Hus till salu på Lidingö

Välkommen till Lidingö, en av Stockholms mest centrala områden med närhet till natur och hav.

Läs mer

Det finns ett stort utbud av hus till salu på Lidingö och området är perfekt för familjer som gillar att bo centralt men som samtidigt gillar att njuta av närheten till skog och hav. Områdena på ön är lugna och familjevänliga och ligger endast ett stenkast från Stockholms stadskärna.

Här finns många vackra och fridfulla villakvarter och i områdena kring b.la Högsätra, Herserud, Baggeby och Dalénum hittar ni vackra familjehem och villor nära havet. Oavsett om ni letar efter en klassisk villa eller nyproduktion så kan ni hitta hus och villor med närhet till både skolor, dagis och fritidsaktiviteter. När ni letar efter hus till salu på Lidingö kan våra erfarna mäklare inte bara hjälpa till att tipsa om närmaste skola och matbutik utan även om våra smultronställen som endast lokalbor känner till.

Vid Lidingö centrum finns bra trafikförbindelser med tillgång till busstrafik och Lidingöbanan vilket gör det lätt att ta sig runt till närliggande områden. Vid centrum hittar ni också allt man kan tänka sig och erbjuder ett stort serviceutbud med mataffärer, apotek, frisörer och restauranger.

Om ni väljer att leta efter hus till salu på Lidingö kan ni vara säkra på att det finns något för alla. Här finns fina promenadstråk över hela ön och närheten till havet och skogen gör området speciellt populärt för de som gillar friluftsliv. Lidingö har en lång historia och här hittar ni många kulturlämningar från både vikingatiden och järnåldern. För den som gillar sport finns det flertal föreningar såsom fotboll, tennis och basket.

Oavsett om ni letar efter ett nyproducerat hus eller en klassisk villa till salu på Lidingö är våra erfarna mäklare här för att hjälpa er hitta den perfekta bostaden för dig och din familj, där inget hem är det andra likt.

Söker ni hus eller villa till salu på Lidingö är ni välkomna att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ert område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.