Lägenhet till salu på Pilängsrundeln 21E i Karlslund
Karlslund

Pilängsrundeln 21E

Bostadsrättsradhus med stora bekväma ytor för hela familjen!

Till salu

Bostadsrättsradhus med stora bekväma ytor för hela familjen!

Pilängsrundeln 21E Pilängsrundeln 21E [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • eller högstbjudande: 1 895 000 kr
  • Boarea: 117 kvm föreningens information
  • Antal rum: 5 rum
  • Våning: 1 av 2
  • Avgift: 7 742 kr Exkl. el, värme och sophantering. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg för vatten om 500kr/mån. Tillägget är en schablonkostnad månadsvis. Vid den årliga avläsningen så debiteras/krediteras den faktiska förbrukningskostnaden.
  • Förening: BRF Boklok Pilkronan
  • Byggnadsår: 2020
  • Område: Karlslund, Landskrona
eller högstbjudande

1 895 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Sophie Wennerberg

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Pilängsrundeln 21E

Intresserad av en visning? Kontakta mäklaren för tidsbokning!

I Brf Pilkronan bor du på ett läge med närhet till skolor, förskolor, livsmedelsbutiker, tågstation med goda förbindelser samt en stor djurpark med lekplats och grönområden men även ishall och badland för alla åldrar. Ett ypperligt läge för familjen och dessutom med närhet till stadskärnan och dess utbud. I detta trevliga bostadsrättsradhus som är uppfört 2020 finns inte mycket mer att önska. Snygga ljusa ytskikt med ett större kök med plats för det stora sällskapet och ett rymligt vardagsrum med utgång till trädgården i härliga väster. Trädäcket blir som en förlängning av bostaden under sommarens heta månader och gräsmattan bjuder in till lek och rekreation. Här finns även ett förråd beläget där trädgårdsmöblerna och verktyg får gott om plats. I den rymliga hallen ligger badrummet i direkt anslutning samt städskåp för alla städattiraljer och gott om utrymme för hela familjens utomhuskläder. Bostadens sovrum är praktiskt belägna på andra våningen och där till även ett trevligt allrum. Här finns bostadens andra badrum som är smart beläget mellan sovrummen. Välkomna till detta trevliga bostadsrättsradhus i barnvänliga Karslund!

Hall

Härligt stor hall med klinkergolv i grått utförande och vitmålade väggar. Här finns en klädkammare för avhängning av ytterkläder och skor och även ett mindre utrymme för fjärrvärmeväxlaren.

Badrum

Helkaklat badrum i sobra färger. Badrummet är inrett med dusch, tvättställ, toalett, handdukstork samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Kök

Kök och matplats med parkettgolv och vitmålade väggar. Släta, vita luckor och lådfronter med push/open- funktion på överskåpen. Praktiskt grå laminatskiva som är slittålig och med diskho i krom. Vitt kakel vid arbetsytorna som stänkskydd. Induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, stående separata kyl och frys, integrerad diskmaskin samt utdragbar spiskåpa i skåp. Alla vitvaror i rostfritt utförande. Intill matplats finns ett större fönsterparti mot bostadens framsida i österläge.

Vardagsrum

Socialt och stort vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matsalsmöblemang, om så önskas. Här ligger parkettgolv, väggarna är vitmålade och med en utgång till trädäcket och uteplatsen på baksidan. Här finns även bostadens tillhörande förråd.

Sovrum övre plan

Samtliga sovrum på ovanvåning har ljusa väggar och snygg ekparkett på golv. Dessutom goda förvaringsmöjligheter i garderober i olika antal beroende på rummets storlek.

Allrum övre plan

Allrummet fungerar idag som sovrum men kan användas som ett extra utrymme för soffmöbler, kontor eller gästrum. Valet är ditt! Här ligger ekparkett på golv och väggarna är vitmålade.

Badrum övre plan

Praktiskt beläget mellan sovrummen finns ett helkaklat badrum, inrett med wc, dusch, handfat med kommod samt handdukstork.

