Såld villa på Jonasborgsvägen 43B i Skiljebo
Skiljebo

Jonasborgsvägen 43B

Härlig poolvilla med mysig trädgård!

Såld

Härlig poolvilla med mysig trädgård!

Nu erbjuder vi en riktigt tilltalande villa på bra läge. Här erbjuds hela familjen generösa utrymmen och en härlig trädgård med bl a pool.
Planlösningen är trivsam och är fördelad över två plan varav nedre plan i souterräng.
ÖVRE PLAN; Välkomnande, rymlig och möblerbar hall med snyggt golv i mörk ton. Köket är härligt stort med gott om plats för ett rejält matbord. Vardagsrummet nås från både hall och kök och är härligt ljust med fönster åt två håll. Burspråket är ett trevligt attribut. Från vardagsrummet når du även det mysiga uterummet som är en trevlig plats att umgås i med vännerna på besök. Det finns tre bra sovrum, praktisk klädkammare samt snyggt badrum
NEDRE PLAN; Rejält och fint allrum alt. vardagsrum med fönster mot framsidan. Det finns en rejäl tvättstuga med egen utgång. Fint badrum samt rejäla och praktiska förvaringsutrymmen. Bastu finns också.

Hela huset har en mycket trivsam atmosfär och en trivsam planlösning. Den välskötta och fina trädgården med en härlig pool att njuta av gör det lätt att trivas. Framsidan har vacker och påkostad stenläggning med praktisk biluppfart med tak. Fina markiser på ett flertal fönster.

Detta är ett tillfälle för dig som ställer höga krav på trivsel, läge och bekvämlighet. Den härliga poolen gör det extra lyxigt.

Välkommen!

Visa mer
Slutpris

5 010 000 kr

Ansvarig mäklare

Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.