Såld lägenhet på Kungsfågelgatan 83 i Råby
Råby

Kungsfågelgatan 83

Såld

Välkommen till denna charmiga tvårumslägenhet med en genomtänkt och praktisk planlösning. Lägenheten präglas av trevliga och stilrena materialval, vilket ger ett inbjudande och modernt intryck.

Det stora vardagsrummet är hjärtat i hemmet och erbjuder generösa ytor för både umgänge och avkoppling. Från vardagsrummet öppnar sig en harmonisk balkong, perfekt för avkopplande stunder med en kopp kaffe eller för att njuta av kvällssolen över grönytor och skogsbrynet alldeles i närheten.

Köket är smart utformat med bra förvaring och ger en trivsam plats för matlagning och gemensamma måltider. Här finns även gott om plats för ett matbord, där du kan avnjuta dina kulinariska kreationer.

Det renoverade badrummet är modernt och fräscht, utrustat med bekvämligheter för din dagliga rutin. Det väl tilltagna sovrummet erbjuder en fridfull oas med gott om plats för både dubbelsäng och garderobsmöbel och möjlighet att skapa din egen personliga reträtt.

Denna lägenhet är inte bara ett hem, utan en möjlighet att leva bekvämt och samtidigt omges av vacker natur. Med närhet till grönområden och skogspartier blir detta ditt eget privata paradis. Ta chansen att skapa ditt drömboende i denna välplanerade och stilfulla tvårumslägenhet.

Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

690 000 kr

Ansvarig mäklare

Maximilian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.