Såld lägenhet på Havsgatan 45 i Borstahusen
Borstahusen

Havsgatan 45

Tvåa med storslagen havsutiskt och inglasad balkong!

Såld

Tvåa med storslagen havsutiskt och inglasad balkong!

Välkommen till denna enastående 2-rumslägenhet i det charmiga Borstahusen. Denna pärla på fjärde våningen har allt du kan önska dig och mer. Låt mig guida dig genom dess fantastiska egenskaper.

Fantastisk utsikt över havet och Köpenhamn: Från den rymliga inglasade balkongen kan du njuta av hisnande utsikt över havet och blicka ner mot Köpenhamn. Varje dag kommer att kännas som en semester när du ser solen över det glittrande vattnet. Från bostadens samtliga rum har du kontakt med havet.

Ljus och luftig design: Bostaden bjuder på en modern och fräsch atmosfär med genomgående vitpigmenterat parkettgolv och släta vita väggar. Ljuset flödar in i varje rum och skapar en avslappnad känsla. Det kvalitativa köket från Vedum gör matlagningen till en fröjd.

Plenty av förvaring: Denna lägenhet är smart planerad med garderober som har skjutdörrar och dessutom en rymlig klädkammare. Aldrig mer trängsel eller oordning!

Läge och omgivning: Borstahusen är en idyllisk plats nära havet och omgiven av vacker natur. Här har du möjlighet att utforska stränder, promenader längs kusten och till och med en närbelägen golfbana. När suget efter stadsliv och matkultur drar, är Köpenhamn bara en kort resa bort.

Denna lägenhet är en dröm som nu kan bli din verklighet. Missa inte chansen att äga en bit av paradiset i Borstahusen. Kontakta oss idag för att boka en visning!

Visa mer
Slutpris

3 395 000 SEK

Ansvarig mäklare

Malin Strid

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Louise Tygård

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Balkong

Vardagsrum

Matplats

Kök

Sovrum

Badrum

Hall

Övriga bilder

Planlösning