Såld villa på Visthusgatan 77 i Vallby
Vallby

Visthusgatan 77

Skapa din egen dröm, på friköpt tomt!

Såld

Skapa din egen dröm, på friköpt tomt!

Varmt välkomna till detta trivsamma och rymliga hem på friköpt tomt! Här får du fördelen av att allt är på ett plan, vilket ger en bekväm och praktisk livsstil. Huset har en trivsamt och fin planlösning med stort vardagsrum, kök med rymlig matplats, fyra-fem rymliga sovrum, två badrum samt en bastu och gott om förvaringsmöjligheter. Dessutom kan du njuta av en insynsskyddad och lummig baksida samt en underbar atriumgård som ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet på ett privat sätt. I detta hem kan du odla blommor, odla egna örter eller bara koppla av i en naturskön miljö. Detta är ett helt unikt läge med sin insynsskyddade baksida och atriumgård. Fastigheten har även ett rymligt dubbelgarage.

Vallby är ett barnvänligt bostadsområde med stora grönområden och många lekparker, från Vallby är det gångavstånd till Bjärbys golfbana och Vallby friluftsmuseum. Rocklunda friluftsområde med motionsspår, bandyarena, hockeyrink, fotbollsplaner m.m ligger i närheten av Vallby.
Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 975 000 kr

Ansvarig mäklare

Gabriel Stener

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Vardagsrum

Hall

Sovrum

Badrum

Trädgård

Fastighet

WC

Tvättstuga

Planlösning