Såld lägenhet på Järnvägsgatan 27 i Centrum
Centrum

Järnvägsgatan 27

Såld

Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade och charmiga tvåa i den otroligt vackra gamla Tuppaskolan!

Här erbjuds man en lägenhet med den perfekta kombinationen av historisk miljö och modern komfort. Bostaden är fördelad på två rum och kök, samt även två loft där möjligheterna är många. Det nyrenoverade smakfulla köket tillsammans med matplats och vardagsrum ger en härligt öppen och social yta. I vardagsrummet bidrar de stora fönsterna och den rejäla takhöjden till ett ljust och rymligt rum. På väggarna sitter tidstypisk bröstpanel som ger den där lilla extra känslan av ett ombonat och karakteristiskt hem. Vidare in i sovrummet fortsätter bröstpanelen och även här finns ett rejält fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Utöver sällskapsytorna och sovrummet erbjuder denna pärla till lägenhet två loft fördelat på ungefär 20 kvm som går att inreda utefter önskemål. Loften fungerar till exempel bra som extra sovrum, förvaring eller kontor.

Tuppaskolan är belägen centralt med närhet till butiker, restauranger och bra förbindelser. Med bara en minuts gångavstånd från lägenheten finner man den snart blommande Citadellparken att avnjuta i vårsolen.

Missa inte chansen till detta charmiga hem, välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

1 650 000 SEK

Ansvarig mäklare

Malin Strid

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.