Visa mer

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Sophie Wennerberg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Sophie Wennerberg

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
7 742 kr, Exkl. el, värme och sophantering. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg för vatten om 500kr/mån. Tillägget är en schablonkostnad månadsvis. Vid den årliga avläsningen så debiteras/krediteras den faktiska förbrukningskostnaden.
Antal rum
5 rum
Boarea
117 m² föreningens information
Våning
1 av 2
Andel i förening
4,17 %
Andel av årsavgift
4,17 %
Nettoskuldsättning
1 382 933 kr, 11820 kr/kvm

Föreningen

Namn
BRF Boklok Pilkronan
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
24 lägenheter
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 432 kr
Pantsättningsavgift
573 kr
Allmänt om föreningen
Brf Boklok Pilkronan är en äkta förening som förvaltar fastigheten Karlslund 1:1 och Pilängen 2. På fastigheten finns totalt 24 bostadsrättsradhus om vardera 117 kvm fördelat på 5 rok och i två plan på totalt 4 olika huskroppar. Alla bostäder innehar trädgårdstomter med nyttjanderätt och förråd på baksida samt en mindre uteplats på framsidan med uppställningsplats för två bilar. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Juph förvaltning AB.
Information om månadsavgiften
Månadsavgiften är en kallhyra. Utöver denna tillkommer driftkostnader för värme, hushållsel, sophantering, bredband och försäkring.
FÖRENINGENS EKONOMI
Det finns en planerad höjning om ca 12 % vid årsskiftet 2023/2024.

Föreningen har upptagit tre lån via kreditinstitut vilka har en löptid enligt följande:
2022-06-28 räntan omförhandlades till 2,6% och löper i en tremånaders period.
2023-06-28 med ränta om 0,91%
2025-06-28 med ränta om 0,98%
Tv och Bredband
Fiber via Landskronas stadsnät.
Gemensamma utrymmen
Inga
Parkering
Varje bostad har en uppställningsplats på tomten för 2 bilar ståendes.
Övrigt
Tak: Betongtakpannor
Fasad: Träpanel- och skifferfasad
Ytterdörrar: Trä med ljusinsläpp.
Fönster: Isolerglas
Ytterväggar: I solerad träregelstomme
Grundläggning: Isolerad bottenplatta av betong
Innerväggar: Träregelstomme och gipsskivor
Stammar: Alla vertikala huvudstammar el, värme, vatten, avlopp är belägna i ett schakt som är lätt att komma åt utifrån vilket också av säkerhetsskäl är fördelaktigt.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Eftersom föreningen och bostäderna uppfördes 2020 föreligger inget renoveringsbehov i dagsläget.

I år har 2-års besiktningen genomförts vilket var med goda resultat och det som uppkommit har nästintill åtgärdats.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus
BYGGNADSÅR
2020
Uppvärmning
Fjärrvärme via fjärrvärmeväxlare som förser varje bostad med värme & varmvatten
Fönster
Isolerglas
VENTILATION
FTX
Hiss
Nej
Övrigt om byggnaden
En större uteplats med trädäck och gräsmatta på baksida i västerläge och en mindre på framsidan i österläge som innehas med nyttjanderätt.
Uppställningsplats för två bilar på tomten, gratisparkering finns i området.

Husen är välisolerade och har en god lufttäthet som tillsammans med ett effektivt ventilationssystem minskar energianvändningen för hushållet.
Övriga byggnader/utrymmen
Oisolerat kallförråd på tomten.

Ekonomi

eller högstbjudande
1 895 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,681%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
5 664 kr/år
Uppvärmning
8 748 kr/år
vatten
4 800 kr/år
Renhållning
1 200 kr/år
Försäkring
1 800 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
22 212 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
5 personer
Kommentar
Baserad på nuvarande ägares uppgifter och kan variera beroende på val av leverantör och förbrukning.
Nätbolag
Landskrona Energi
Elförbrukning
3 106 kWh/år
Energideklaration
Utförd 2020-04-17
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
77 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Hela Karlslund är ett område under utveckling och kommunen planerar bland annat för ett större parkområde, lekplats och dagvattendammar som kommer gynna både de boende och hela området i stort. Dessutom finns planer på att det ska byggas fler bostäder, ett större vattenland och idrottscentrum.

I Karlslund har du närhet till skolor, förskolor, livsmedelsbutiker, tågstation med goda förbindelser samt en stor djurpark med tillhörande lekplats och grönområden med populär ridskola där barnen kan få hälsa på hästar och kaniner. Allt detta inbäddat i en grönskande parkmiljö med massvis att upptäcka. Strax intill finns Landskronas ishall, idrottshall och badland för alla åldrar. Detta är ett ypperligt läge för familjen och dessutom med närhet till stadskärnan och dess kulturella utbud.

Puls Arena är en stor idrottsanläggning som ligger på andra sidan parken och som erbjuder en uppsjö av olika sporter och gym.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.