Lägenhet till salu på Lidingö

Välkommen till Lidingö, en av Stockholms mest centrala områden med närhet till natur och hav.

Läs mer

Letar du efter lägenhet till salu på Lidingö? Området är perfekt för dig som gillar att bo centralt men som samtidigt gillar att njuta av närheten till både skog och hav.
För den som letar efter lägenhet till salu på Lidingö finns det många områden att välja bland och oavsett vart du väljer att bo har du alltid nära tillgång till storstadspulsen i Stockholm city. Här finns lägenheter för barnfamiljer, för dig som drömmer om den första egna lägenheten och för dig som vill byta ut villan till en bekväm och modern lägenhet.

Vill du att bo nära centrum hittar du fina lägenheter i områdena kring centrala Hökerängen, Herserud, Gångsätra och Näset. Letar du efter nybyggda lägenheter till salu på Lidingö kan du hitta moderna bostäder i centrala Lindingö och runt Rudboda. Vill du bo lite utanför centrum hittar du vackra och rymliga lägenheter med nära tillgång till havet i områden såsom Gångsätra, Sticklinge och Kottla.

Väljer du att köpa lägenhet på Lidingö har du oftast gångavstånd till det mesta du kan tänka dig. Lidingö centrum erbjuder ett stort serviceutbud med mataffärer, apotek, frisörer och restauranger. Här finns även bra trafikförbindelser med tillgång till busstrafik och Lidingöbanan vilket gör det lätt att ta sig runt till närliggande områden. Runtom på Lidingö finns det fina promenadstråk och närheten till havet och skogen gör området speciellt populärt för de som gillar friluftsliv. Lidingö har en lång historia och här hittar du många kulturlämningar från både vikingatiden och järnåldern.

Oavsett om du letar efter nyproduktion eller en klassisk lägenhet till salu på Lidingö, är våra erfarna mäklare här för att hjälpa dig att hitta den perfekta bostaden för dig, där inget hem är det andra likt.

Söker du lägenhet till salu på Lidingö, är du välkommen att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ditt område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.