Torsvik/Herserud

Torsvikssvängen 41

Bästa 2:an i Torsvik!

Bästa 2:an i Torsvik!

Välkommen in genom säkerhetsdörr till denna välplanerade 2:a med bästa läge i Torsvik. Lägenheten består av ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till balkong i söderläge, rofyllt rymligt sovrum. Modernt snyggt kök, badrum med badkar och fönster, klädkammare, hall med klinkers och gott om plats för förvaring. Den perfekta bostaden för dig som vill bo nära stan men ändå kunna njuta av öns grönska och vatten

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 54 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 6 av 6, hiss finns
  • Avgift: 2 763 kr I avgiften ingår obligatoriskt tillägg för bredband.
  • Förening: Torsborgen 3
  • Område: Torsvik/Herserud, Lidingö

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Annika Hedman

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Torsvikssvängen 41

  • Högst upp i huset
  • Vidunderlig utsikt
  • Låg avgift

BILDER

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54 m²
Våning
6 av 6, hiss finns
Andel i förening
0,79682 %
Andel av årsavgift
0,78447 %

Föreningen

Namn
Torsborgen 3
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
118 lägenheter samt 4 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
1 190 kr
Pantsättningsavgift
476 kr
Allmänt om föreningen
Brf Torsborgen 3 bildades 1998 och köpte i början av 1999 de fem röda tegelhusen med adress Torsvikssvängen 35-43. Husen omfattar 5 stycken sexvåningshus med totalt 118 lägenheter, 4 lokaler och 4 garage. Husen omges av härliga grönområden åt alla håll och är pampigt beläget högt över Lidingöbrons fäste. Området är ritat av den ansedda arkitekttrion Ancker Gate Lindgren och räknas idag som ett av Storstockholms klassiska bebyggelseprojekt från 40-talet. I varje huskropp finns förråd och cykelrum. Gemensam, modern tvättstuga finns i hus nr 41. I källarplanet i hus 39 finns en gemensam lokal som på förfrågan kan lånas ut till medlemmar. Mellan hus 39 och 41 finns en mindre bod som används till föreningens verktyg/redskap. Stenlagd uteplats med grill finns på den lummiga gården mellan husen. Avlämning av hushållssopor görs i separata behållare, placerade i nära anslutning till varje husentré. Tidningsboxar för återvinning med lock finns utomhus vid hus 35 och 41. Kollektivt avtal för bostadsrättstillägg behöver därför inte tecknas av den enskilde medlemmen. Stenlagd uteplats med grill på gården. I varje huskropp finns källarförråd och cykelrum. Modern tvättstuga finns i källarplanet i hus 41. Mellan hus 41 och 43 finns en mindre bod som utnyttjas till föreningens redskap. Avlämning av hushållssopor görs i separata behållare, placerade i nära anslutning till varje husentré. Tidningsboxar för återvinning med lock finns utomhus vid hus 35 och 41.
Information om månadsavgiften
I avgiften ingår obligatoriskt tillägg för bredband.
FÖRENINGENS EKONOMI
Årsavgift beräknas vara oförändrad närmaste året enligt senaste årsredovisning
Tv och Bredband
Kabel-TV och Bredband via Tele2. Kabel-TV (nivå Silver) ingår i månadsavgift.
Parkering
Brf Torsborgen 3 har fyra garage. För att främja likabehandling har föreningen ett lottningssystem mellan de som är intresserade och garageplatserna fördelas vartannat år genom lottning. Läs gärna mer på föreningens hemsida. På gator i området råder boendeparkering.
Övrigt
Radonmätning 2005: 30 Bq/m3 Mer information hittar du på föreningens hemsida som har mycket bra och utförlig information.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2018 och sträcker sig till 2025. Planen uppdaterades 2019. I varje årsredovisning finns en utförlig beskrivning vad som genomförts under åren. Planerat underhåll under 2021 omfattar översyn av maskinpark i tvättstugan samt målning av väggar i trapphusen. 2020 - Modernisering av hissar 2019 - Entréportar renoverades 2018 - Installation av fjärrvärme och portkod, stamspolning, hus 43 dränerat, elementdon bytta 2015 - Renovering av portar 2011 - Målning och underhåll av samtliga 5 yttertak 2002 - Samtliga hissar renoverade 1999-2000 - Stambyte och renovering av badrum För samtliga genomförda och planerade åtgärder hänvisas till Årsredovisningen och föreningens hemsida.

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
30,323%
Pantsatt
Nej

DRIFT

DATUM FÖR ENERGIDEKLARATION
2021-12-04

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.