrum med balkong och fönster ut mot Repslagargatan i sydvästläge. Här finns även ett kök med matplats, badrum och sovrum. Skicket är av äldre karaktär men funktionellt och beboligt ifall uthyrning önskas omedelbart.

Vind

På det tredje planet finns en tilltagen vind som är oinredd och enbart fungerat som ett förvaringsutrymme. Här finns stora möjligheter att inreda och skapa en eller flera bostäder för att utöka verksamheten och intäkterna. Takhöjden är generös så möjligheten är god till att skapa fina luftiga bostäder på det översta planet.

Källare

Källarplanet bjuder på flertalet rum och här kan man med fördel skapa förvaringsutrymme till de boende och även inreda en fullt utrustad tvättstuga. Potentialen är stor och möjligtvis skulle man även kunna skapa en del sällskapsytor eller varför inte cykelförråd, övernattningsbostad eller bastu som de boende kan dra fördel av.

Visa mer

Övriga bilder

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Repslagaren 14
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
Parhus
Antal rum
5 rum
Boarea
160 m² + 174 m² biarea säljarens information
Kommentar till areakälla
Dessa uppgifter är uppmätta av säljaren och bör kontrolleras om det är av vikt för en köpare.
Tomtarea
360 kvm
Uteplats
Stenlagd uteplats och gräsmatta i nordväst.
BESIKTIGAD
Ja
Övrigt
Besiktningsprotokoll finns och kan skickas på begäran. Denna besiktning är utförd på uppdrag av säljaren. Observera att du som köpare har en egen långtgående undersökningsplikt. För att uppfylla en del av din undersökningsplikt och för att juridiskt överta detta besiktningsutlåtande krävs att du kontaktar besiktningsföretaget för utförande av en köpargenomgång. I annat fall har besiktningsmannen inget juridiskt ansvar gentemot dig. Vid en köpargenomgång gäller samma villkor och ansvar som vid en separat köparbesiktning.

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Fjärrvärme
BYGGNADSÅR
1931 
Byggnadstyp
2-plansvilla med källare och vind
Fasad
Tegel
Fönster
Kopplade 2-glas
Tak
Tegel
Stomme
Tegel
Bjälklag
Betong och träbjälklag
Grundläggning
Betongplatta
Utvändigt plåtarbete
Lackerad plåt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
VENTILATION
Självdrag
RENOVERINGAR MM.
Fastigheten är i stort renoveringsbehov.
Fjärrvärme installerades i början på 2000-talet.
Stambyte avlopp för lokalen byttes i början på 2000-talet
Elen har delvis bytts ut i omgångar.
Tvättmaskin i tvättstugan byttes ut 2004.

Avlopps-/vattenledning har gått sönder och därav har vattnet fått stängas av till ettan på bottenplan.

Inredningen i den uthyrda lokalen hör till hyresgästen och ska tillfalla denna i det fall hyresavtalet sägs upp och verksamheten flyttar.

En radonmätning utfördes under 2022 i en tremånaders period som visade på värden under 20 Bq/m³.
Gränsvärdet ligger på 200 Bq/m³ idag.
Övriga byggnader
Garage på tomten om ca 15 kvm.

Ekonomi

utgångspris
2 495 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
4 464 kr/år
KOMMUNALSKATT
31,697%
TAXERINGSKOD
321, Hyreshusenhet, bostäder och lokaler
UTTAGNA PANTBREV
425 000 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

Uppvärmning
37 240 kr/år
VA
7 540 kr/år
Renhållning
1 640 kr/år
Försäkring
7 152 kr/år
Kommentar
Driften är beräknat efter två hyresgäster varav en boende och lokalen som oftast enbart används kvällar och helger.
Hyresgästerna bekostar kabel-tv och internet.
DRIFTKOSTNAD TOTAL
53 572 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2022-03-16
Energiprestanda primärenergital
158 kWh per kvm och år
Energiförbrukning
175 per kvm (Atemp) och år
Energiklass
F

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser
Tomtindelning (1931-03-20) Stadsplan (1930-04-25)

Allmänt om området

Egna hem är ett väldigt populärt och familjevänligt bostadsområde som präglas av villor från början av 20-talet och framåt. Husen besitter mycket karaktär och många av dem är ritade av den kände arkitekten Frans Ekelund. I området finns radhus och friliggande villor med grönskande omgivning. Området är beläget med närhet till såväl de centrala delarna av Landskrona som hav och goda kommunikationsmöjligheter.

Kommunikation

Buss 3 tar dig vidare till Landskrona station på 4 min och 15 minuters promenad.

Närservice

Hvilans livs, pizzeria och flertalet restauranger runt knuten.

Parkering

Gratis parkering i området.

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Sophie Wennerberg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Sophie Wennerberg

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Bolånekalkyl

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Fastighetskarta