Hus till salu i Västerås

Välkommen till Västerås, en kulturhistorisk och fridfull stad vackert belägen vid Mälarens norra strand.

Läs mer

Letar ni efter hus till salu i Västerås kan ni vara säkra på att det finns något för alla. Att bosätta sig i den västmanländska staden passar de som vill bo i en växande stad med närhet till både natur- och kultur upplevelser.

Bestämmer ni er för att leta efter hus till salu i Västerås finns det massvis av familjevänliga områden att välja bland. Letar ni efter nyproduktion hittar ni moderna hus i områdena kring Brottberga och Gotö som även omges av en naturskön miljö. Vill ni hitta villor till salu i Västerås med gångavstånd från centrum kanske områden såsom Rocklunda, Arolund och Erikslund passar er bäst. Föredrar ni bostadsområden med fina parker en bit utanför stan är Berghamra och Brandthovda populära områden.

Väljer ni att leta efter hus till salu i Västerås har ni alltid närhet till både skolor, dagis och fritidsaktiviteter. Här finns även Mälarens Högskola som är Sveriges största högskolor med över 1000 olika kurser och med över 55 olika utbildningsprogram.

För den som gillar att hålla sig aktiv finns ett stort utbud av golfklubbar, simhallar, paddelbanor och vandringsleder. Björnön är en av Västerås populäraste fritidsområden och här samlas både lokalbor och besökare året om för att njuta av fina motionsspår, utegym och vackra badplatser.

Oavsett om ni vill bo nära centrum eller letar efter ett lugnare område hittar ni både moderna och äldre villaområden runtom i staden. Våra erfarna mäklare här för att hjälpa er hitta rätt hus till salu i Västerås för dig och din familj, där inget hem är det andra likt.

Söker ni hus eller villa till salu i Västerås är ni välkomna att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ert område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.